Ὑπερήφανες δηλώσεις κατά τῆς Τουρκίας;

Ὑπερήφανες δηλώσεις κατά τῆς Τουρκίας;

Κάποια στιγμή ο Αχμέτ σηκώθηκε από την καρέκλα του, κατά την διάρκεια της Συνόδου, και πήγε προς την τουαλέτα.
Με την άκρη του ματιού του ο Αλέξης τον είδε και τον ακολούθησε. Ο Αχμέτ κατέβασε το φερμουάρ, σήκωσε το κεφάλι και έκλεισε τα μάτια… Ανακούφιση.
Ο Αλέξης στάθηκε δίπλα του κάνοντας και αυτός ότι τα είχε μαζεμένα. Ο Αχμέτ δεν τον αντιλήφθηκε παρά μόνο όταν ο Αλέξης του είπε τα ακόλουθα λόγια, χωρίς να στρέψει το πρόσωπο: «Ευτυχώς οι πιλότοι μας δεν είναι τόσο νευρικοί όσο οι δικοί σας απέναντι στους Ρώσσους».

Ταράχθηκε ο Τούρκος. Κοίταξε δίπλα του, το πρόσωπο του Αχμέτ έκανε μια σύσπαση δείχνοντας ενόχληση. «Κανείς δεν μπορεί να κατουρήσει με την ησυχία του σε αυτό το κωλομέρος».
Την τίναξε, ανέβασε το φερμουάρ και αποχώρησε χωρίς να πει τίποτα.
Ο Αλέξης τρέχοντας βγήκε έξω και ανακοίνωσε ότι έκανε υπερήφανες δηλώσεις κατά της Τουρκίας «στην διάρκεια της Συνόδου ΕΕ-Τουρκίας».
Οι ευρωπαίοι ενοχλήθηκαν σφόδρα. «Δεν είναι δυνατόν ρε φίλε να χαρακτηρίζεις «τουαλέτα» την Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Δεν είναι!»

Ἀλικάκος Δημήτρης

εἰκόνα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply