Τεχνητὲς συγκρούσεις γιὰ νὰ ἀποκρυβοῦν πραγματικοὶ ἐγκληματίες!!!

Δείτε πως η δημοσιογραφία γίνεται λογοτεχνία για να εξυπηρετήσει τα ξένα συμφέροντα.

Το τυχαίο συμβάν, του θανάτου του Αλέξη, χρησιμοποιήθηκε ως αφορμή για να βγουν στους δρόμους οι ξένοι πράκτορες και να κάψουν την Αθήνα, παριστάνοντας τους ….αγανακτισμένους νέους της γενιάς των 700 ευρώ.

Για να μην καταλάβουμε το στημένο της υποθέσεως, όπως και με το Πολυτεχνείο, το σύστημα πρέπει να κτίσει στο κεφάλι μας τον μύθο του Γρηγορόπουλου, ώστε να θεωρήσουμε ως φυσιολογικό, για έναν νεκρό, ξαφνικά να τσιμπήσει μύγα τσε-τσε τους …Αθηναίους και να καταστρέψουν την Αθήνα στην οποία ζουν.
Δεν πρέπει να ξέρουμε ότι ήλθαν με αεροπλάνα ξένοι επαγγελματίες τρομοκράτες, που παρίσταναν τους Αθηναίους για να κάψουν ανενόχλητοι την Αθήνα.

Τεχνητὲς συγκρούσεις γιὰ νὰ ἀποκρυβοῦν πραγματικοὶ ἐγκληματίες!!!1

Μας γράφει το 2012 ο αδίστακτος δημοσιογράφος  «Ο Αλέξης δεν είχε σχέση με τον αντιεξουσιαστικό χώρο».
Δηλαδή πρέπει να συμπεράνουμε ασυνείδητα ότι «Να, εκεί που καθόταν τον πυροβόλησε απρόκλητα ένας μπάτσος!»

Τεχνητὲς συγκρούσεις γιὰ νὰ ἀποκρυβοῦν πραγματικοὶ ἐγκληματίες!!!2

Η αλήθεια τελικά ήταν ότι ο καλλίτερος φίλος, του πάντα γελαστού Αλέξη, συνελήφθη για ένοπλη ληστεία, καλούσε πρόσφατα να καεί η Αθήνα στο όνομα του Αλέξη και μας απεκάλυψε ότι ο Αλέξης ήταν ανάμεσα σ’ αυτούς που επιτέθηκαν στους αστυνομικούς και ΔΕΝ περπατούσε τυχαία και αμέριμνα στην περιοχή.

Ο Αλέξης ήταν μισός Αρμένιος στην καταγωγή.
Αν διαβάζαμε σε Αρμενική Εφημερίδα τον τίτλο «Έλληνες εκτέλεσαν 15χρονο Αρμένιο με μία σφαίρα στο στήθος, ενώ έπαιζε στα Εξάρχεια»  δεν θα εξοργιζόμασταν;
Ο τίτλος ανταποκρίνεται στην αλήθεια. Δηλαδή δεν μπορεί να θεωρηθεί ψευδής από νομική άποψη.
Δεν νοιώθετε όμως πως θα παρακινούσε σκόπιμα το μίσος εναντίον όλων των Ελλήνων;
Δεν είναι προσβλητικό να φορτώνουν στην λέξη Έλληνας  οποιοδήποτε έγκλημα ή ατύχημα που έκανε οποιοσδήποτε με ελληνικό όνομα;

Τεχνητὲς συγκρούσεις γιὰ νὰ ἀποκρυβοῦν πραγματικοὶ ἐγκληματίες!!!3

Αυτό κάνουν αιώνες τώρα πράκτορες που παριστάνουν τους ιστορικούς, τους δημοσιογράφους , τους πολιτικούς.
Βλέπουν παντού κακούς Τούρκους, κακούς Ρώσσους, κακούς Βουλγάρους, ενώ ταυτόχρονα βλέπουν παντού καλούς Άγγλους, καλούς Γάλλους και καλούς Ισραηλινούς …
Φυσικά ποτέ δεν έχουν ακούσει και δεν έχουν βάλει στο στόμα τους κακές λέξεις όπως …Rothschild, σιωνισμός, Νέα Τάξη κλπ.

Φανταστείτε τώρα ένας Τούρκος πράκτορας δημοσιογράφος να πάρει αυτό το τεχνητό απόκομμα δήθεν Αρμενικής εφημερίδας και να το διαδώσει ως αληθινό στην Αρμενία. Θα βρεθούν αμέσως θερμοκέφαλοι ηλίθιοι, δήθεν εθνικιστές, να επιβάλλουν το «γεγονός»  ως άλλη μία απόδειξη της επίιθέσεως που δέχονται οι Αρμένιοι από τους Έλληνες.
Φυσικά δεν θα δημοσιοποιούσαν ότι οι Αρμένιοι, πρόγονοι του Αλέξη, πέρασαν πολύ καλά στην Ελλάδα και πλούτισαν, γιατί αυτό θα χαλούσε την ψευδαίσθηση που θα ήθελαν να δημιουργήσουν.
Ελπίζω να κατάλαβαν οι φίλοι μου πως παίζεται το παιχνίδι και πως η δημοσιογραφία μετατρέπεται σε λογοτεχνία για τις ανάγκες των επικυριάρχων.

Αμέτρητοι είναι οι πράκτορες που παριστάνουν τους δημοσιογράφους, κτίζοντας τον ανύπαρκτο κόσμο που έχουμε στο κεφάλι μας …
Μόνο ζώντας στην πλάνη μας ωθούν να κάνουμε πάντα λανθασμένες επιλογές που τελικά πλουτίζουν και ισχυροποιούν τους εχθρούς μας και αφοπλίζουν εμάς.

Για να μπορέσουν να νομοθετήσουν τον ρατσισμό των σιωνιστών εις βάρος όσων τολμούν να μιλήσουν για σιωνισμό, χρειάζονται κάποιους ηλιθίους από εμάς, που να μιλήσουν ρατσιστικά ή να διαπράξουν ρατσιστικό έγκλημα εναντίον αθώων ανθρώπων.

Ιστοσελίδες και εφημερίδες που ειδικεύονται στην δημιουργία ρατσιστικού μίσους καταφέρνουν αργά ή γρήγορα να πείσουν κάποιους θερμοκέφαλους να στρώσουν το χαλί της Νέας Τάξεως.
«Κουρδίζουν» μεθοδικά συγκεκριμένους κύκλους ανθρώπων  που, αναζητώντας ευθύνες για την δυστυχία τους,  εντοπίζουν τον εχθρό στο πρόσωπο ενός αλλοδαπού, που είναι όμως επίσης θύμα των ίδιων εγκληματιών της Νέας Τάξεως.
Θα βρεθεί ο ηλίθιος που θα σκοτώσει έναν αλλοδαπό χωρίς αιτία, θα βρεθεί ένας άλλος ηλίθιος να επιτεθεί φραστικά σε κάποιον επειδή απλά είναι μετανάστης και ξαφνικά η Ελληνική Βουλή θα γεμίσει «αντιρατσιστές» που θα θελήσουν να «σώσουν» την κοινωνία από τον ανερχόμενο ρατσισμό, προωθώντας έναν ΚΑΘΑΡΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ νόμο που αφορά στους σιωνιστές (!)…
Δηλαδή τους ισχυρότερους σε επίπεδο εξουσίας και πλούτου.
Άλλωστε πάντα οι εξουσιαστές υπερασπίζονταν την εξουσία τους, την περιουσία τους και τα προνόμιά τους με νόμους που ίδιοι ψήφιζαν για τους εαυτούς τους.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply