Ὁ πραγματικὸς ῥατσισμὸς δὲν εἶναι ἐδῶ…

Ο Ρατσισμός, όπως και κάθε -ισμός, είναι καταδικαστέος γιατί οι -ισμοί ρέπουν στο απόλυτο και το απόλυτο ρέπει στην απανθρωπιά και την γραφικότητα.
Ο Σαμαράς, όντας υπό αυστηρή επιτήρηση, υποσχέθηκε στους επικυριάρχους, δηλαδή στο Ισραήλ και στον σιωνιστικό λόμπυ, ότι θα εξαφανίσει την ρατσιστική Χρυσή Αυγή.

Ὁ πραγματικὸς ῥατσισμὸς δὲν εἶναι ἐδῶ...5

Ὁ πραγματικὸς ῥατσισμὸς δὲν εἶναι ἐδῶ...7Ὁ πραγματικὸς ῥατσισμὸς δὲν εἶναι ἐδῶ...9Ὁ πραγματικὸς ῥατσισμὸς δὲν εἶναι ἐδῶ...8

Οι παρεμβάσεις των ξένων σιωνιστών στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής, αλλά κι εναντίον οποιουδήποτε στοχοποίησε τον σιωνισμό, ήταν συνεχείς κι απροκάλυπτες και μάλιστα γίνονταν στο όνομα των Εβραίων γενικά, λες και οι εγκληματίες του σιωνισμού έχουν οποιαδήποτε σχέση με την εβραϊκή θρησκεία.

Ὁ πραγματικὸς ῥατσισμὸς δὲν εἶναι ἐδῶ...12

Ας δούμε όμως τι γίνεται στο σιωνιστικό παρακράτος του Ισραήλ, όπου τρέχουν για προσκύνημα οι κλόουν της ελληνικής βουλής. Ὁ πραγματικὸς ῥατσισμὸς δὲν εἶναι ἐδῶ...6

Ὁ πραγματικὸς ῥατσισμὸς δὲν εἶναι ἐδῶ...13Ὁ πραγματικὸς ῥατσισμὸς δὲν εἶναι ἐδῶ...11Ὁ πραγματικὸς ῥατσισμὸς δὲν εἶναι ἐδῶ...10
Οι Ισραηλινοί καθοδηγητές των ελληνικών κυβερνήσεων απηγόρευσαν την κυκλοφορία βιβλίου που αναφέρεται στον έρωτα μεταξύ μίας Εβραίας κι ενός Παλαιστίνιου, για να διατηρηθεί η …καθαρότητα του αίματος!
Σ’ αυτούς τους γελοίους ρατσιστές δολοφόνους πολιτικούς του Ισραήλ υπόσχονται οι γελοίοι «Έλληνες πολιτικοί» ότι θα πολεμήσουν τον ρατσισμό στην Ελλάδα.
Καταλαβαίνετε την γελοιότητα και την υποκρισία που διακρίνει του σιωνιστές και τις ελληνόφωνες πόρνες που κτυπούν προσοχή στον σιωνισμό;

Ὁ πραγματικὸς ῥατσισμὸς δὲν εἶναι ἐδῶ...14

Στην… «ρατσιστική» Ελλάδα το σήριαλ «τα σύνορα της αγάπης», που έδειχνε την ζωή ενός ζευγαριού αποτελούμενο από μία Τουρκάλα κι έναν Έλληνα, όχι μόνον δεν απηγορεύθη αλλά τα πήγε περίφημα και από τηλεθέαση.

Ὁ πραγματικὸς ῥατσισμὸς δὲν εἶναι ἐδῶ...15

Ο σιωνισμός επιβάλλει σ’ εμάς ειδικούς, φωτογραφικούς, νόμους κατά του δήθεν ρατσισμού, υπέρ της ομοφυλοφιλίας κλπ, την ίδια στιγμή που στο Ισραήλ, όχι μόνο θριαμβεύει ο ρατσισμός, αλλά δεν υφίσταται ως θεσμός, ούτε καν ο πολιτικός γάμος, ώστε να μην μπορούν οι εβραίοι στο θρήσκευμα-ράτσα να παντρεύονται με αλλοθρήσκους.
Τα ζευγάρια αλλοθρήσκων υποχρεώνονται να πηγαίνουν στην Κύπρο να παντρεύονται με πολιτικό γάμο και μόνον έτσι ο γάμος τους αναγνωρίζεται στο Ισραήλ.

Ὁ πραγματικὸς ῥατσισμὸς δὲν εἶναι ἐδῶ...16

Σίγμα

 

ΙΣΡΑΗΛ: Απαγορεύτηκε στα λύκεια μυθιστόρημα αγάπης ανάμεσα σε Παλαιστίνιο και Ισραηλινή για να «διατηρηθεί η καθαρότητα του αίματος»

Ὁ πραγματικὸς ῥατσισμὸς δὲν εἶναι ἐδῶ...2

Το Ισραήλ με απόφαση του υπουργείου Παιδείας, απαγορεύει στα σχολεία ένα μυθιστόρημα αγάπης μεταξύ μιας Ισραηλινής και ενός Άραβα επειδή αποτελεί «απειλή για την εβραϊκή ταυτότητα», αναφέρει η Haaretz.

Η κίνηση αυτή έρχεται παρά το γεγονός ότι ο αρμόδιος για την διδασκαλία της λογοτεχνίας στα σχολεία συνιστά το βιβλίο για χρήση σε προχωρημένα μαθήματα λογοτεχνίας, και το ίδιο και μια επαγγελματική επιτροπή ακαδημαϊκών και εκπαιδευτικών.

Ο υπουργός Παιδείας Naftali Bennett και το εξώφυλλο του βιβλίου

Ο υπουργός Παιδείας Naftali Bennett και το εξώφυλλο του βιβλίου

Το Υπουργείο Παιδείας, λέει, ότι το βιβλίο «απειλεί την εβραϊκή ταυτότητα» και δεν ασχολείται με την «σημασία της επιμειξίας» μεταξύ «Εβραίων και μη Εβραίων».

«Οι νέοι της εφηβικής ηλικίας έχουν την τάση να βλέπουν ρομαντικά τα πράγματα και δεν έχουν, σε πολλές περιπτώσεις, το συστημικό όραμα που περιλαμβάνει ζητήματα που αφορούν στην διατήρηση της ταυτότητας των λαών και την σημασία της αφομοιώσεως».

Το μυθιστόρημα ονομάζεται “Gader Haya”, ή “Borderlife” (Διαχωριστική Γραμμή) με συγγραφέα την Dorit Rabinyan. Μια περιγραφή του είναι η παρακάτω:

«Αυτό που αρχίζει μέσα στο κρύο στις αρχές του χειμώνα στην Νέα Υόρκη καταλήγει σε μια παραλία της Γιάφας στο εκτυφλωτικό αποκορύφωμα του καλοκαιριού. Μια τυχαία συνάντηση φέρνει δύο αγνώστους μεταξύ τους: την Liat, μια Ισραηλινή από το Τελ Αβίβ, και τον Χιλμί, έναν Παλαιστίο που γεννήθηκε στην Χεβρώνα. Σε έναν κατεψυγμένο χειμώνα μακριά από την πατρίδα, σε χιονισμένους δρόμους, γεμάτους με την λαχτάρα της ηλιόλουστης Μέσης Ανατολής, η Liat και ο Χιλμί οριοθετούν τον χώρο που προορίζεται μόνο γι’ αυτούς, ένα βραχυπρόθεσμο μέρος για αυτούς, ένα σύμπαν για δύο κλπ….».

Σε ένα ξεχωριστό άρθρο, ο αρθρογράφος της Haaretz, Alon Idan με ειλικρίνεια παραδέχθηκε ότι ο λόγος για τον οποίο το βιβλίο απαγορεύτηκε ήταν ότι έτσι το Ισραήλ θα μπορούσε να «διατηρήσει την καθαρότητα του αίματος».

Ὁ πραγματικὸς ῥατσισμὸς δὲν εἶναι ἐδῶ...4

Ο Alon, δήλωσε ότι η απόφαση αυτή σημαίνει απλώς ότι «οι Εβραίοι και οι Άραβες απαγορεύεται να έχουν σεξουαλικές σχέσεις ο ένας με τον άλλον. Οι Εβραίοι και οι Άραβες απαγορεύεται να αγαπούν ο ένας τον άλλο. Οι Εβραίοι και οι Άραβες απαγορεύεται να παντρευτούν ο ένας τον άλλον. Οι Εβραίοι και οι Άραβες απαγορεύεται να έχουν οικογένειες ο ένας με τον άλλο. Οι Εβραίοι και οι Άραβες απαγορεύεται να ζήσουν μαζί».  

Τι θα πουν τώρα οι λίμπεραλ Σιωνιστές για αυτό; Για αυτής της μορφής την μισαλλοδοξία και τον ρατσισμό; Ο Henry Siegman γράφει στην Haaretz ότι τις αμερικανικές φιλελεύθερες (λίμπεραλ) αξίες δεν τις μοιράζονται στο Ισραήλ.

Την ίδια ώρα, το οργανωμένο εβραϊκό λόμπι σε Αμερική και Ευρώπη – που υποστηρίζει φανατικά το Ισραήλ – απαιτεί οι Ευρωπαίοι να αποδέχονται την επιμιξία και τους μικτούς γάμους, ώστε να μην είναι  «ρατσιστές». 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply