Χρησιμοποιώντας οὐσίες γιὰ ἀλλαγὴ …φύλου!!!

To ένα τρίτο των ψαριών στα ποτάμια αλλάζει φύλο!!!
Δηλαδή τα αρσενικά αρχίζουν να παράγουν αυγά.

Χρησιμοποιώντας οὐσίες γιὰ ἀλλαγὴ ...φύλου!!!1

 

Ο μέσος αριθμός των σπερματοζωαρίων που παράγονται στα όργανα των Βρετανών έχει μειωθεί κατά 30% ενώ πλέον ένα στα έξι ζευγάρια δεν μπορεί να τεκνοποιήσει!

Για όλα τα παραπάνω ευθύνεται η παρουσία οιστρογόνων (γυναικείων ορμονών) που καταλήγουν στο νερό.
Ουσίες που χρησιμοποιούνται ως συστατικά στα αντισυλληπτικά χάπια, στις ορμονοθεραπείες κλπ.

Χρησιμοποιώντας οὐσίες γιὰ ἀλλαγὴ ...φύλου!!!2 Χρησιμοποιώντας οὐσίες γιὰ ἀλλαγὴ ...φύλου!!!3 Χρησιμοποιώντας οὐσίες γιὰ ἀλλαγὴ ...φύλου!!!4

Συνθετική γυναικεία ορμόνη είναι και η Δισφαινόλη Α που χρησιμοποιείται στις κονσέρβες, στα μπιμπερό, στα CD μέχρι και στα χαρτάκια των αποδείξεων που βγαίνουν από τις ταμειακές.

Χρησιμοποιώντας οὐσίες γιὰ ἀλλαγὴ ...φύλου!!!5

Ξέρουν εδώ και χρόνια για τις αλλαγές που προκαλεί η Δισφαινόλη στα γονίδια των ανθρώπων και των ζώων, αλλά ΜΟΝΟ η Γαλλία ζήτησε να απαγορευθεί η χρήση της σε προϊόντα που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα.

Χρησιμοποιώντας οὐσίες γιὰ ἀλλαγὴ ...φύλου!!!6
Άνδρες που λαμβάνουν ακούσια γυναικείες ορμόνες από την κοιλιά της μάνας τους ακόμα σίγουρα θα χρειαστούν σύμφωνο συμβιώσεως κάποια στιγμή στην ζωή τους.
Κι αυτή την τεχνητή και μάλλον σκόπιμη χημική και γονιδιακή αλλοίωση του ανδρικού φύλου θα πρέπει να την θεωρούμε φυσιολογική…

Χρησιμοποιώντας οὐσίες γιὰ ἀλλαγὴ ...φύλου!!!7 Χρησιμοποιώντας οὐσίες γιὰ ἀλλαγὴ ...φύλου!!!8 Χρησιμοποιώντας οὐσίες γιὰ ἀλλαγὴ ...φύλου!!!9 Χρησιμοποιώντας οὐσίες γιὰ ἀλλαγὴ ...φύλου!!!11

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply