Ἀγνοώντας συστηματικῶς τὶς διαμαρτυρίες τῶν λαῶν…

Όσος κόσμος κι αν διαδηλώσει ενάντια στην ατζέντα των τοκογλύφων, αυτοί δεν πρόκειται να κάνουν πίσω. Στην χειρότερη των περιπτώσεων θα διατάξουν ένα …πραξικόπημα, όπως έκανε ο Γιέλτσιν για να προχωρήσει στο ξεπούλημα του ρωσσικού πλούτου.

Φωτογραφίες από διαδηλώσεις κατά της Κάρτας του Πολίτου…

Ἀγνοώντας συστηματικῶς τὶς διαμαρτυρίες τῶν λαῶν...1

Από τους Αγανακτισμένους…

Ἀγνοώντας συστηματικῶς τὶς διαμαρτυρίες τῶν λαῶν...2 Ἀγνοώντας συστηματικῶς τὶς διαμαρτυρίες τῶν λαῶν...3

Από διαδηλώσεις στο Παρίσι κατά του ομοφυλοφιλικού γάμου…

Ἀγνοώντας συστηματικῶς τὶς διαμαρτυρίες τῶν λαῶν...4

Από τον βομβαρδισμό της Ρωσσικής Βουλής, που αρνείτο να χαρίσει τον ρωσσικό πλούτο στους πράκτορες των Rothschild.

Ἀγνοώντας συστηματικῶς τὶς διαμαρτυρίες τῶν λαῶν...5 Ἀγνοώντας συστηματικῶς τὶς διαμαρτυρίες τῶν λαῶν...6 Ἀγνοώντας συστηματικῶς τὶς διαμαρτυρίες τῶν λαῶν...7
Και βλέπετε…
Η ατζέντα προχωρά  ταυτόχρονα σε πολλές χώρες όπου οι πολίτες, σε κατάσταση σοκ, δίνουν μάχη για επιβίωση και δεν έχουν μυαλό και δυνάμεις να ασχοληθούν με τα νομοθετικά όργια των πολιτικών.
Ακόμα κι αν καταφέρουν να αντιδράσουν συντονισμένα, οι δράσεις τους, όσο μεγάλη και να είναι η συμμετοχή, δεν θα μαθευθούν ποτέ.

Ἀγνοώντας συστηματικῶς τὶς διαμαρτυρίες τῶν λαῶν...8

Αντίθετα αν οι FEMEN του Soros  δείξουν το στήθος τους για προπαγάνδα ενάντια στους εχθρούς του Ισραήλ, αυτόματα θα παίξει πρώτη σαν είδηση σε διαπλανητική μετάδοση.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply