Ἡ πραγματικότης ποὺ μᾶς ἐπέβαλαν εἶναι χειρότερη ἀπὸ κάθε …ἐφιάλτη!!!

Στα σχέδια των τοκογλύφων είναι να καταφέρουν να κάνουν όλες τις χώρες πλήρως εξαρτημένες από ένα πολύπλοκο δίκτυο ξένων συμφερόντων, ώστε πρακτικά να μην έχουν την οποιαδήποτε ελευθερία κινήσεων κι επιλογών. 

Ἡ πραγματικότης ποὺ μᾶς ἐπέβαλαν εἶναι χειρότερη ἀπὸ κάθε ...ἐφιάλτη!!!
Ακόμα κι αν κάποτε πάρει την εξουσία ο λαός, θα βρεθεί μπροστά σε έναν πανίσχυρο μηχανισμό, που δεν θα μπορεί να ελέγξει και που θα μπορεί να εκβιάζει και να επιβάλλει τις εξελίξεις.

Φαντασθείτε κάποιον να κληθεί να κυβερνήσει μία παρωδία κράτους, με το νόμισμα να ελέγχεται από τον Draghi, με τα λιμάνια να ελέγχονται από Κινέζους, τις τράπεζες από τους …«περιουσίους» Soros και Paulson, τα πετρέλαια από τους …«περιουσίους» της Noble, την ύδρευση των μεγάλων πόλεων από τον …«περιούσιο» Paulson και την Κρατική εταιρεία του Ισραήλ Mekorot, τα ορυκτά από την Xstrata των …«περιουσίων Rothschild, τις δικαστικές φυλακές από την G4S των …«περιουσίων» της Noble, τις στρατιωτικές προμήθειες από τους …«περιουσίους» Mioni και Modiano, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας από τον …«περιούσιο» Ben Roubi, τα τρόφιμα και τα γάλατα από τους …«περιουσίους» της Nestlé, τα φάρμακα από τους …«περιουσίους» της ισραηλινής TEVA, τα supermarket από τους …«περιουσίους» της Carrefour, με τα προγράμματα ΕΣΠΑ να τα ελέγχει ο …«περιούσιος» επίτροπος Μοσκοβισί …κοκ.

Αν κάνει ο επίδοξος επαναστατης ηγέτης πως κρατικοποιεί στρατηγικής σημασίας υποδομές ή εργοστάσια, θα πρέπει να λογοδοτήσει σε διεθνή δικαστήρια, των οποίων την εξουσία έχουμε ήδη αποδεχθεί ως χώρα.
Αν αποφασίσει να αγνοήσει τις αποφάσεις και τα τεράστια πρόστιμα των διεθνών δικαστηρίων, θα πρέπει η χώρα να απομονωθεί και να βρεθεί αντιμέτωπη με εμπάργκο και οικονομικές κυρώσεις από την Ε.Ε και τις ΗΠΑ, που θα την γονατίσουν σε λίγες ημέρες.
Γι’ αυτό και φρόντισαν να μην παράγουμε ούτε τρόφιμα.
Σε περίπτωση εμπορικού εμπάργκο θα πεθάνουμε από την πείνα σε λιγότερο από μία εβδομάδα.

«Λίγο πριν το ’80 στην Ελλάδα το 35% του πληθυσμού ασχολείτο με την αγροτική παραγωγή και παρήγαγε το 12% του ΑΕΠ. Σήμερα τα νούμερα είναι 11% του πληθυσμού και μόλις το 2,9% του ΑΕΠ.»

Σίγμα

(Visited 156 times, 1 visits today)
3 thoughts on “Ἡ πραγματικότης ποὺ μᾶς ἐπέβαλαν εἶναι χειρότερη ἀπὸ κάθε …ἐφιάλτη!!!

 1. Τὶ μᾶς λές λοιπὸν;

  Εἴμαστε χαμένοι καὶ κάθε ἀγῶνας θὰ εἶναι μάταιος;

  Ἀλλὰ ἐγώ γνωρίζω πώς ὁ Θεὸς ἀκούει τὰ σχέδια τῶν ἀνθρώπων (καὶ τῶν “περιουσίων)

  καὶ γελᾶ.

  • Συμφωνῶ μαζύ σου.
   Ἁπλῶς ἐκθέτουμε τὰ γεγονότα, βάσει τῆς …«κοινῆς λογικῆς», ποὺ ἔχουμε φορτωθεῖ, γιὰ νὰ συνειδητοποιήσουμε, γιὰ ἀκόμη μίαν φορά, πὼς ΑΛΛΟΣ τρόπος καὶ δρόμος καὶ ὀπτικὴ ἀπαιτῶνται γιὰ νὰ βγοῦμε ἀπὸ τὰ ἀδιέξοδα.

 2. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Ἡ πραγματικότης ποὺ μᾶς ἐπέβαλαν εἶναι χειρότερη ἀπὸ κάθε …ἐφιάλτη!!! | Κυριάκος Κόκκινος-Δικηγορικό Γραφείο / Σίσσυ Κατσούδα - Συμβο

Leave a Reply