Ἐπιτυγχάνουν οἱ διαδηλώσεις μόνον ὅταν εἶναι …μαϊμοῦ!!!

 

Με αφορμή ένα βίντεο από επεισόδια στην Βαλτιμόρη της Αμερικής, του περασμένου Απριλίου, που επανακυκλοφορεί ως …δήθεν επεισόδια μουσουλμάνων στο Όσλο, για να δημιουργήσει κλίμα κατά των προσφύγων, να θυμηθούμε πόσο …αυθόρμητα είναι όλα αυτά.Ἐπιτυγχάνουν οἱ διαδηλώσεις μόνον ὅταν εἶναι ...μαϊμοῦ!!!1

Ἐπιτυγχάνουν οἱ διαδηλώσεις μόνον ὅταν εἶναι ...μαϊμοῦ!!!2Ἐπιτυγχάνουν οἱ διαδηλώσεις μόνον ὅταν εἶναι ...μαϊμοῦ!!!Ἐπιτυγχάνουν οἱ διαδηλώσεις μόνον ὅταν εἶναι ...μαϊμοῦ!!!4

Θυμάστε τους Αγανακτισμένους στο Σύνταγμα; Ούτε κλαδάκι ράγισε, παρά τον όγκο των διαδηλωτών και το δίκαιο που είχε ο αγώνας τους.
Στο Ferguson όμως, όπου κουκουλοφόροι έσπασαν κι έκαψαν αυτοκίνητα, παριστάνοντας τους …εξεγερμένους φτωχούς μαύρους είχε πέσει πολύ χρήμα  από τον …«περιούσιο» Soros.

Ἐπιτυγχάνουν οἱ διαδηλώσεις μόνον ὅταν εἶναι ...μαϊμοῦ!!!5
Ἐπιτυγχάνουν οἱ διαδηλώσεις μόνον ὅταν εἶναι ...μαϊμοῦ!!!8Ο Soros φροντίζει να κρατά αναμμένη την φλόγα του μίσους μεταξύ των Αμερικανών, με τεχνητό τρόπο, ώστε να μην προσέχει κάποιος Αμερικανός ότι 7 στα 10 στελέχη του Αμερικανικού Υπουργείου Οικονομικών και του Αμερικανικού Υπουργείου Εξωτερικών δεν είναι ακριβώς …Αμερικανοί και δουλεύουν ταυτόχρονα για …«περιουσίους» τοκογλύφους, καταληστεύοντας τους φορολογουμένους πολίτες.

Τέλεια οργανωμένες διαδηλώσεις, ομοιογένεια και επαγγελματικά γραφιστικά στα πλακάτ, συνεχής κάλυψη και θετική αντιμετώπιση από τα ΜΜΕ έχουν ΜΟΝΟ οι μαϊμού-διαδηλώσεις, που στήνει το σύστημα ή τα ξένα συμφέροντα, για να επιτύχουν ανατροπές που χρειάζονται …λαϊκή νομιμοποίηση.
Όπως και με τις παρελάσεις gay pride, όπου έρχονται ξένοι επαγγελματίες διαδηλωτές, για να παραστήσουν τους …αυθόρμητους Έλληνες που αγωνίζονται για τα δικαιώματα των gay, ώστε τα ΜΜΕ να χρησιμοποιήσουν την συγκεκριμένη θεατρική παράσταση ως …«απόδειξη» του ότι η κοινωνία «επιθυμεί» το σύμφωνο συμβιώσεως και όσα θέλουν να φέρουν αργότερα, βασιζόμενοι σ’ αυτό.

Ἐπιτυγχάνουν οἱ διαδηλώσεις μόνον ὅταν εἶναι ...μαϊμοῦ!!!6
Καθόλου τυχαία την παρέλαση gay pride της Αθήνας οργανώνει μία …όχι ακριβώς Ελληνίδα, που εργάζεται σε ίδρυμα του Soros.

Ἐπιτυγχάνουν οἱ διαδηλώσεις μόνον ὅταν εἶναι ...μαϊμοῦ!!!9

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply