Καλῶς ἤλθατε στὴν Εὐρωπαϊκὴ Κολομβία!!!

Μεγάλη κατακραυγὴ γιὰ τὴν (μή) ἀπομάκρυνση τοῦ Διοικητοῦ τῆς Διώξεως Ἠλεκτρονικοῦ Ἐγκλήματος, προστάτου ἀστυνομικῶν σωματεμπόρων, ποὺ ἀντὶ νὰ διώξῃ τὸν μαστροπὸ διοικητὴ ἀστυνομίας, κατηγόρησε, ψευδῶς, τὸν καταγγέλοντα κ. Βῆχο, ὁ ὁποῖος ἀθῳώθηκε μέχρι καὶ σὲ εὐρωπαϊκὰ δικαστήρια καὶ τοῦ κατεβλήθη ἐν τέλει ἀποζημίωσις.

Καλῶς ἤλθατε στὴν Εὐρωπαϊκὴ Κολομβία!!!

Τὸν προσωπικὸ διώκτη τοῦ «Γέροντος Παστιτσίου», τὸν εὐαίσθητο προστάτη τοῦ ἀρχιτραπεζίτου Προβοπούλου, τὸν ἐπιδοτούμενο διοικητὴ ἀπὸ τὸν Σάλλα καὶ τὸν Μαρινάκη.

Σὲ ἄλλα νέα ὁ χρυσαυγίτης καὶ γνωστὸς ἀδίστακτος διοικητὴς λόγου ΜΑΤ Δαρεῖος προάγεται στὸν βαθμὸ τοῦ ἀστυνομικοῦ διοικητοῦ.

Καλῶς ἤλθατε στὴν εὐρωπαϊκὴ Κολομβία.

Ἀλέξανδρος

Αποκαλυπτικά στοιχεία για τον Μανώλη Σφακιανάκη

Στην εκπομπή ΕΝΤΟΣ/ΕΚΤΟΣ του ThePressProject με τον Κώστα Εφήμερο και τον Γεράσιμο Λιβιτσάνο, η οποία μεταδόθηκε από την συχνότητα του Κόκκινου 105,5 παρουσιάστηκαν στοιχεία για την δράση του Μανώλη Σφακιανάκη κατά την διάρκεια της θητείας του στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Στην εκπομπή αποκαλύφθηκε πως το 2015 είχε γίνει ξανά απόπειρα απομακρύνσεως του Μανώλη Σφακιανάκη από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία όμως δεν έγινε τότε γνωστή. Όμως, μετά από αντιδράσεις παρομοίου βεληνεκούς με αυτές των τελευταίων ημερών, η απομάκρυνση του Διοικητή της υπηρεσίας δεν προχώρησε.

 Όπως αναφέρθηκε, το 1998 ο Παναγιώτης Βήχος κατήγγειλε κύκλωμα σωματεμπορίας στην Σαντορίνη στο οποίο εμπλεκόταν ο Διοικητής στην Αστυνομίας. Τότε παραπέμφθηκε ο Διοικητής και ακόμη δύο άνθρωποι. Οι δίκες αναβλήθηκαν για τρεις φορές χωρίς οι κατηγορούμενοι να εμφανίζονται στο δικαστήριο. Πέντε ημέρες πριν την τέταρτη εκδίκαση, ο κ. Μανώλης Σφακιανάκης εισέβαλε στο σπίτι του κ. Βήχου, κατέσχεσε τους υπολογιστές και με αστραπιαίες κινήσεις κατήγγειλε για μαστροπεία τον κ. Βήχο.

Την επομένη ημέρα η εφημερίδα Espresso έβγαλε πρωτοσέλιδο για την κατηγορία του κ. Βήχου και με αυτό το πρωτοσέλιδο αθωώθηκε ο Διοικητής της Αστυνομίας. Ο Βήχος αθωώθηκε 4 φορές και πήγε στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια όπου η Ελλάδα καταδικάστηκε και υποχρεώθηκε να καταβάλει αποζημίωση στον κ. Βήχο.


Παράλληλα, στη Wikipedia η σελίδα του κ. Σφακιανάκη δεν εμπεριέχει καμμία καταγγελία για οτιδήποτε, ενώ σχετικά με την τριπλή βράβευση του κ. Σφακιανάκη από το FBI η οποία αναφέρεται στο βιογραφικό του, δεν υπάρχει κάποιο αρχείο στο FBI που να το αποδεικνύει.

Αργότερα και μετά την περιβόητη σύλληψη του «Γέροντα Παστίτσιου», δημοσιογράφος από το directnews κλήθηκε στην ΓΑΔΑ αφού κατηγόρησε τον Προβόπουλο. Η δικαιολογία που χρησιμοποιήθηκε προς την δημοσιογράφο από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ήταν πως κάποιος στα σχόλια της σελίδας έγραψε πως θέλει να αυτοκτονήσει. Η δημοσιογράφος όταν έφτασε στη ΓΑΔΑ συνελήφθη και κρατήθηκε για τρεις ημέρες όταν και της δόθηκε το ελεύθερο να φύγει.

Λίγους μήνες πριν, όταν ανακοινώθηκε από το ThePressProject πως σε ραδιοφωνική εκπομπή θα παρουσιαστούν με έγγραφα και αρχεία οι τρόποι παρακολούθησης τηλεφώνων με εισαγγελικές παραγγελίες, εμφανίστηκαν στο σπίτι του δημοσιογράφου Κώστα Εφήμερου αστυνομικοί, λέγοντας πως είναι από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, αναζητώντας τον δημοσιογράφο με την δικαιολογία ότι κάποιος στα σχόλια της σελίδας έγραψε πως θέλει να αυτοκτονήσει.

Σχετικά με την χρηματοδότηση της ΔΗΕ, στην εκπομπή αναφέρθηκε πως ο κ. Μαρινάκης και ο κ. Σάλλας την έχουν επιχορηγήσει 35 φορές. Ανάμεσα δε, στις αποφάσεις οικονομικής ενισχύσεως της υπηρεσίας των τελευταίων χρόνων, εμπεριέχονται ενδεικτικά 841.000 ευρώ τον Νοέμβριο, 892.000  ευρώ τον Δεκέμβριο κ.α.

πηγὴ

 

(Visited 236 times, 1 visits today)
Leave a Reply