Ἠ Σρεμπρένιτσα τῆς Συρίας…

Ἠ Σρεμπρένιτσα τῆς Συρίας...Οἱ Μ.Κ.Ο. ἐπὶ τᾦ «ἔργῳ τους»!!!

Ψεύδονται γιὰ τὸ Χαλέπι, ὅπως ἐψεύδοντο γιὰ τὴν Σρεμπρένιτσα…
Ὅσο τὸ Χαλέπι ἦταν ὑπὸ τὸ καθεστὼς τῶν ἀποκεφαλιστῶν μισθοφόρων, προφανῶς ἦσαν ὅλα καλά…

Τὸ Χρήσιμον

Το Χαλέπι, μια πόλη που πολιορκείται από τις δυνάμεις του συριακού καθεστώτος, κινδυνεύει να έχει την τύχη της μαρτυρικής Σρεμπρένιτσα, προειδοποίησαν σήμερα από την Ουάσινγκτον πολλές μη κυβερνητικές οργανώσεις.

Εκπρόσωποι διαφόρων ανθρωπιστικών οργανώσεων, μεταξύ των οποίων οι Oxfam, Mercy Corps και Syrian American Medical Society, συναντήθηκαν σήμερα στην αμερικανική πρωτεύουσα, σε μια περίοδο που οι ΗΠΑ επικρίνονται επειδή δεν κάνουν αρκετά για να προστατεύσουν τους Συρίους πρόσφυγες.

«Το Χαλέπι θα είναι η επόμενη Σρεμπρένιτσα», είπε ο γιατρός Ζάχερ Σαχλούλ, αναφερόμενος στην σφαγή περισσοτέρων από 8.000 ανθρώπων στην πόλη αυτή, τον Ιούλιο του 1995, από τους Σέρβους της Βοσνίας.

Ο γιατρός, που είναι μέλος της Syrian American Medical Society, υπεγράμμισε ότι «ο μοναδικός δρόμος που συνδέει την Τουρκία με το Χαλέπι, όπου παραμένουν ακόμη 300.000 άνθρωποι, έχει αποκοπεί πλήρως από την κουρδική (συριακή) οργάνωση, την σύμμαχο του καθεστώτος» της Δαμασκού.

πηγὴ

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply