Τὸ δυσβάστακτον κόστος ἀντιστάσεως…

Το να αντισταθεί κάποιος στο Κτήνος της Νέας Τάξεως, όπως το κατάφερε η Συρία μέχρι σήμερα, με την τεράστια βοήθεια της Ρωσσίας, την οποία φυσικά εμείς δεν έχουμε στις πλάτες μας, έχει τρομακτικό κόστος. Κόστος που θα επωμιστούν όλοι, πλην των πραγματικών ενόχων.

Τὸ δυσβάστακτον κόστος ἀνιστάσεως...1

Αυτοί οι επαγγελματίες λουφαδόροι, που μας υπόσχονται «ελευθερία», «επανάσταση», «αντίσταση», «αξιοπρέπεια» κλπ, ζητώντας απλά την ψήφο μας, με πύρινους πατριωτικούς λόγους, δεν μπορεί παρά να είναι λαμόγια, πράκτορες ή απλά επικίνδυνα ηλίθιοι.

Αν ήταν τόσο απλό να απαλλαγούμε από τους τοκογλύφους δεν θα υπήρχε σήμερα ΝΑΤΟ, ΕΕ, ΕΚΤ κλπ. Όμως οι τοκογλύφοι είναι τόσο μπροστά που όχι μόνο έχουν την δύναμη να μας κρατήσουν στο χαρέμι τους δια της βίας, αλλά έχουν καταφέρει να το …επιζητούμε συνειδητά και να μην κάνουμε την παραμικρκή σκέψη να αποδράσουμε από αυτό.

Εικόνες από την Συρία…

Τὸ δυσβάστακτον κόστος ἀνιστάσεως...2 Τὸ δυσβάστακτον κόστος ἀνιστάσεως...3 Τὸ δυσβάστακτον κόστος ἀνιστάσεως...4 Τὸ δυσβάστακτον κόστος ἀνιστάσεως...9 Τὸ δυσβάστακτον κόστος ἀνιστάσεως...8 Τὸ δυσβάστακτον κόστος ἀνιστάσεως...7 Τὸ δυσβάστακτον κόστος ἀνιστάσεως...6 Τὸ δυσβάστακτον κόστος ἀνιστάσεως...5 Τὸ δυσβάστακτον κόστος ἀνιστάσεως...10

mirror

Χάρτες από την Συρία για να καταλάβουμε περίπου τι γίνεται εκεί.

Τὸ δυσβάστακτον κόστος ἀνιστάσεως...11 Τὸ δυσβάστακτον κόστος ἀνιστάσεως...12 Τὸ δυσβάστακτον κόστος ἀνιστάσεως...13 Τὸ δυσβάστακτον κόστος ἀνιστάσεως...14

Σίγμα

(Visited 112 times, 1 visits today)
One thought on “Τὸ δυσβάστακτον κόστος ἀντιστάσεως…

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Τὸ δυσβάστακτον κόστος ἀντιστάσεως… | GRnea.gr

Leave a Reply