Πάλι μᾶς ἔκρυψαν πληροφορίες τά κανάλια;

«Και αυτό το βίντεο το έκρυψαν τα ελληνικά MME! Ντροπή…»

Σας λέω με δυο λόγια το… δράμα αυτού του ανθρώπου, του κυρίου Λάζαρου Ούλη, και αμέσως θα καταλάβετε γιατί το «έκρυψαν» τα κανάλια.

Ο κ. Λάζαρος Ούλης, κάτοικος Ειδομένης, κάνει λόγο για κατάληψη του χωραφιού του (45 στρέμματα), από τους πρόσφυγες που έχουν στήσει σκηνές, με αποτέλεσμα να θέλει να το καλλιεργήσει καλαμπόκι για να ζήσει και να μην μπορεί. Και βέβαια «η πολιτεία αδιαφορεί». Αυτά και άλλα λέει ο κύριος Ούλης με έκδηλη οργή: «Να τους βγάλουν έξω ή να με αποζημιώσουν».

Σοβαρή μαρτυρία που φτάνει στα όρια της καταγγελίας. Έτσι δείχνει. Ένας άνθρωπος δηλώνει ότι οι πρόσφυγες τον κατέστρεψαν και δεν έχει να λεφτά να ταΐσει τα ζώα του («70 μοσχάρια»).
_________

Ένα λεπτό! Ούλης… μα τι μου θυμίζει αυτό το επώνυμο; Ούλης…

Ω μα ναι! Ο Λάζαρος Ούλης! Που είναι εκεί ΕΝΑ χρόνο με μια καντίνα και πουλάει σάντουιτς, καφέδες και όλα τα σχετικά. Ποιος το λέει; Ο ΙΔΙΟΣ τον περασμένο Νοέμβριο! (δες εδώ: ΑΛΦΑ)

Και πριν λίγες ημέρες ο κύριος Ούλης ξαναβγήκε στην επικαιρότητα. «Χρυσές δουλειές» λέει το ρεπορτάζ. «Πουλάει 3.000 σάντουιτς την ημέρα έναντι 2 ευρώ» (λογική τιμή βέβαια). Υπερβολές λέω εγώ -άντε να πουλάει 1000. Για κάντε τον πολλαπλασιασμό. (δείτε εδώ:  ΙΕΦΗΜΕΡΙΔΑ)

Πάλι μᾶς ἔκρυψαν πληροφορίες τά κανάλια;

Ε λοιπόν την ίδια ημέρα που κυκλοφόρησε το ρεπορτάζ με την «χρυσή» καντίνα του κυρίου Ούλη, κυκλοφόρησε και «το βίντεο που κρύβουν τα κανάλια» με την οργή του. Αλλά στο βίντεο ο κύριος Ούλης τσιμουδιά για καντίνες και σάντουιτς… Μόνο «να μου δώσουν λεφτά οι αλήτες οι πολιτικοί».

δες εδώ το βίντεο:

Τι έγινε κύριε Ούλη μου; Ένα χρόνο τώρα σιωπούσες που οι πρόσφυγες πάταγαν το χωράφι σου (κακώς βέβαια, είναι ξένη ιδιοκτησία) και μιλούσες με καλά λόγια γι’ αυτούς. Τώρα σε βλέπω σφόδρα αγανακτισμένο! Μήπως γιατί δεν πηγαίνουν καλά οι δουλειές επειδή ανέβηκαν επάνω εθελοντές και ΜΚΟ που δίνουν τζάμπα φαγητό στους πρόσφυγες; (Δεν ξέρω, ρωτάω)

Ή μήπως κύριε Ούλη μου επειδή τα θέλεις ΟΥΛΑ;

Ἀλικᾶκος Δημήτρης

(Visited 278 times, 1 visits today)
Leave a Reply