Ἱστορίες …ἀπρόσμενης ἐπιτυχίας!!!

Ένας νεαρός μετανάστης από τη Λευκορωσσία βρέθηκε στην Αυστραλία κι έκτισε μία αυτοκρατορία στο λιανεμπόριο, αξίας 300.000.000 δολλαρίων!!!

Άλλη μία …«απρόσμενη» ιστορία επιτυχίας.
Ξεκίνησε κι αυτός από το γκαράζ του σπιτιού του…

Ἱστορίες ...ἀπρόσμενης ἐπιτυχίας!!!1

Μη γελάτε!
Εκεί, λέει, παρουσίασε την πρώτη τηλεόραση με το δικό του λογότυπο.
Και ξαφνικά το έμαθαν όλοι οι Αυστραλοί, έπαθαν παράκρουση με την νέα μάρκα Kogan, τα μεγαθήρια του εμπορίου έκαναν στην άκρη, ο …«ανεξάρτητος» Τύπος υποκλίθηκε κι αυτός ο νεαρός πλούτισε χωρίς να το καταλάβει.

Το Kogan φυσικά είναι παραποίηση του Cohen γιατί χωρίς πλαστό επίθετο δεν πιάνει το κοκκαλάκι της νυχτερίδας …

Ἱστορίες ...ἀπρόσμενης ἐπιτυχίας!!!2

Είναι τόσο «απλό» να γίνεις πλούσιος όταν έχεις τον «Θεό» στις πλάτες.
Το παραμύθι, ο «ένας από εμάς» κάνει τον γύρο του κόσμου, μέσω των σιωνιστικών ΜΜΕ, που διαφημίζουν μόνον τα δικά τους παιδιά.

Σίγμα

 Ο Ruslan Kogan ξεκίνησε από το μηδέν και κατάφερε να γίνει ένας από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες της Αυστραλίας.

Οι γονείς του πήγαν στην Αυστραλία έχοντας μόλις 90 δολάρια στην τσέπη τους. Δούλεψαν σε πολλαπλές δουλειές, την ίδια στιγμή που σπούδαζαν αγγλικά και ανέτρεφαν τα παιδιά τους, για να έχουν ο Ruslan και η αδελφή του την ευκαιρία για μια καλλίτερη ζωή. Μεγαλώνοντας σε αυτό το περιβάλλον, έμαθε πολύ γρήγορα ότι αν ήθελε κάτι, θα έπρεπε να δουλέψει σκληρά για αυτό.

Κατάφερε και σπούδασε αλλά κάποια στιγμή βρέθηκε να νοιώθει απογοητευμένος που δεν μπορούσε να αγοράσει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, παρά το γεγονός ότι είχε μια καλοπληρωμένη δουλειά. Τότε εντόπισε ένα κενό στην αγορά. Συνειδητοποίησε ότι οι μεγάλοι έμποροι λιανικής πωλήσεως λειτουργούσαν σε πολύ υψηλά περιθώρια κέρδους και υπήρχε μια ευκαιρία για μια καλλίτερη τιμή, ένα νέο στυλ λιανικού εμπορίου.

Ενώ όλοι τον αποθάρρυναν, ο Ruslan ξεκίνησε το Kogan στο γκαράζ των γονιών του, με ένα νέο εμπορικό σήμα τηλεοράσεων. Το Kogan.com έγινε γρήγορα το ηλεκτρονικό κατάστημα με τις καλλίτερες τιμές σε ένα ευρύ φάσμα καταναλωτικών αγαθών – ηλεκτρονικών ειδών, lifestyle, ομορφιάς, επίπλων, γυμναστηρίου, παιχνιδιών, ταξιδιών, εργαλείων, συσκευών και άλλων. Τα τελευταία χρόνια, έχουν προστεθεί χιλιάδες προϊόντα.

Το Kogan.com είναι σήμερα μια πολυεθνική καταναλωτικών ηλεκτρονικών ειδών και μια online επιχείρηση λιανικής πώλησης με εκατομμύρια πελάτες. Σε οκτώ χρόνια, η εταιρεία που ξεκίνησε από το γκαράζ έγινε ένας από τους μεγαλύτερους λιανοπωλητές στον κόσμο. Τώρα έχει γραφεία στην Αυστραλία, την Κίνα, το Χονγκ Κονγκ και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Kogan κατέχει το 80% της εταιρείας και περιουσία 250 εκατομμυρίων δολαρίων, κατέχοντας μια θέση μεταξύ των πλουσιότερων νέων επιχειρηματιών της Αυστραλίας.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply