Ὁ μηχανισμὸς ἀφαιμάξεώς μας λέγεται …Δημοκρατία!!!

Μόλις κάποιος καταλάβει την εξουσία η Δημοκρατία αρχίζει να γίνεται …επικίνδυνη!!!
Είναι πάντα χρήσιμη για να υφαρπαξουν την ψήφο μας…
…αλλά μετά ξέρουν να την εκμεταλλεύονται κατά πώς τους υπαγορεύουν.
Εάν απειληθεί η κουτάλα τους, διακρίνονται αμέσως οι κυνόδοντες, που τόσο …καλλιτεχνικά κρύβουν πίσω από τα ανθρώπινα προσωπεία.
Ὁ μηχανισμὸς ἀφαιμάξεώς μας λέγεται ...Δημοκρατία!!!1

Το σύστημα κατάφερε να μας πείσει ότι μερικά αυστηρά ολιγαρχικά πυραμιδικά σχήματα εξουσίας (της Βουλής, της Δικαιοσύνης και των Σωμάτων Ασφαλείας) που λογοδοτούν σε πέντε ανθρώπους, σε τρείς Στοές, σε δύο Τράπεζες και σε δύο Πρεσβείες,  είναι …ό,τι καλλίτερο μπορεί να επιτύχει ένας λαός, για το συμφέρον του…
Και φυσικά αυτό δεν ισχύει.

Πρόκειται για ένα πολύ καλά μελετημένο μοντέλο διακυβερνήσεως, που έστησαν οι ξένοι νταβατζήδες στην Ελλάδα, το οποίο «αρμέγει» συστηματικά τον ιδρώτα των Ελλήνων με …νομότυπο τρόπο, μέσω του οποίου θησαυρίζουν και οι ξένοι και οι ελληνόφωνοι πράκτορές τους, χωρίς την παραμικρή αντίδραση. Όλα τα κόμματα ανεξαιρέτως και διαχρονικά προστάτευσαν ως κέρβεροι τα εξωφρενικά προνόμια της Τράπεζας της «Ελλάδας».
Και οι ξένοι νταβατζήδες φρόντισαν να έχουν και οι πολιτικοί μερίδιο από τις σάρκες των Ελλήνων.

Τα θύματά τους εξακολουθούν να εμπιστεύονται και να στηρίζουν τον μηχανισμό, ο οποίος περιστασιακά εξασφαλίζει κάποια προνόμια και μικρά ρουσφέτια σε ανθρώπους της βάσεως, που μπορεί να είναι χρήσιμοι για την εύρυθμη λειτουργία του συστήματος.

Αυτό είναι πρακτικά το σύστημα.
Το σύμπλεγμα ξένων και ντόπιων συμφερόντων, που επωφελούνται αναξιοκρατικά από την υπόλοιπη μάζα, που δεν έχει δυνατότητα επιλογής ή αντιδράσεως.
Αυτός ο μηχανισμός αφαιμάξεως είναι πρακτικά αυτόνομος , αυτοσυντηρούμενος οικονομικά και χαίρει συναινέσεως και νομιμοποιήσεως από εμάς, που τον τροφοδοτούμε με αίμα, υπό την απειλή προστίμων, προσωποκρατήσεως κλπ.

Δεν είναι κάτι που στήνεται εύκολα και ειδικά τώρα που θα ξεπουλήσουν σπίτια και χρυσοπληρωμένη κρατική περιουσία, απαιτούνται οι γνώσεις εξειδικευμένων εταιρειών.

Μία από αυτές που θα συμμετέχει και στο ξεπούλημα των Κόκκινων Δανείων, παρέχει ακριβώς αυτές τις υπηρεσίες…

  • -Δημιουργία Συναινέσεως
    Θα μας κάνουν να πανηγυρίζουμε την ώρα που μας παίρνουν και τα σπίτια.
  • -Εγκαθίδρυση αυτόνομων οργανισμών.
    Θα ξεπουλιέται το Σύμπαν και θα περισσεύουν λεφτά για τους διαχειριστές του ξεπουλήματος, αλλά και για τους απατεώνες της Δημοσιογραφίας, που θα βοηθούν στην δημιουργία …συναινέσεως.
    Ο μηχανισμός εξαγωγής πλούτου θα λειτουργεί αυτόνομα, χωρίς την παρέμβαση των ξένων, γιατί απλά οι ντόπιοι πράκτορες θα έχουν μερίδιο από την μεγάλη ληστεία και θα φροντίζουν για την εύρυθμη λειτουργία του μηχανισμού, όπως ακριβώς κάνουν για τον μηχανισμό αφαιμάξεως που λέγεται «Τράπεζα της Ελλάδος» .

Ὁ μηχανισμὸς ἀφαιμάξεώς μας λέγεται ...Δημοκρατία!!!2Ο Σάλλας ήδη βάφτισε τον ερχομό των αρπακτικών, που θα κερδοσκοπήσουν με τα κόκκινα δάνεια των κατεστραμμένων Ελλήνων,  «ανάκτηση ελπίδας για την Ελλάδα».

Ὁ μηχανισμὸς ἀφαιμάξεώς μας λέγεται ...Δημοκρατία!!!3

Και φυσικά δεν θα δεχθεί ούτε επίθεση, ούτε κριτική από κάποιον, γιατί τα ΜΜΕ συντηρούνται από τις Τράπεζες.
Ακόμα κι ο …«αντισυστημικός» Λάκης έχει απευθείας ανάθεση διαφημίσεως από την Πειραιώς.

Ὁ μηχανισμὸς ἀφαιμάξεώς μας λέγεται ...Δημοκρατία!!!4

Σίγμα

(Visited 102 times, 1 visits today)
Leave a Reply