Ὁ «πρόλογος» τῆς νομιμοποιήσεως τῶν ναρκωτικῶν

Θέλεις, δεν θέλεις η ατζέντα θα νομοθετηθεί.
Όταν μιλούν οι Rothschildoi κλόουν των κυβερνήσεων προσκυνούν.

Το ελληνικό κράτος, που δεν ξέρει ακόμα πόσους Δημοσίους Υπαλλήλους και πόσους νεκρούς συνταξιούχους πληρώνει, θα μπορεί να ελέγχει μεθοδικά το ποσοστό της ναρκωτικής ουσίας όλων των φυτών κάνναβης, σε όλα τα χωράφια, παντού στην Ελλάδα.
Μην γελάτε… Το γράφουν οι αντιεξουσιαστές και πολέμιοι του Αστυνομικού Κράτους του ΣΥΡΙΖΑ.

Ὁ «πρόλογος» τῆς νομιμοποιήσεως τῶν ναρκωτικῶν1

Στην Ελλάδα που έχουν καταργηθεί όλα τα εργαστήρια ελέγχου, που ο καθένας κυκλοφορεί ότι προϊόν θέλει με μία απλή υπεύθυνη δήλωση προς τα άδεια και χωρίς στελέχη γραφεία διαφόρων ελεγκτικών υπηρεσιών, οι κλόουν της κυβερνήσεως υπόσχονται αυστηρούς ελέγχους.

Η κάνναβη για άλλες χρήσεις, πλην των ναρκωτικών, μπορεί και φυτρώνει σε όλον τον κόσμο και δεν υπάρχει ΟΥΤΕ έλλειψη, ούτε εμπορικό ενδιαφέρον φυσικά.
Όλο αυτό είναι απλά …«πρόλογος» προκειμένου να απενοχοποιηθούν οι λέξεις «κάνναβη» και «μαριχουάνα» στο μυαλό μας, για να μπορέσουν μετά να εμπορευματοποιήσουν τα ναρκωτικά.

Αυτό έκαναν στις «προoδευμένες» χώρες και ακριβώς το ίδιο θα κάνουν κι εδώ.
Τα ίδια πολιτικά τζάκια που ποινικοποίησαν την κάνναβη  έρχονται τώρα να μας …«διαφωτίσουν» και να μας ενημερώσουν για την χρησιμότητά της.

Ψάχνοντας για προϊόντα Κάνναβης στο διαδίκτυο σε παγκόσμια κλίμακα εμφανίζονται ελάχιστες εταιρείες, μετρημένες στα δάκτυλα του ΕΝΟΣ χεριού. Ασήμαντες σε τζίρους, οικογενειακού τύπου και με μόλις 5000 φίλους στο facebook.

Ὁ «πρόλογος» τῆς νομιμοποιήσεως τῶν ναρκωτικῶν2 Ὁ «πρόλογος» τῆς νομιμοποιήσεως τῶν ναρκωτικῶν3 Ὁ «πρόλογος» τῆς νομιμοποιήσεως τῶν ναρκωτικῶν4Ὁ «πρόλογος» τῆς νομιμοποιήσεως τῶν ναρκωτικῶν5

Και φυσικά ξέρουν ότι όποιος επενδύσει στην κάνναβη θα χάσει τα λεφτά του, γιατί πρακτικά δεν υπάρχει ούτε πελατεία, ούτε η αντίστοιχη βιομηχανία μεταποιήσεως που μπορεί να βγάλει ένα ανταγωνιστικό προϊόν…
Αν η κάνναβη για νήματα κλπ μπορούσε να αφήσει κέρδος θα την είχαν εκμεταλλευθεί ήδη οι Κινέζοι με τα μεροκάματα του ενός δολαρίου.
Δεν θα περίμεναν τους φωστήρες του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΘΕΛ να κάνουν την ανακάλυψη και να …«σώσουν» την Ελληνική Γεωργία …

Φυσικά ο μόνος τρόπος να αφήσει κέρδος η κάνναβη, ο μόνος τρόπος να εμπορευματοποιηθεί είναι να παρουσιασθεί ως «προϊόν ευθυμίας» που θεραπεύει τα πάντα…
Μόνο για τέτοια χρήση ένας εθισμένος στο «φτιάξιμο» θα είναι πρόθυμος να ακριβοπληρώσει γι’ αυτήν, όπως ένας καπνιστής ή όπως ένας αλκοολικός.
Διαφορετικά θα πρέπει να περιμένουν ότι όλοι οι υδραυλικοί και οι ναυτικοί του κόσμου θα πάψουν να χρησιμοποιούν νήματα και σχοινιά από τεφλόν και θα επιστρέψουν στην κάνναβη, κάτι που φυσικά δεν θα γίνει ποτέ.

Όπως και με το Σύμφωνο Συμβιώσεως, που δεν ενδιέφερε παρά ελαχίστους στην πραγματικότητα, αλλά έσπευσαν να το νομοθετήσουν πριν πέσει η κυβέρνηση, έτσι και τώρα νομοθέτησαν άρον-άρον κάτι που δύσκολα θα περνούσε ένα δεξιό κόμμα.

Τα θέματα της ατζέντας των Rothschild τρέχουν ασταμάτητα, σε αντίθεση με άλλα σοβαρότερα θέματα όπως η καταπολέμηση της διαφθοράς, της τοκογλυφίας, της παραβιάσεως ανθρωπίνων δικαιωμάτων,  που θα σέρνονται για πάντα δίχως να λύνονται.

Ὁ «πρόλογος» τῆς νομιμοποιήσεως τῶν ναρκωτικῶν6
Μέχρι το 1966 σχεδόν λειτουργούσε βιομηχανία παραγωγής νημάτων κάνναβης στην Έδεσσα, που όμως έκλεισε διότι δεν μπορούσε να ανταγωνιστεί το νάυλον αλλά και γιατί όλοι καταρράκτες, που έδιναν δωρεάν ενέργεια στις συγκεκριμένες βιομηχανίες πέρασαν στην ΔΕΗ.
Και μόνο ότι  χρειάστηκε να πληρώνουν για το ηλεκτρικό ρεύμα κατέστησε την συγκεκριμένη βιομηχανία ασύμφορη.

Ὁ «πρόλογος» τῆς νομιμοποιήσεως τῶν ναρκωτικῶν7

Οι θαυματοποιοί του θιάσου της κυβερνήσεως όμως θέλουν να μας πείσουν ότι είναι κατά των ναρκωτικών…

Σίγμα

(Visited 156 times, 1 visits today)
Leave a Reply