Βεβηλώσεις;

Οι Αιγύπτιοι πολίτες (μουσουλμάνοι και χριστιανοί ενωμένοι) κατάφεραν κι ανέτρεψαν τους πράκτορες του Ισραήλ που παριστάνουν τους μουσουλμάνους αυτοαποκαλούμενοι «Μουσουλμανική Αδελφότητα».

Βεβηλώσεις;3

Αυτή η ΕΝΩΣΗ των πολιτών, πέρα από την θρησκεία, κορυφαίο σημάδι αφυπνίσεως, φυσικά δεν άρεσε στους σιωνιστές γι’ αυτό και άρχισαν τις προβοκάτσιες, ώστε να προκαλέσουν εκ νέου τον διχασμό.

Βεβηλώσεις;4 Βεβηλώσεις;1 Βεβηλώσεις;5
Δήθεν …χριστιανοί κορόϊδευαν τον Μωάμεθ, δήθεν …μουσουλμάνοι βεβήλωναν χριστιανικές εκκλησίες.

Βεβηλώσεις;6

Ακόμα κι έτσι όμως, οι Αιγύπτιοι κατάλαβαν το παιχνίδι και δεν την πάτησαν.

Βεβηλώσεις;2

Στην «προοδευμένη» Ελλάδα η ηλιθιότητα στον χαζοχαρούμενο κόσμο του facebook έχει κτυπήσει κόκκινο.
Ματωμένη αγιογραφία από εκκλησία της …Αιγύπτου παρουσιάζεται ως βεβήλωση εκκλησίας με σκατά από Μουσουλμάνους στην Λέσβο.

Βεβηλώσεις;7 Βεβηλώσεις;18

Καταλαβαίνει κάποιος πόσο ψεύτικη είναι η είδηση, γιατί αναφέρεται γενικά στην Λέσβο, που είναι ολόκληρος νομός, κι όχι σε συγκεκριμένη τοποθεσία, ώστε να μην μπορεί να διασταυρωθεί κάποια στιγμή.
Δεν αναφέρει το πότε, δεν αναφέρονται δηλώσεις από τις αρχές ή την τοπική Μητρόπολη.
Κάπου στην Λέσβο κάποτε, κάποιοι, σίγουρα μουσουλμάνοι, σκάτωσαν τις εικόνες «μας»… Βεβηλώσεις;8

Και φυσικά παρόμοιες μούφες, που σχεδόν πάντα πηγάζουν από σιωνιστικές πηγές και πράκτορες της Μοσάντ, κυκλοφορούν ξανά και ξανά στο διαδίκτυο, διότι ο κοσμάκης ψοφάει για μούφα. Όλα τα λεφτά είναι στην μούφα.
Και τα blog που κυνηγούν τα λεφτά δεν μπορεί να μην ταΐσουν μούφες στους αναγνώστες τους, καθώς αυτές έχουν την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα.

Πράκτορας του Ισραήλ, o Benjamin Weinthal, κυκλοφόρησε την μούφα ότι δήθεν οι χριστιανοί στο ΙΡΑΝ μαστιγώνονται επειδή πίνουν κρασί όταν κοινωνούν.
Στην πραγματικότητα ο ίδιος ο Αγιατολάχ επισκέπτεται σπίτια χριστιανών κατά τα Χριστούγεννα για να τους συλληπηθεί για τα παιδιά τους που σκοτώθηκαν στις μάχες του ΙΡΑΝ.

Βεβηλώσεις;9

Θηλυκός πράκτορας της Μοσάντ, η Debbie Schlussel, κυκλοφόρησε την μούφα για τους Παλαιστινίους που παντρεύονται μικρά κοριτσάκια.
Στην πραγματικότητα οι γαμπροί συνοδεύονται από τα παρανυφάκια καθώς δεν επιτρέπεται να δουν τις νύφες πριν τον γάμο.

Βεβηλώσεις;10

Πράκτορας της Μοσάντ, με το γελοίο blog JEWSNEWS, διέδωσε ότι η ISIS ποδοπατεί παιδιά Χριστιανών, δείχνοντας φωτογραφίες από έναν Ινδό θεραπευτή-μάγο κλπ.

Βεβηλώσεις;11

Το Ισραήλ ενδιαφέρεται πολύ για τους χριστιανούς και γι’ αυτό εξοπλίζει τους αποκεφαλιστές της Συρίας.

Βεβηλώσεις;12

Το Tribune.gr, που χοροπηδάει κάθε φορά που οι Ισραηλινοί βάζουν χέρι στην Ελλάδα, δημοσίευσε την μούφα με τις εσταυρωμένες,  που είναι σκηνή από ταινία του Χόλιγουντ.

Βεβηλώσεις;13

Είναι πολλές οι μούφες που κυκλοφορούν.
Είναι δύσκολο να διασταυρώσει κάποιος μία είδηση, ειδικά αν δεν τα πάει καλά με τα Αγγλικά.

Ο χαμογελαστός «χριστιανός» είναι απλά ένας Ιρανός μουσουλμάνος που δολοφόνησε έναν δικαστή και δεν μετανόησε.

Βεβηλώσεις;14

Η γυναίκα με τον σταυρό στο στόμα είναι ζωντανή και όλο το σκηνικό είναι έργο ενός ειδικού στα κινηματογραφικά ειδικά εφέ.

Βεβηλώσεις;15

Ο Κιούμπρικ που αναφέρεται στην προσελήνωση δεν είναι ο Κιούμπρικ αλλά ένας ηθοποιός σύγχρονος και υπάρχει το βίντεο που του δίνονται οι οδηγίες για το τι να πει, πώς να το πει και με τι τόνο κλπ. Βεβηλώσεις;16

Η φωτογραφία από την μαζική εκτέλεση γυναικών είναι από την Ουκρανία, αλλά την παρουσίασαν ως φωτογραφία από την Άρτα.

Βεβηλώσεις;17

Όταν κάποιος δεν αναφέρει συγκεκριμένη πηγή με σύνδεσμο, ώστε να διαπιστώσουμε μόνοι μας την αξιοπιστία της ειδήσεως, τυχόν συγκρουόμενα συμφέροντα κλπ,  είναι προφανές ότι μας θεωρεί ηλιθίους.
Η δική μας άγνοια μετατρέπεται σε χρήμα στις τσέπες των πονηρών.

Τουλάχιστον να διασταυρώνουμε τις ειδήσεις που αναφέρονται σε συμβάντα στην Ελλάδα, ειδικά όταν προέρχονται από ανωνύμους Blogger και από σελίδες με γελοία ονόματα.

Όπου μούφα εννοώ ψεύτικη είδηση.

Σίγμα

(Visited 234 times, 1 visits today)
4 thoughts on “Βεβηλώσεις;

Leave a Reply