Τουριστικὲς περιηγήσεις μὲ …κρατικὰ ἔξοδα!!!

Λεφτά υπάρχουν: «’Οτι φάμε, ότι πιούμε και όσο ταξιδέψουμε» (χειρότεροι και από τους πρoηγούμενους)

«Τουριστικό ταξίδι» 6 ημερών γιά Νίκο Παππά και 6 «αξιωματούχους», σε Ουάσιγκτον και Νέα Υόρκη, 7-12 Μαίου

Μοναδικό ελληνικό φαινόμενο: Πρώτα κλείνουν εισιτήρια-ξενοδοχεία και μετά κοιτούν γιά… συναντήσεις, γιά να δικαιολογούν τον τουρισμό

Τέλη Μαίου: Kι άλλο ταξίδι στις ΗΠΑ -«υπηρεσιακό»- γιά Ελ. Κουντουρά και ιδιωτική επίσκεψη Πάνου Καμμένου

Ο υπουργός Επικρατείας αναμένεται στην Ουάσιγκτον Σάββατο 7 Μαίου 2016, όπου θα παραμείνει 3 ημέρες και μετά θα πάει στην Νέα Υόρκη γιά άλλες 3. Αλλά, 7 και 8 Μαίου ’16, είναι… Σαββατοκύριακο, όλα (Κογκρέσσο, υπουργεία κλπ) κλειστά στην πρωτεύουσα και οι ΗΠΑ δεν δουλεύουν με… ρυθμό Ελλάδας γιά να υποδεχθούν γιά «επαφές-συναντήσεις» τον κάθε γραφικό «τουρίστα» ‘Ελληνα πολιτικό-υπουργό.

Τουριστικὲς περιηγήσεις μὲ ...κρατικὰ ἔξοδα!!!1Φυσικό να μην έχουν κλειστεί συναντήσεις με ομολόγους του ή υψηλόβαθμους αξιωματούχους των ΗΠΑ, απλά υπάρχει επιθυμία για συναντήσεις, ότι να ‘ναι, ώστε να δικαιολογηθεί στην Αθήνα -επικοινωνιακά, αφού ουσία μηδέν- η τουριστική υπουργική επίσκεψη. Εκτιμούμε ότι θα βρεθεί τελευταία στιγμή, όπως συνηθίζεται με τους -χωρίς προγραμματισμό- ‘Ελληνες πολιτικούς, γιά την Δευτέρα 9 Μαίου, κάποιος υφυπουργός ΗΠΑ, κάποιος βουλευτής και ο… Λαρυγγάκης του υποτιθέμενου «λόμπι» ΑΗΙ, γιά να παραπληροφορηθούν «ιθαγενείς» στην Ελλάδα, με τις… «σημαντικές επαφές του κ. υπουργού στην Ουάσιγκτον». Δηλ., η γνωστή και επαναλαμβανόμενη χαζοκωμωδία.

 Στην Νέα Υόρκη, υποτίθεται ότι ο υπουργός θα έλθει γιά να κάνει τα… εγκαίνια(!!!) του τυπικά υπάρχοντος μόνο (ουσιαστικά ανύπαρκτου) Γραφείου Τύπου, που μεταφέρθηκε σε άλλο κτίριο και πιθανά να δει κάποιον στον ΟΗΕ και να του πάρουν μιά συνέντευξη γιά το… CNN International (που θα μεταδοθεί εκτός… Αμερικής), μετά την «σημαντική» συνάντησή του με τον… αρχιεπίσκοπο. Υπήρχε η σκέψη να μαζευτούν μερικοί «παράγοντες» γιά να μιλήσει ο υπουργός (ώστε να «εμπλουτισθεί το πρόγραμμα»), γιά…  «επενδύσεις στην Ελλάδα». Του ειπώθηκε ότι «το παραμύθι αυτό για δήθεν επενδυτές, τέλειωσε, δεν έχει πέραση… Λογικός άνθρωπος δεν θα επενδύσει στην μπανανία των λαμογιών». Αλλά ένας υπουργός Ελλάδας, δεν το ‘χει σε τίποτα να κάνει και αυτήν την… χαζομάρα.

Κατά συνέπεια, μόνο το… φαγοπότι υπουργού και «συνεργατών» σε κάποια ταβέρνα ελληνική με τοπικούς γραφικούς ΣΥΡΙΖΑίους, που ξεφύτρωσαν από το πουθενά πριν 2μιση χρόνια, θα έχει αξία. Με τον υπουργό και ο Λευτ. Κρέτσος, Γεν. Γραμματέας Ενημέρωσης-Επικοινωνίας, μαζί και 4 ή 5 ακόμα «τουρίστες». Και η Ομογένεια, που παρακολουθεί τους τελευταίους μήνες τα συχνά και άσκοπα «τουριστικά ταξίδια» Ελλήνων υπουργών, τους «στολίζει»… παραδοσιακά.

– Τέλη Μαίου πάλι στις ΗΠΑ (ήταν στο Μαϊάμι, με μεγάλη ακολουθία, μέσα Μαρτίου) και η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού ‘Ελενα Κουντουρά γιά το… «φεστιβάλ ελληνικού κινηματογράφου» στο Λος ‘Αντζελες, στο οποίο συνήθως η Ελλάδα εκπροσωπείται με… γεν. Γραμματέα. Λέγεται ότι θα κάνει… ψώνια και στην Νέα Υόρκη. Υποθέτουμε ότι, θα προβληθούν ταινίες με Βέγγο, Κωνσταντάρα κ.ά. και ότι το φεστιβάλ θα παρακολουθήσουν 100, ‘Ελληνες στην πλειοψηφία τους. Δεν γνωρίζουμε αν θα ψηθούν και… σουβλάκια, όπως συνηθίζεται στα «φεστιβάλ» ΗΠΑ.

– Tέλη Μαίου επίσης, πάλι στις ΗΠΑ και ο Π. Καμμένος (ιδιωτική επίσκεψη γιά την αποφοίτηση του γιού του), που μετά τις δύο «σφαλιάρες» που έφαγε με την άρνηση του Αμερικανού ομολόγου του να τον δεχθεί, πριν έναν χρόνο και τέλη Μαρτίου εφέτος, έχει… «ζαλιστεί».

Σε 6 εβδομάδες, με την περιήγηση Καμμένου με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος 3 ημέρες σε Φλόριδα, Ουάσιγκτον, την 8ήμερη τουριστική παραμονή στην Νέα Υόρκη των υπουργών Φίλη και Μπαλτά, το ταξίδι Κατρούγκαλου κ.ά. και αυτή η κυβέρνηση, ξεπερνώντας κατά πολύ τις προηγούμενες, συνεχίζει με μεγαλύτερο… ζήλο τις τουριστικές περιηγήσεις των υπουργών της στις ΗΠΑ, οι περισσότερες έτσι, χωρίς πρόγραμμα, χωρίς σημαντικές επαφές-συναντήσεις. «Λεφτά υπάρχουν». πληρώνουν τα «άφραγκα κορόϊδα», γιά να καλοπερνούν ασυνείδητοι πολιτικοί.

Καλάμι

Ό.Γεροβασίλη- Γ.Αμανατίδης πήραν το Άγιο Φως από τα Ιεροσόλυμα 

Τουριστικὲς περιηγήσεις μὲ ...κρατικὰ ἔξοδα!!!2

 

Στα Ιεροσόλυμα με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος μετέβησαν το Μεγάλο Σάββατο, υπουργοί της κυβέρνησης προκειμένου να μεταφέρουν το Αγιο Φως στην Αθήνα.

πηγὴ

ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΗ ΔΑΠΑΝΗ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Πόσο θα κοστίσει στον φορολογούμενο η προσωπική ασφάλεια Φλαμπουράρη για το Πάσχα στην Αίγινα [έγγραφο]

Τουριστικὲς περιηγήσεις μὲ ...κρατικὰ ἔξοδα!!!3

Μετά το σάλο που ξεσηκώθηκε από την αποκάλυψη ότι ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης απασχολεί… 80 αστυνομικούς για την ασφάλειά του, ένα νέο στοιχείο έρχεται να προστεθεί στην υπόθεση.

Το πρωθυπουργικό γραφείο ενέκρινε ποσό ύψους 2.550 ευρώ για την μετακίνηση της προσωπικής του ασφάλειας στην Αίγινα, όπου θα περάσει τις διακοπές του Πάσχα.

Ο κ. Φλαμπουράρης, ως γνωστόν, διατηρεί εξοχικό σπίτι στο νησί, όπου έχει περάσει πολλά καλοκαίρια, ο Πρωθυπουργός με την σύντροφό του και τα παιδιά τους.

Σύμφωνα με το έγγραφο που δημοσίευσε το policenet.gr, η Γενική Γραμματεία του Πρωθυπουργού, ενέκρινε την δαπάνη Δημοσίου για τη συνοδεία του Υπουργού Επικρατείας προκειμένου να μεταβεί στην Αίγινα για την αργία του Πάσχα.

Η αναχώρηση ορίστηκε για την Μεγάλη Παρασκευή 29/4 και η επιστροφή την ερχόμενη Τρίτη 3 Μαΐου.

Το πρωθυπουργικό γραφείο έλαβε υπόψιν του «Την ανάγκη πραγματοποίησης δαπάνης ύψους 2.550,00€, για την υπηρεσιακή μετακίνηση της προσωπικής ασφάλειας του Υπουργού Επικρατείας για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου από την Αθήνα στην Αίγινα με αναχώρηση στις 29/04/2016 και επιστροφή στην Αθήνα στις 03/05/2016».

Ως εκ τούτου, ενέκρινε την σχετική δαπάνη ύψους 2.550 ευρώ τα οποία συνυπολογίζονται στα έξοδα του πολιτικού γραφείου του υπουργού Επικρατείας.

Το ποσό κατανέμεται με βάση 3 κωδικούς:

  • Κωδικός 0719: 250 ευρώ – Αντιστοιχεί στα εισιτήρια
  • Κωδικός 0721: 1.200 ευρώ – Αντιστοιχεί στην ημερήσια αποζημίωση των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ
  • Κωδικός 0722: 1.100 ευρώ – Αντιστοιχεί στην αποζημίωση για ξενοδοχείο των ανδρών ασφαλείας.

Τουριστικὲς περιηγήσεις μὲ ...κρατικὰ ἔξοδα!!!4

(Visited 138 times, 1 visits today)
Leave a Reply