Ἕνα …ΜΠΑΜ δρόμος!!!

ALERT !!!!!

Ἕνα ...ΜΠΑΜ δρόμος!!!
Μόνο και μόνο που η παρακάτω καταγγελία (μη ρωτάτε πως έπεσε στα χέρια μου) είναι ΕΠΩΝΥΜΗ, με τηλέφωνα και διευθύνσεις και προέρχεται από κάποιον φοβερά εξειδικευμένο, κατά δήλωσή του, επιστήμονα στα πυρηνικά, αποτελεί νομίζω αφορμή για τις δημοσιογραφάρες της Ψωροκώσταινας, να πάνε μία βόλτα μέχρι τον ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ και να ελέγξουν την αλήθεια των καταγγελομένων.
Ο άνθρωπος μπορεί να είναι και τρελλός αλλά αν δεν είναι….

ΛΙΑΝ ΕΠΕΙΓΟΝ

Πρός τις Εισαγγελείες
[Α.Π.+Εφετών+Πρωτοδικών] των Αθηνών+Ε.Υ.Π.+Ελλην.
Αστυνομία+κ.α.

Κοινοποίηση εις την Ελληνική Επιτροπή «ατομικής» (ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ!!!) Ενεργείας + Γραφείο Ελέγχου του Ερευνητικού Πυρηνικού Αντιδραστήρα «Δημόκριτος» + EURATOM + International “atomic”(NUCLEAR!!!) Energy Agency

Σχετικά είναι
1)Ελληνική Επιτροπή «ατομικής» Ενεργείας/αρ.πρ. Π/416/130
της 6-6-2014 και αρ.πρ. Π/427/215 της 2-6-2014 και αρ. πρ. Π/427/263 της 1-9-2015

2) Φαξ του Ιωσήφ-Χρήστου Κονδυλάκη της Παρασκευής-25-Μαρτίου-2016 πρός τις Εισαγγελείες [Α.Π. + Εφετών + Πρωτοδικών] των Αθηνών + Πρεσβείες + Αλλού

Από τον Ιωσήφ-Χρήστο Κ. Κονδυλάκη, Πυρηνικό Φυσικό/ειδικευμένο εις την Πυρηνική ΣΧΑΣΗ  (Εφηρμοσμένα+Θεωρητικά), τέως Επίκουρος Τεχνικός Προϊστάμενος εις την Γενική Διεύθυνση της Πυρηνικής Παραγωγής του “Ontario Hydro” του Καναδά, τέως Διευθυντής Σχεδιάσεως Συστημάτων & Αναπτύξεως εις τον Καναδά, νύν ασχολούμενος με την επιστημονική έρευνα εις κρίσιμους τομείς των επιστημών & τεχνολογίων, η ταχυδρομική διεύθυνση του είναι οδός Μικράς Ασίας 13,
Αγιος Νικόλαος της Αναβύσσου,

19013 Αττική,
Ελλάς,
τηλ+φαξ 22910-55275 ,
Σαββατο-26-Μαρτίου-2016

Το Θέμα μας είναι ότι «Ο ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΣΧΑΣΕΩΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΑΣ «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» ΕΙΝΑΙ ΛΙΑΝ ΕΥΑΛΩΤΟΣ ΕΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ!!! ΚΙΝΔΥΝΟ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟΥ ΠΛΟΥΤΩΝΙΟΥ, Κ.Α. ΤΟΥ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ & ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ & Κ.Α.»

Επειδή εάν αναπνευστεί ένα μικρογραμμάριο (εκατομυριοστό ! του γραμμαρίου) [μgr] Πλουτωνίου από άνθρωπο μπορεί να προκαλέσει Καρκίνο…

Επειδή νομίζουμε ότι η φύλαξη του Κέντρου Πυρηνικών Ερευνών «Δημόκριτος» είναι λίαν ανεπαρκής

Επειδή ενδεικτικά το φορητό αντιαρματικό KORNET-E με βλήματα του Θερμοβαρικά! Μπορεί να προκαλέσουν ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ!!! Καταστροφές εις την αποθήκη του Πλουτωνίου & προϊόντων πυρηνικής σχάσεως, κ.α.,κ.τ.λ., με
συνέπεια να είναι μία απόδειξη του ΘΕΜΑΤΟΣ μας…

Δια ταύτα ΑΜΕΣΑ αιτούμεθα ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ!!! να ληφθούν Όλα τα Απαραίτητα Προστατευτικά Μέτρα και να ενεργείσετε περαιτέρω νομικά και με άλλες ενέργειες,κ.α.,κ.τ.λ.»

Αϊντε γενναίοι μου, καθόσον από την …σχάση μέχρι να …σκάσει, είναι ένα μπάμ δρόμος.

Ῥούσσης Νῖκος

Υ.Γ. Εγώ, πάντως, επειδή είμαι ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, τον πήρα τηλέφωνο τον Κονδυλάκη, που έχει κάνει την παραπάνω σοβαρότατη καταγγελία και του ζήτησα να μου στείλει στοιχεία που να θεμελιώνουν ότι στον ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ υπάρχουν ελλειπή μέτρα ασφαλείας και ο κίνδυνος μιας κάποιας δολιοφθοράς είναι υπαρκτός.
Μου φάνηκε ότι έχει σώας τα φρένας αλλά αρνήθηκε να υπεισέλθει σε περισσότερες λεπτομέρειες, υποστηρίζοντας πως αν το κάνει «θα είναι σαν να καθοδηγεί επιδόξους τρομοκράτες, στο πώς θα ανατινάξουν» τον Δημόκριτο και την Αττική βεβαίως-βεβαίως, με την μόλυνση να απλώνεται μέχρι την Κρήτη.
Μου είπε, όμως, ότι έχει υποβάλλει μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία γι’ αυτό το θέμα, το 2016, δίνοντας, εμπιστευτικώς, όλες τις πληροφορίες και τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ στερείται αξιόπιστων μέτρων ασφαλείας.
Παρόλο που τον πίεσα, τον προσέβαλα θά έλεγα, αρνήθηκε να μου στείλει αντίγραφο της μηνύσεως, οπότε εναπόκειται στα καϊνάρια της ελληνικής δημοσιογραφίας, να πάνε στην Εισαγγελία, να αναζητήσουν την μηνυτήρια αναφορά του Κονδυλάκη και να την ρωτήσουν (την Εισαγγελία), για ποιό λόγο δεν διερευνά την εν λόγω καταγγελία και δεν αξιοποιεί τα εμπιστευτικά στοιχεία που ισχυρίζεται ότι έχει δώσει ο Κονδυλάκης.
Ακόμη και σήμερα το ρεπορτάζ με θρέφει αλλά δεν μπορώ να το ολοκληρώσω, καθόσον τα τηλέφωνα από την Γαλλία στην Ελλάδα είναι φωτιά και λαύρα και στερούμαι αυτής της πολυτέλειας.

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply