Μνημόνιο «κάβα» γιὰ νὰ ἔχουμε …κάβα!!!

Θα σας το πω, όσο μπορώ πιο λιανά, κοροϊδα, καθόσον μόλις τώρα έκλεισα το τηλέφωνο με Βρυξέλλες.
* Μην περιμένετε την δόση, να λαδώσει το αντεράκι σας και να πανηγυρίσουν οι αριστεροχριστιανιστές, πολύ σύντομα και αν προηγουμένως δεν εγκρίνει ο …αδιαπραγμάτευτος μπάμιας, πρόσθετα μέτρα-κάβα.
* Το Γιουρογκρούπ, τώρα που έχει δέσει τον γάϊδαρό του, θα πηγαίνει τους αριστεροχριστιανιστές γαμιώντας μέχρι τον Ιούλιο και όλο θα πληθαίνουν τα σενάρια ότι επίκειται το Grexit.

*Τσίπρας και λοιποί κλόουν θα πηγαινοέρχονται σαν ζήτουλες στις Βρυξέλλες και στο Βερολίνο αλλά οι Γερμανοί, σε έναν βαθμό οι Γάλλοι αλλά και πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες, έχουν αρχίσει να αηδιάζουν με την περίπτωση της Ελλάδας και εύχονται και προσπαθούν να την στείλουν στον γέρο διάολο, με ό,τι αυτό σημαίνει για τους νεομπολσεβίκους που θα μείνουν στην πατρίδα να …πολεμήσουν.
*Η προσπάθεια των Ευρωπαίων τώρα είναι να καλμάρουν την Τουρκία, μην κάνει κάποιο ντού στο Αιγαίο και σας ξεβρακώσει, όχι γιατί σκέπτονται την Ελλάδα αλλά γιατί θα έχουν οι ίδιοι πρόβλημα στα νότια σύνορά τους.

Θα πάρω κι αύριο τηλέφωνο και θα σας ενημερώσω….

Μνημόνιο «κάβα» γιὰ νὰ ἔχουμε ...κάβα!!!

Επειδή, δύο ώρες πριν που σας τα είπα, πετάχθηκαν κάτι πρώην δημοσιογραφικές ψ@λές και έγραψαν «για καινούργια μας τα λες σύντροφε», πρέπει να πώ στους ημεδαπούς γκαγκανόβλαχους ότι το Γιουρογκρούπ ολοκληρώθηκε, με την παραδοχή από ελληνικής πλευράς (πες με Τσεκελώτο) ότι θα υπάρξει μνημόνιο-κάβα που προβλέπει αυτόματες περικοπές δαπανών – δηλαδή μισθών και συντάξεων- αλλά και νέα φορολογικά μέτρα σε περίπτωση αποκλίσεως από τον στόχο του 3,5% πλεονάσματος το 2018.

Το Eurogroup καλεί την ελληνική κυβέρνηση και τους δανειστές να ολοκληρώσουν εντός των επομένων ημερών την προεργασία σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων, συμπεριλαμβανομένου του προληπτικού μηχανισμού περικοπής των δαπανών για να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση. Υπ’ αυτό το πρίσμα, το Eurogroup αναμένει να λάβει πολύ σύντομα το προσχέδιο του νέου Μνημονίου που θα προσαρτηθεί στο κείμενο της συμφωνίας.
Το προσχέδιο του αποκαλουμένου μνημονίου-κάβα θα περιλαμβάνει την τελική πλήρη λίστα με τα προαπαιτούμενα, όπως επίσης και την αναφορά εκπληρώσεως των όρων της πρώτης αξιολογήσεως.
Εναπόκειται στην ελληνική πλευρά να κάνουν άμεσα βήματα για την εφαρμογή των προαπαιτουμένων-συμπεριλαμβανομένης και της νομοθετήσεως της συμφωνίας. Με την πλήρη εφαρμογή των προαπαιτουμένων από τις ελληνικές αρχές, το Eurogroup θα είναι έτοιμο να υποστηρίξει την εκταμίευση της δεύτερης δόσεως από το δανειοδοτικό πρόγραμμα του ESM.

Αν όλα αυτά δεν σημαίνουν ότι, οι ευρωπαίοι θα πάνε γαμιώντ@ς τους αριστεροχριστιανιστές μέχρι και τον Ιούλιο, χωρίς να δόσουν την πολυπόθητη δόση, εγώ είμαι ένας μαλάκ@ς και εσείς οι ξερόλες είσστε οι έξυπνοι.
Αϊντε, γιατί μου ζαλίσατε τα αρχίδι@….

Ῥούσσης Νῖκος

εἰκόνα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply