Μακρυὰ ἀπὸ τὶς κάλπες τους…

Δια χειρός του …Ζαβού, στην προσωπική του, λέει, ιστοσελίδα, στο φεϊσμπουκ, άρχισε ο εκμαυλισμός των συνειδήσεων των νέων, εν όψει της «φαεινής» που είχε να δώσει ψήφο στους δεκαεπτάρηδες.

Μακρυὰ ἀπὸ τὶς κάλπες τους...

«Οι πανελλαδικές εξετάσεις που ξεκίνησαν σήμερα είναι ένας σημαντικός σταθμός στην ζωή των μαθητριών και των μαθητών που κοπίασαν για να φθάσουν ως εδώ..
Αυτό που έχει σημασία είναι να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τα όνειρα μας, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας. Εύχομαι καλή επιτυχία στα παιδιά που μπήκαν σήμερα στην δοκιμασία των εξετάσεων και στις οικογένειές τους. Είναι οι πρωταγωνιστές του αγώνα όλων μας για το μέλλον».

Το πιάσατε το υπονοούμενο κοροϊδα.;
Κρατείστε τους νεανίες και τις νεαρές μακρυά από τις κάλπες και κυρίως μακριά από τους…κάλπικους

Ῥούσσης Νῖκος

Υ.Γ. Γελάω ρε…
Με κάτι τελειωμένους ΜΑΛΑΚΕΣ κρυφοσυριζαίους εδώ μέσα, που μόλις πέταξε ο…Ζαβός την πορδή ότι θα καταργήσει της Πανελλήνιες Εξετάσεις, έσπευσαν σαν γνήσιοι τσυριζογκαγκανόβλαχοι να πανηγυρίσουν και να την καταπιούν.(σ.σ την πορδή εννοώ).
Καθότι, σου λέει, ο καμμένος τους εγκέφαλος, τα παιδιά μας, χωρίς τον κάμματο των εξετάσεων, θα βγούν πιο γρήγορα στην αγορά εργασίας, να βρούν μία θεση απασχολήσεως που τους αξίζει, να κονομήσουν και να προκόψουν.
Καλλίτερος, σου λέει ο καμμένος τους εγκέφαλος, είναι ο Καρανίκας που βολεύθηκε ή ο γκόμενος της Σβίγγου ή ο «σύντροφός» της Δούρου ή ο Ράπερ και ο μπουζουκτζής αδελφός αυτής που μοιάζει με την Ντόλυ την προβατίνα.
Και μείς ΣΥΡΙΖΑ ψηφίσαμε ρε, δεν θα αφήσουν τα παιδιά μας να χαθούν, λέει ο…καμμένος τους εγκέφαλος.

Οι υπόλοιποι, μην χάνετε τους στόχους….

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply