Νά βροῦμε τό …οἰκονομικό ὄφελος;

Από σήμερα και για μερικές ημέρες ακόμη, έχει δοθεί γραμμή από τα υπόγεια του Μαξίμου, στους αδιόρθωτους μαλακοσυριζαίους, να πλακώσουνε τις περισπούδαστες αναλύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτυώσεως, υποστηρίζοντας ότι, η εμμονή Κατρούγκαλου, να στερηθούμε επ’ ολίγον καφέ και τσιγάρο, οφείλεται στην έννοια του για την υγεία μας.
Υπάρχουν, μάλιστα, και κάποιοι που θα κάτσουν (σαν τον Βέγγο στην γνωστή ταινία), να υπολογίσουν το οικονομικό όφελος που θα έχουμε αν κόψουμε, τσιγάρο, καφέ και αλκοολούχα για κάνα τρίμηνο.

Είναι η ίδια παρέα με εκείνους τους τελειωμένους μαλάκες, που έκατσαν και υπολόγισαν το οικονομικό όφελος που θα έχει η μέση ελληνική οικογένεια, με παιδιά βλήματα που είναι αναγκασμένη να τα στέλνει στο φροντιστήριο, από την κατάργηση των εξετάσεων και των παρελάσεων στα σχολεία.

Προσυπογράφω τα λεγόμενα της ταμπέλας και ένα έχω να πώ:
Ξευτιλίστε τους, γ@μήστε τους, γιαουρτώστε τους όπου τους βρίσκετε!!!
«Γραμμή Μαζινό» στην μαλακία απ’ όπου και αν προέρχεται!!!

Νά βροῦμε τό ...οἰκονομικό ὄφελος;

Ῥούσσης Νῖκος

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply