Πολώνοντας (ἐπαγγελματικά) πρόθυμες ῥαγιαδομάζες…

Τυχαία πρόσεξα πως το iefimerida ξέρει καλά να δουλεύει -στην συστημική γραμμή πολώσεως- την δημοκρατεύουσα ραγιαδόμαζα…

Εγώ πάλι αντιπροτείνω, για ν’αποφευχθεί και η πόλωση των χρήσιμων -για το καθεστώς- ηλιθίων, μαζί με το «ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ» να βάλετε πακέτο και το Athens Pride και να πάτε…. όλοι μαζί να Γ@ΜΗΘΕΙΤΕ !

Έτσι κι αλλιώς… ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΖΩΕΣ… ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ.

Για όσους δεν κατάλαβαν… αναφέρομαι σ’αυτο το δημοσίευμα για την ανωμαλία που… για την αστική σαπίλα του καθεστώτος, πότε αποτελεί.. προοδευτισμό (!), και πότε είναι απλώς κατάπτυστη… αναλόγως δηλαδή το πολιτικό γραμμάτιο προς εξαργύρωση.

Πολώνοντας (ἐπαγγελματικά) πρόθυμες ῥαγιαδομάζες..

O ΣΥΡΙΖΑ καλεί για συμμετοχή στο Athens Pride -Αλλά θέλει να απαγορεύσει την διαδήλωση «Παραιτηθείτε»

Παρλαμενταρισμός όνομα και πράμα…

Ῥῆγος Νικόλαος

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

2 thoughts on “Πολώνοντας (ἐπαγγελματικά) πρόθυμες ῥαγιαδομάζες…

  1. Τελικα ευρεθει η Νασια Νταβαρινου;
    Φιλονοη εσυ που εισαι γενους θηλυκου παρακαλω βοηθησε λιγο.

    https://www.youtube.com/watch?v=sOYHOpo540w

    https://www.youtube.com/watch?v=3IamskW_Rl0

    Υ.Γ. (1) Συγνωμη που σ’ ενοχλω αλλα μ’ εχουν εγκαταλειψει λογω επωνυμου, ολα τα θηλυκα της περιοχης. Προ καιρου μια με ρωτησε ειρωνικα σε μαγαζι της Αρτεμιδος. “Φατσαφετσουλας; Με τετοιο ονομα θα πατε διακοπες;”
    Μεχρι κι ο Διοπος Γκορτζης ειρωνευτηκε το επωνυμο μου.

    Υ.Γ. (2) Κρινω καλη την επιλογη του κου Χατζηλου… κλπ. κλπ, που μεσα απ’ ολο το τσουρμο βρηκε αυτην την κυρια να μιλησει με τον Οχετο.

Leave a Reply