Στὴν Κίνα ὁ πρόεδρος τοῦ ΑΠΕ γιὰ …ἔγκυρη ἐνημέρωσιν!!!

…και στην Κίνα, συνοδός του….βλάκα, το γλειφτρόνι, που τόλμησε να με παραπέμψει στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ επειδή, λέει, προσέβαλα την τιμή και την υπόληψή του, με σχόλια μου στο φεϊσμπουκ.

Στὴν Κίνα ὁ πρόεδρος τοῦ ΑΠΕ γιὰ ...ἔγκυρη ἐνημέρωσιν!!!

Τον ξεμπροστιάζει και συνάμα τον κράζει ο σημερινός «Βηματοδότης»:

Ο «κολλητός» του προέδρου, ρεπόρτερ
Κοιτάξτε τι συνέβη με το (κρατικό) ΑΠΕ. Διαθέτει τέσσερις πολιτικούς συντάκτες που καλύπτουν το κυβερνητικό ρεπορτάζ και κατ’ επέκταση την δραστηριότητα του Πρωθυπουργού (δηλώσεις, συναντήσεις, επισκέψεις κ.τ.λ.). Στην Κίνα όμως δεν πήγε κάποιος από τους τέσσερις. Αντιθέτως πήγε ο πρόεδρος του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, διορισμένος από την κυβέρνηση, προσωπικός φίλος του Αλ. Τσίπρα. Και επειδή ως πρόεδρος του ΔΣ δεν μπορεί να υπογράφει τα ρεπορτάζ, τα στέλνει, μου λένε, στην Αθήνα υπό την μορφή non papers.

Τα ταξίδια στην Κίνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ή τον Πρωθυπουργό αποτελούσαν ανέκαθεν προνομιακή δημοσιογραφική αποστολή. Αλλά το να παίρνεις μαζί σου έναν πρόεδρο κρατικού ειδησεογραφικού πρακτορείου που τον διόρισες εσύ για να σε καλύπτει δημοσιογραφικά, αλλάζει κάπως το όλο θέμα. Δεν νομίζετε;»

Αυτή η αποκάλυψη, όχι μόνον προσβάλλει την τιμή και την υπόληψή σου ταλαίπωρε γλείφτη αλλά στις καταρρακώνει και είναι θέμα, με το οποίο πρέπει να ασχοληθεί, αυτεπάγγελτα, το Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ

Αν, πάντως, έχεις κάποια ψήγματα από τιμή και υπόληψη, έβγα ΔΗΜΟΣΙΑ και δήλωσε, ως καθεστωτικός που είσαι, ότι «Ναι ρε, με πήρε ο Αλέξης μαζί του στην Κίνα, γιατί έτσι γούσταρε και γιατί μου έχει εμπιστοσύνη ότι, θα παραμυθιάσω το πόπολο στην Ελλάδα, με τις ανυπόγραφες ανταποκρίσεις μου»…
…και βγάλε και καμμιά σελφι να σε καμαρώσουμε ή ξαναπήγαινε με στο πειθαρχικό μωρή ρόμπα.

‘Ρούσσης Νῖκος

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

3 thoughts on “Στὴν Κίνα ὁ πρόεδρος τοῦ ΑΠΕ γιὰ …ἔγκυρη ἐνημέρωσιν!!!

Leave a Reply