Ποιός θέλει πραγματικά νά γίνῃ δίκη γιά τήν Siemens;

Αντίθετα με την πλειοψηφία των σανοφάγων εγώ δεν απορώ καθόλου που αναβλήθηκε επ’ αόριστον η δίκη για την υπόθεση «Ζήμενς».

Διότι όπως είχα αποκαλύψει στο «Ποντίκι», εκείνο το βρώμικο και άπλυτο ’89, η μόνη και μοναδική απόφαση που πήρε η Οικουμενική Κυβέρνηση της εποχής (Ζολώτας-Ανδρέας-Φλωράκης-Κύρκος- Μητσοτάκης και Δραγασάκης επί των οικονομικών), ήταν να μοιρασθεί η «πίττα» των δισεκατομμυρίων των ψηφιακών του ΟΤΕ, σε Ζήμενς και Ιντρακόμ.

Ποιός, δηλαδή, από τους «απογόνους και πολιτικούς κληρονόμους» των ανωτέρω, θα ήθελε να γίνει αυτή η δίκη;

Επομένως, κόψτε τις μαλακίες και κοιτάτε να δείτε τι θα κάνετε.

Ῥούσσης Νῖκος

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

2 thoughts on “Ποιός θέλει πραγματικά νά γίνῃ δίκη γιά τήν Siemens;

  1. Μην τρελαθούμε κιόλας ότι η Γερμανία που κρατάει θα σκοινάκια της χρηματοδότησης θα επέτρεπε να εκδοθεί καταδικαστική απόφαση για την Μιζενς και στην συνέχεια υποχρεωτικό αποκλεισμό της, από όλη την Ευρωπαϊκή αγορά. Τσάμπα ήρθε ο Πρόεδρος πριν λίγες μέρες φορτωμένος με οδηγίες και δώρα καθρεφτάκια; Οι δικαστικοί και ειδικά οι ανώτατοι πάντα κάνουν ότι διατάσσει υπόγεια το γκουβέρνο και όχι ότι στέλνει στα μέσα για δημοσίευση.
    Τουτεστιν, Γερμανοαναβολή και κατάργηση της δίκης ή αμερικανόφθινοπωρινές εκλογές;

Leave a Reply