Ὅλα ἐρήμην μας γίνονται…

Εγώ λέω, σιγά-σιγά, η Περιστέρα, η Μαρέβα, η Σβίγγου, η Ντόρα, η Δούρου  ν’ αρχίσουν να πλέκουν την «κάλτσα του στρατιώτη», ο Καρανίκας να παρουσιασθεί πάραυτα στην μονάδα επιστρατεύσεως, ο Φίλης να φορέσει το χακί και ν’ αναλάβει μάγειρας σε μονάδα της παραμεθορίου στην Θράκη και κλιμάκιο από τους «ετοιμοπόλεμους» δολοφόνους της Χρυσής Αυγής, να τοποθετηθεί επί τούτου στην πρώτη γραμμή του μετώπου.
Είναι η μόνη ευκαιρία να αναγεννηθεί η Ελλάδα από τις στάχτες της παρακμής της.

Οι υπόλοιποι να διαλυθείτε ησύχως, όλα γίνονται ερήμην σας….

Ρούσσης Νῖκος

Υ.Γ.1. Μέγα διπλωματικό και πολιτικό λάθος, να επιτρέψουν οι αρμόδιες ελληνικές αρχές, στο στρατιωτικό ελικόπτερο με τους πραξικοπηματίες να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρουπόλεως.
Έπρεπε να προφασισθούν αυξημένη κίνηση στον διάδρομο προσγειώσεως και να το στείλουνε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της Μυκόνου.
Να γουστάρουν ρε παιδί μου και οι τούρκοι καραβανάδες…

Υ.Γ.2. Δεν πιστεύω να χαρακτηρισθεί «στιγμιαίο» το αδίκημα της συμμετοχής στην απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία και μετά από καμμιά πενηνταριά χρόνια, τα παιδιά των εμπλεκομένων πραξικοπηματιών να φιγουράρουν σε ανώτατες θέσεις στον κρατικό μηχανισμό και στην Δικαιοσύνη.
Διότι τέτοια «κακά πράγματα» μόνο στην Ελλάδα έχουν γίνει….

Υ.Γ.3. Εσείς οι ξερόλες, που δεν έχετε πάρει χαμπάρι τι παιχνίδι παίζεται κατά της Τουρκίας και της Ρωσσίας και βγήκατε να ξεφωνήσετε τον Ερντογάν, ως  «σουλτάνο», ως …δικτάτορα και ασεβή στην προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην χώρα του, δεν κοιτάτε την τύφλα σας και να πείτε κατιτίς και για το φιλαράκι του τον …βλάκα;
Διότι, με μίαν άλλη θεώρηση, κι αυτός Σουλτάνος είναι, κι’ αυτός κοινοβουλευτική δικτατορία πάει να επιβάλει και τα ανθρώπινα δικαιώματα των Ελλήνων τα έχει γραμμένα στ’ αρχίδι@ του.
Άντε στα τσακίδια γ@μημένα και μεταλλαγμένα συριζόπανα…

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply