Κάτι «βρωμᾶ» πολὺ στὴν Αἴγινα…

Φίλοι, ακόλουθοι, συμπαθούντες με και μή, τρία πράγματα να έχετε υπόψιν σας:
*Στην σαραντάχρονη δημοσιογραφική μου πορεία ΟΥΔΕΠΟΤΕ, το ένστικτο μου με διέψευσε.Και τώρα μου λέει ότι αυτή η ιστορία της Αίγινας ζέχνει και το όλο νταλαβέρι γίνεται για να συγκαληφθεί η όποια «συνενοχή» κυβερνητικών στελεχών.
*Πάντοτε, όταν έφθανα κοντά στην αποκάλυψη της αλήθειας, δεχόμουν ανήκειες και ανήθικες επιθέσεις, είτε στο γκοβέρνο ήταν το ΠΑΣΟΚ (Λαλιώτης, Σημίτης, Χριστοδουλάκης κ.α), είτε η Νέα Δημοκρατία (Μητσοτάκης, Σαμαράς, Ντόρα Μπακογιάννη, Φαήλος Κρανιδιώτης κ.α) είτε τώρα η π@υστοαριστερά.Επιθέσεις που έπεσαν στο κενό αλλά, για εμένα δεν ξεχάσθηκαν.
*Πάντα έχω λόγους να επιμένω σε συγκεκριμένα πράγματα και συνήθως επιβεβαιώνομαι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι διεκδικώ δάφνες.
Απλά επιβεβαιώνω την βασική μου αρχή ότι δεν ανέχομαι να με πιάνουν μαλάκα, άνθρωποι ξεπουλημένοι με IQ, σαράντα μονάδες κάτω από το δικό μου.

Οι υπόλοιποι, απλώς, ξεκουραστείτε από τον κάματον της μαλακίας που σας διαφεντεύει…

Νά ‘χετε υπόψιν σας, εσείς οι κυβερνητικές πηγές, ότι στην περίπτωση της Αίγινας, έχουμε να κάνουμε με θανάτους ανθρώπων που πνίγηκαν αβοήθητοι και όχι με μερικά καρότα, που μπήκαν στον κώλο ενός φερέλπιδος συριζόπ@υστα και χρεώθηκαν «ως σκευωρία κατά της «Αριστεράς»», η οποία ουδέποτε αποδείχθηκε.

Ετσι, επειδή εγώ δεν ξεχνώ και επειδή όλα έχουν σχέση μεταξύ τους και αποδεικνύουν περίτρανα την ύπαρξη καθεστώτος, στύλ …Μάφια..

Ῥούσσης Νῖκος

Υ.Γ.1. Δεν αποκλείεται, πάντως, σήμερα-αύριο να βγεί ο Φλαμπουράρης και να πεί ότι, εδώ και τέσσερις ημέρες, βρίσκεται σε νοσοκομείο της Ελβετίας για προγραμματισμένες ετήσιες εξετάσεις της υγείας του και «με μεγάλη του έκπληξη» πληροφορήθηκε την εμπλοκή του ονόματός του στο θανατηφόρο «δυστύχημα» της Αίγινας.
…και όλοι θα καταλάβουν πως λειτουργούν τα «πλυντήρια των αμαρτιών».

…..

Υ.Γ.2. Αντε τώρα, έτσι όπως κατάντησαν, να τους φέρουν στα ίσα τους και να τους αποδώσουν «άσπιλους και αμόλυντους» στην ….κενωνία.

Κάτι «βρωμᾶ» πολὺ στὴν Αἴγινα...1 Κάτι «βρωμᾶ» πολὺ στὴν Αἴγινα...2

Υ.Γ.3. ΚΟΥΙΖ….
Πόσοι και από ποιές «υπηρεσίες» χρειάζονται, για να κρατηθούν μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας, δύο τραυματισμένοι υπουργοί;

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply