Πραγματικοὶ πρόσφυγες ποὺ ἀπειλοῦνται ἀπὸ λαθροεισαγωμένους!!!

Γιά τήν Χουχοῦ ἀπό τό Ἀλγέρι ὁ  νέος καυγάς;;;;;Πραγματικοὶ πρόσφυγες ποὺ ἀπειλοῦνται ἀπὸ λαθροεισαγωμένους!!!

Επεισόδια προκάλεσε ομάδα Αλγερινών μεταναστών που διαμένουν στον καταυλισμό της Σούδας στο Κάστρο της Χίου.
Σύμφωνα με τον ιστότοπο politischios, oι Αλγερινοί υπό την επήρεια αλκοόλ ξεκίνησαν να πετούν πέτρες και να σπάνε με καδρόνια οτιδήποτε εύρισκαν μπροστά τους. Τα επεισόδια επεκτάθηκαν κι εκτός του καταυλισμού με την ομάδα των μεταναστών να σπάει το αυτοκίνητο ενός υπαλλήλου που εκείνη την ώρα εκτελούσε βραδινή βάρδια.
Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες η συγκεκριμένη ομάδα επιτέθηκε και εναντίον Συρίων προσφύγων.
Υπό τον φόβο γενικευμένων επεισοδίων, οι υπόλοιποι πρόσφυγες και κυρίως οι οικογένειες ζήτησαν να μεταφερθούν εκτός καταυλισμού κι έτσι μετακινήθηκαν είτε στον Δημοτικό Κήπο είτε στο πάρκο βόρεια του καταυλισμού του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. .

Από τον πετροπόλεμο τραυματίστηκαν 4 μετανάστες που μεταφέρθηκαν στο «Σκυλίτσειο» Νοσοκομείο για παροχή πρώτων βοηθειών.
Χάρη στην άμεση επέμβαση των ΜΑΤ, η τάξη αποκαταστάθηκε και όπως έγινε γνωστό η Αστυνομία προχώρησε σε 15 προσαγωγές ατόμων τα οποία θα μεταφερθούν σε προαναχωρησιακά κέντρα με σκοπό να απελαθούν.

Εν τω μεταξύ όπως μεταδίδει η ίδια πηγή, την απόφασή του για οριστική διακοπή λειτουργίας του καταυλισμού του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. στην οδό Δημοκρατίας, κάνει πράξη ο Δήμος Χίου, που έπειτα από συνεννόηση με το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, την Υπάτη Αρμοστεία του Ο.Η.Ε. και την Αστυνομία, ξεκίνησε την σταδιακή απομάκρυνση των προσφύγων και των μεταναστών ήδη από το μεσημέρι της Πέμπτης.

Στον καταυλισμό του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. φιλοξενούντο μέχρι και το πρωί της ίδιας ημέρας περί τα 180 άτομα. Η φθινοπωρινή μπόρα λειτούργησε ως καταλύτης για την απομάκρυνση των προσφύγων καθώς επικράτησε το αδιαχώρητο κάτι που επιβεβαίωσε το πασιφανές, ότι δηλαδή το συγκεκριμένο σημείο δεν μπορεί να λειτουργήσει ως χώρος φιλοξενίας. Έτσι αποφασίσθηκε να μεταφερθούν στην Αθήνα περί τα 100 άτομα από Σούδα και ΒΙ.ΑΛ. τα οποία διαθέτουν προσφυγικό προφίλ με σκοπό την θέση τους στις δύο δομές να πάρουν πρόσφυγες από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.. Σε ό,τι αφορά στους υπολοίπους η Υπάτη Αρμοστεία του Ο.Η.Ε. ανέλαβε την ευθύνη και το κόστος μεταφοράς και διαμονής τους σε ξενοδοχεία εντός κι εκτός πόλεως.

———————-

Οἱ λίγοι πραγματικοὶ πρόσφυγες ἀπὸ τὴν Συρία, τρῶν ξῦλο ἄγριο ἀπὸ τοὺς Ἀλγερινοὺς πειρατές.

Τὸ πρόβλημα στὰ νησιὰ καὶ σὲ ὅλη τὴν Ἑλλάδα, δὲν εἶναι οἱ ἐλάχιστοι Σύριοι πρόσφυγες…
Τὸ πρόβλημα εἶναι οἱ χιλιάδες ἀληταράδες εἰσβολεῖς ἰσλαμοφασίστες καὶ πρῴην μισθοφόροι τῶν πετρελαιάδων!!!

Μπαρμπανῖκος

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply