Θὰ μᾶς ποῦν στὸ τέλος καὶ μ@λ@κες…

Φτού κι’ από την αρχή πάλι…

Θὰ μᾶς ποῦν στὸ τέλος καὶ μ@λ@κες...

*Το φονικό της Αίγινας κουκουλώθηκε, με συνειδητή συμμετοχή του Κούγια και κυβερνητικών παραγόντων, επάνω σε τέσσερα πτώματα, ένα νεκρό παιδάκι και δύο αναπήρους. Και κάποια κ@υλιάρα κυρία υπουργού ζεί τον έρωτα της με θετό γιό άλλου φραπεδιάρη υπουργού, μακρυά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

* Ο θάνατος ενός μικρού κοριτσιού, εξαιτίας λαθών της πρεζούς της εξαδέλφης του Πολλάκη, κουκουλώθηκε κι’ αυτός, ο πατέρας τάχει πάρει και γράφει …μαντινάδες.

* Τον Μαυρίκο, όπως είπε και ο γελοιοδέστερος των Συριζαίων ευρωβουλευτών, «τον έκαψαν για να μην τους κάψει» και το μόνο που απέμεινε, απ’ αυτή την υπόθεση, είναι η μυρωδιά της κλανιάς του Παπαδημούλη.

* Τον Παντελίδη, εντέλει, δεν τον έφαγαν τα …συμφέροντα αλλά η κόκα και παρ’ όλα αυτά, επειδή πάντα στο βάθος υπάρχει κονόμα, εξακολουθούν, τόσους μήνες μετά, να μας ζαλίζουν τα αρχίδι@ με ανούσιες λεπτομέρειες και μαρτυρίες του κώλου.

* Το ελληνικό χρέος έχει ξεπεράσει τα τριακόσια τόσα δις, ή χώρα δεν παράγει κάτι και υπάρχουν ακόμη όρνια που ελπίζουν ότι τα προβλήματα θα λυθούν, επειδή θά έλθει στην Ελλάδα ένας πρώην πλανητάρχης και θα …εγείρει θέμα χρέους. Μετά, όμως, ο Ομπάμιας θα πάει στο Περού να…γείρει.

* Η δίκη των Χρυσαύγουλων για τον φόνο του Φύσσα, κοντεύει να καταναντήσει σαν το έπος του …Ελ Σίντ, με χιλιάδες κομπάρσους βρωμοέλληνες που δεν εννοούν – έστω και εν μέρει- να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους.

* Υστερα από δύο χρόνια αχρηστίας, ουσιαστικής ακυβερνησίας και συνεχούς παρλαπίπας, στο γκοβέρνο εξακολουθεί να υπάρχει ένας γελοίος θίασος, που δεν θέλει κάποιος, επί της ουσίας, να τον καταργήσει.

Στο τέλος θα σας πούν και μαλάκες και θάχουν  και δίκιο.

Ῥούσσης Νῖκος

εἰκὼν

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply