Γελοιότητες προπαγανδιστικῶν τακτικῶν

Γελοιότητες προπαγανδιστικῶν τακτικῶν

Εντάξει κουκούμαυλοι;
Ο Βούτσης απέσυρε την υποψηφιότητα Πολύδωρα και πρότεινε Μορώνη!!!

Επειδή τους ξέρω, πλέον, τι καριόλια είναι και επειδή η επαγγελματική διαστροφή μου δεν έχει όρια, ας καταθέσω τις «άρρωστες» σκέψεις μου….

«Μπορεί να είναι μαλάκες αλλά τόσο μαλάκες όσο να περίμεναν ότι θα γίνει ευμενώς αποδεκτή η πρότασή τους, να γίνει πρόεδρος του ΕΣΡ το- απ’ όλες τις παρατάξεις- καμμένο χαρτί του Βύρωνα δεν τους έχω..

Φώναξαν, λοιπόν, αυτόν τον αρχαΐζοντα παπάρα στο Μαξίμου, έκαναν τις σχετικές διαρροές, ότι και καλά η Νέα Δημοκρατία, δεν θα μπορέσει ν’ αρνηθεί αυτή την υποψηφιότητα και έριξαν στην «αρένα» τον Πολύδωρα, γνωρίζοντας πολύ καλά το τι πυρά θα εκτοξευθούν εναντίον του, απ’ όλες τις πτέρυγες του δημοκρατικού τόξου.

Οι άλλοι, που δεν είναι ικανοί ούτε τα οικονομικά …περιπτέρου να διαχειρισθούν, εξαντλήθηκαν αβασάνιστα (όπως είχε γίνει και με το τηλεγράφημα για τις δηλώσεις Ερντογάν), στο να στείλουνε οργίλες ανακοινώσεις, με τις οποίες στηλιτεύονταν και καυτηριάζονταν οι κυβερνητικές επιλογές.
…και την Δευτέρα, στην Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλή, για την συγκρότηση του ΕΣΡ, θα παρουσιάσουν έναν άλλον για υποψήφιο πρόεδρο και θα τους πούν…
Ορίστε, ούτε αυτός σας κάνει; Άρα εσείς δεν θέλετε την συγκρότηση του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου.
…και οι άλλοι και του ΚΚΕ συμπεριλαμβανομένου, θα πορδοκλάνουν και δεν θα ξέρουν τι να πούν.

Κι’ έτσι θα ξεχασθεί η αποτυχημένη απόπειρα των αριστεροχριστιανιστών να βάλουν δικούς τους νταβατζήδες στην θέση των άλλων, μέσω της απαξιώσεως του ΕΣΡ και θα φύγει ο φακός της επικαιρότητας, από το στραπάτσο που έπαθαν μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας και θα «πέσει» στο ευτελές πεδίο της πολιτικής αντιπαραθέσεως του κώλου, μεταξύ κυβερνήσεως και αντιπολιτεύσεως, για το ποιός θέλει ποιόν για πρόεδρο του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεοράσεως.

Μην εντυπωσιάζεσθε, μία ακόμη …αμερικανιά είναι!»

Ῥούσσης Νῖκος
29 Ὀκτωβρίου 2016

Η νέα (πλήρης) γελοιότητα της κοινοβουλευτικής διαδικασίας συνετελέσθη…

Ο ταβερνιάρης απέσυρε, όπως σας είχα ενημερώσει, τον Πολύδωρα και στην θέση του έβαλε τον Μορώνη, όρισε δε αντιπρόεδρο τον εκ του Λαμπρακιστάν προερχόμενο και φαν του Σύριζα Μουλόπουλο.

Οι άλλοι αντέδρασαν και είπαν όχι στον Μόυλόπουλο και ο ταβερνιάρης ρώτησε τους θαμώνες της …ταβέρνας.

Και ποιόν να βάλλουμε ρε παιδιά,προκειμένου να ψηφίσετε την συγκρότηση του ΕΣΡ;

Να βάλλουμε τον Τζανετάκο, είπαν οι Ποταμίσιοι.

Να βάλλουμε τον Κιάο, είπαν οι Φώφηδες.

Εντάξει είπε ο ταβερνιάρης, να βάλλουμε τον Κιάο και αφού, δι’ αυτού του τρόπου, ξευτίλησε όλους τους υποψηφίους, ξεκίνησε την ψηφοφορία.

Ελα, όμως, που το σύνολο εκείνων που ψήφισαν «ναι» σ’ αυτή την πρόταση, δεν ξεπέρναγε τα 4/5 των ψηφισάντων.

Κι’ έτσι, έμειναν πάλι χωρίς ΕΣΡ, χωρίς καμμία γ@μιόλα εκ των παρόντων να ζητήσει την παραίτηση του αρχιτέκτονα όλης αυτής της μούφας, του Παππά.

Α ρε Βούτση ταβερνιάρη, γράψτα κάτω από το σφουγγάρι.!!

Από τώρα και μετά, ο ένας θα τα ρίχνει στον άλλον και όλοι εμείς θα πρέπει να τους φασκελώνουμε και με τα δύο χέρια.

Ῥούσσης Νῖκος

εἰκὼν

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply