Ἰσραηλινὸ gay pride μὲ …ἐθνικὲς σημαῖες!!!

Ούτε Liberal, ούτε Libertarian και κυρίως ούτε Δημοκρατικοί!!!

Ἰσραηλινὸ gay pride μὲ ...ἐθνικὲς σημαῖες!!!
Στο Tel Aviv (στα Εβραϊκά «Ανοιξιάτικος Λόφος») επιτρέπονται οι «εθνικιστικές»-θρησκευτικές σημαίες στο αντίστοιχο Pride.

Φανταστείτε Ελληνικές Σημαίες στο Athens Pride, με όσο πιο βρώμικη φαντασία  έχετε.. ακόμα πιο «βρώμικα», την ελληνική σημαία μέσα στο «ουράνιο τόξο» (σημαία των ΛΟΑΤ).

Όλοι καταλαβαίνουμε ότι οι αριστεριστές και οι φιλελέρες του Ραγιαδιστάν είναι εντελώς δυσανεκτικοί με ό,τι είναι εκτός ιδεοληψιών τους και καθόλου φιλελεύθεροι (με την συνεπή έννοια του όρου).

Για ακόμα μια φορά οι προχώ του Ραγιαδιστάν είναι πιο πίσω από μια «ορθόδοξη» κοινωνία και θρησκευόμενη που μπορεί όμως να είναι επίσης εξαιρετικά «κοσμική» (πολιτική κοινωνία) ευρισκόμενη ταυτόχρονα σε (μόνιμη) πολεμική κατάσταση και σε εχθρικό (φονταμενταλιστικό) περιβάλλον.

Το Ραγιαδιστάν (ως €παϊκό Ιράν) τρώει την σκόνη ενός έθνους-κράτους που θρησκεία και εθνισμός ταυτίζονται, ή για να το πω καλλίτερα που ο εθνισμός (του έθνους) του (εθνική ταυτότητα) είναι αποτέλεσμα της θρησκευτικότητάς του.

Εθνικιστές (ΝΔούλες, εθνολαϊκοί και ναζίδια) και «εθνομηδενιστές» (αριστεριστές και φιλελέρες) είναι όλοι τους ψεκασμένοι, γεμάτοι προκαταλήψεις, ετεροκανονικοί του κερατά και συντιρίκλες…κονσεβαρισμένες. Οι φασιστές της δεξιάς συντηρούν τους φασίστες της αριστεράς, και το αντίστροφο.. ετεροκανονικότητα της ετεροκανονικότητας και βάλτα να πάνε.

Ἀγαθοδαίμων

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply