Συκοφαντώντας τοὺς Ἕλληνες παγανιστές…

Συκοφαντώντας τοὺς Ἕλληνες παγανιστές...

Στην (προ) χθεσινή εκπομπή της στο κανάλι «Έψιλον», η Τατιάνα Στεφανίδου με τον γνωστό κιτρινισμό της εκπομπής της προσπαθεί να συνδέσει την Ελληνική Θρησκεία με τον τραγικό θάνατο δύο ανηλίκων.
Χωρίς να διασταυρώσει πληροφορίες η εν λόγω «δημοσιογράφος», καλλιεργεί ένα κλίμα συκοφαντίας με το γνωστό τέχνασμα της γενικολογίας, και του «guilt by association».

Αναφέρεται γενικώς σε «παγανιστές» και «σατανιστές» που δήθεν συνδέονται, εμπλέκονται, και επηρέασαν τα παιδιά.
Απαράδεκτη ήταν και η στάση των δύο δικηγόρων των οικογενειών που καλλιεργούσαν συκοφαντικό κλίμα με φράσεις περί «παγανιστών που κρύβονται πίσω από αυτήν την κατάσταση», «περί μικρών παιδιών που μυούνται σε μία άκρως επικίνδυνη ιδεολογία», περί «εκκλησίας παγανιστών».

Προκειμένου να βιοπορισθούν οι συγκεκριμένοι δικηγόροι, επεκτείνουν την υπερασπιστική τους τακτική σε αμιγώς θρησκευτικά ζητήματα, όντας παντελώς άσχετοι.

Η Τατιάνα Στεφανίδου στο 14ο λεπτό του βίντεο, ζητά από το κοινό αν ξέρει, να δώσει στοιχεία για «μία παγανιστική-σατανιστική λέσχη στην Αθήνα».

Και ύστερα, στο 17ο λεπτό, η Στεφανίδου μαζί με τον καλεσμένο δικηγόρο για να αποδείξουν την [ευρυμάθειά» τους αναφέρονται στην Ισημερία. Με ένα δήθεν αθώο ύφος η Στεφανίδου ρωτά τον δικηγόρο: «δηλαδή οι Ισημερίες συνδέονται με τον σατανισμό;».

Ο καλεσμένος δικηγόρος λεει ότι ύστερα από έρευνα στο διαδίκτυο «ανακάλυψε» ότι οι Ισημερίες είναι σατανιστικές εορτές!
Η Τατιάνα Στεφανίδου ισχυρίσθηκε ότι προσπαθεί να αφυπνίσει τον κόσμο που παρακολουθεί την εκπομπή της με τις «αποκαλύψεις» της.

Πρόκειται για ομοβροντίες βλακειών και ασυναρτησιών, οι οποίες αν αφεθούν αναπάντητες καλλιεργούν κλίμα μίσους εις βάρος των Ελλήνων στο θρήσκευμα.

Η εκπομπή αντί να εστιάσει στον τραγικό θάνατο των δύο παιδιών, κατέληξε στο να υποστηρίζει εμμέσως την επικρατούσα ιουδαιογενή θρησκεία, και να συκοφαντεί καταφανώς την Θρησκεία των Ελλήνων.

Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω με την κα Στεφανίδου για να ακουστεί και η άλλη άποψη. Να δούμε αν θα μου δώσει βήμα.

Ἀμυρᾶς Ἰφικράτης

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply