Νομιμοποιώντας τὴν παιδοφιλία…

Νομιμοποιώντας τὴν παιδοφιλία...1Επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ κι οι ΑΝΕΛ αφαίρεσαν νόμο που αφορούσε στην παιδοφιλία, στο ίδιο νομοσχέδιο για το σύμφωνο συμβίωσεως, να θυμήσουμε ότι αυτόν που το σύστημα επέβαλε ως είδωλο και πνευματικό καθοδηγητή του, καπελωμένου από …«περιουσίους», gay κινήματος, ήταν ο Allen Ginsberg.

Νομιμοποιώντας τὴν παιδοφιλία...2


Εννοείται πως ήταν κι αυτός …«περιούσιος» αλλά ήταν και μέλος της ενώσεως παιδοφίλων NAMBLA, που υπερασπιζόταν κι απενοχοποιούσε απάνθρωπα εγκλήματα κατά παιδιών, στα πλαίσια της ελευθερίας του …λόγου!

Νομιμοποιώντας τὴν παιδοφιλία...4

Φυσικά εξαφάνισαν την μόνη έγκυρη πηγή της συγκεκριμένης παιδοφιλικής δραστηριότητας του Allen Ginsberg, αλλά ευτυχώς η γνωστή σελίδα αρχειοθετήσεως webarchive.org διατήρησε ακριβές αντίγραφο της πηγής που χρησιμοποιήθηκε ακόμα και σε βιβλία σχετικά με το θέμα.Νομιμοποιώντας τὴν παιδοφιλία...3
web.archive.org

Νομιμοποιώντας τὴν παιδοφιλία...5

Οι …«συμπτώσεις» δεν τελειώνουν εδώ.
Ο «πατέρας» του γάμου των ομοφυλοφίλων Boris Dietrich δουλεύει στο Human Rights Watch του …«περιουσίου» George Soros  και δήλωσε ότι ο επόμενος στόχος του είναι ο γάμος μεταξύ τριών ή περισσοτέρων ανθρώπων, προκειμένου να επαναπροσδιορισθεί η έννοια του γάμου.

Νομιμοποιώντας τὴν παιδοφιλία...7
Όλα φυσικά στο πλαίσιο της ισότητας.

Στην Ελλάδα παρέκαμψαν το Σύνταγμα με την σκόπιμη εισαγωγή του συμφώνου συμβιώσεως, που τελικά το αναγάγουν σε ισοδύναμο του Πολιτικού Γάμου.
Η Βουλή νομοθετεί για εμάς, χωρίς εμάς, με εντολές έξωθεν.

Μία άλλη …«περιουσία» ακτιβίστρια του gay κινήματος, η Masha Geshen, που επίσης επιβλήθηκε από το σιωνιστικό σύστημα ΜΜΕ, δήλωσε ρητά και κατηγορηματικά ότι ο τελικός στόχος τους είναι ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ της εννοίας του γάμου.Νομιμοποιώντας τὴν παιδοφιλία...6
Ο γάμος είναι κορυφαίας σημασίας στις περισσότερες θρησκείες και η αποδόμησή του θα συντελέσει στην ταχύτερη αποδόμηση των θρησκειών, που είναι σκοπός της Νέας Τάξεως  εδώ κι αιώνες. Νομιμοποιώντας τὴν παιδοφιλία...8

Με στόχο τις θρησκείες προωθείται και το θέμα των εκτρώσεων που παρουσιάζεται πάλι ως δικαίωμα επάνω σε ένα έμβρυο, το οποίο όμως δεν απολαμβάνει δικαιώματα.
Επίσης αντιθρησκευτικό σκοπό έχει η προώθηση της καύσεως των νεκρών και η νομιμοποίηση της ευθανασίας, της αυτοκτονίας δηλαδή, για τα οποία οι θρησκείες των Δυτικών χωρών έχουν κάθετη διαφωνία.
Η καύση των νεκρών εκτός του ότι είναι ενεργοβόρος δεν υπήρξε ποτέ αίτημα κάποιας κοινωνικής ομάδας.
Αντιθέτως σε περίπτωση εγκληματικών ενεργειών η καύση ενός πτώματος μπορεί να αφαιρέσει την δυνατότητα επανεξετάσεως ενός φόνου από την Δικαιοσύνη δια της εκταφής του νεκρού, όπως είχε ζητηθεί για την υπόθεση Τσαλικίδη.

Νομιμοποιώντας τὴν παιδοφιλία...9

Οι γενίτσαροι του ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποίησαν ως πρόσχημα για την αιτιολόγηση του νομοθετήματος για το σύμφωνο συμβιώσεως απόφαση του ΕΔΑΔ, που βγήκε μετά από προσφυγή του Βαλλιανάτου, που επίσης δουλεύει για τον …«περιούσιο» Soros του Human Rights Watch.
To ποιοι βρίσκονται πίσω από τον Soros και τα κορίτσια του δεν χρειάζεται να είναι μάντης κάποιος για να το συμπεράνει.Νομιμοποιώντας τὴν παιδοφιλία...16

Νομιμοποιώντας τὴν παιδοφιλία...10

Για την σχέση του Σιωνισμού με το καπελωμένο κίνημα των δικαιωμάτων των gay μίλησε κι ο δεδηλωμένος Σιωνιστής αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Joe Biden προσπαθώντας να γλείψει και να εξάρει τον ρόλο των …«περιουσίων» στον εκσυγχρονισμό ημών των «πιθήκων»Νομιμοποιώντας τὴν παιδοφιλία...11Νομιμοποιώντας τὴν παιδοφιλία...12

Νομιμοποιώντας τὴν παιδοφιλία...13

Στην Ελλάδα την παρέλαση Athens Gay Pride, με εισαγομένους μισθωμένους καρναβάλους, συντόνισε η ΜΗ Ελληνίδα Andrea Gilbert,  που εκτός από …«περιουσία»,  εργάζεται κι αυτή για την ΜΚΟ του Soros, υπεύθυνη για τα θέματα του αντισημιτισμού.

Νομιμοποιώντας τὴν παιδοφιλία...14

Κι ενώ στην Ρωσσία απαγορεύουν τις ΜΚΟ του Soros, στην Ελλάδα  τις στέλνουμε στην Βουλή να νομοθετήσουν.
Οπότε καταλαβαίνετε ποιος πληρώνει τους πράκτορες που παριστάνουν τους …αυθορμήτους ακτιβιστές, που επιτίθενται στον Πούτιν, πάντα με την στήριξη και την βοήθεια όλων των μεγάλων πρακτορείων ειδήσεων, που ελέγχονται από τους τοκογλύφους.

Νομιμοποιώντας τὴν παιδοφιλία...15

Και για να συνειδητοποιήσετε πόσο μεγάλο είναι αυτό το δίκτυο των σιωνιστικών ΜΜΕ προσπαθήστε να σκεφθείτε έστω ΕΝΑ μεγάλο Δυτικό ειδησεογραφικό κανάλι ή μεγάλο ραδιόφωνο ή μία μεγάλη ειδησεογραφική ιστοσελίδα ή έστω μία μεγάλη εφημερίδα, που να υποστηρίζει τον Πούτιν.

Νομιμοποιώντας τὴν παιδοφιλία...17 Νομιμοποιώντας τὴν παιδοφιλία...18 Νομιμοποιώντας τὴν παιδοφιλία...19 Νομιμοποιώντας τὴν παιδοφιλία...20 Νομιμοποιώντας τὴν παιδοφιλία...21

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply