Διαδικασία …ἐξόδου γιά τόν Σόιμπλε;

Διαδικασία ...ἐξόδου γιά τόν Σόιμπλε;Μην ασχολείστε με τον Σόιμπλε.

Άνθρωποι εδώ στην Γερμανία, που ξέρουν πρόσωπα και πράγματα, (και όταν λέω ξέρουν πρόσωπα και πράγματα το εννοώ), λένε ότι ο υπουργός είναι σε διαδικασία οριστικής εξόδου και το τι λέει έχει πια πολύ μικρή σημασία.

Αυτό θα ήταν ανακουφιστικό βέβαια για τους εχθρούς του Σόιμπλε, υπό την προϋπόθεση ότι αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι θα ήξεραν να μας πουν έστω και κατά προσέγγιση τι θα ακολουθήσει.
Δεν ξέρουν όμως και στο βλέμμα τους βλέπει κλαποιος μόνο φόβο και αβεβαιότητα. Και μία διάθεση να πούνε ότι τα κάναμε σκατά και ότι δυστυχώς δεν έχουμε απαντήσεις.

Θέμης Καζαντζίδης

εἰκὼν

(Visited 147 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Διαδικασία …ἐξόδου γιά τόν Σόιμπλε;

 1. Το δυστύχημα για την Ελλάδα δεν είναι ο Σόιμπλε, ο κάθε Σόιμπλε, αλλά οι ΑΡΡΙΒΙΣΤΕΣ Έλληνες Πολιτικοί (διάβαζε … Πολιτικάντηδες) καθώς και οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ που τους … Επέλεξαν και Εξέλεξαν .

  Ετσι, μία Πλήρης ‘ΤΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΙΑ’ – ΘΥΤΟΥ και ΘΥΜΑΤΟΣ .

  Για Παράδειγμα … ο Λαός είχε την Ευκαιρία να διαπιστώση … Προσφάτως … ‘Ιδίοις Όμασι΄:

  * Τον Αμερικανό Πρόεδρο, ΟΜΠΑΜΑ, σε μία από στήθοτς Ομιλία ΄ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ’, τη Διαχρονικότητα του Ελληνικού Πολιτισμού, και ΛΙΚΝΟ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στην Πόλη της Παλλάδος Αθηνάς, την ΑΘΗΝΑ .

  * Από την άλλη, ο … Ο’ΜΠΑΜΙΑ , μόνος κι έρημος σαν τη Καλαμιά στον Κάμπο, από όλους τους Ευρωπαίους Ηγέτες, κι όχι μόνον, και …Παρευρέθηκε στην Κούβα και … Εξεφώνησε τον Επικήδειο του εις Κύριον … μεταστάντος , ΦΙΝΤΕΛ,

  “Ο … ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΦΙΝΤΕΛ, Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΦΙΝΤΕΛ”

  ΕΠΙΜΥΘΙΟΝ : ΕΝΑΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΧΩΡΙΣ …ΤΣΙΠΑ

  ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ .

  DR A

  • Τὸ δυστύχημά μας, ὡς λαοῦ, δὲν εἶναι πὼς πράγματι ψηφίζουμε αὐτὰ τὰ σούργελα, ἀλλὰ πὼς μᾶς ἔχουν …πείσει πὼς ἐμεῖς τὰ ἐπιλέγουμε.

Leave a Reply