Ξεκίνησε στήν Κέρκυρα τά ἐγκλήματα ὁ δολοφόνος τῆς 19χρονης Γερμανίδας;

Ξεκίνησε στήν Κέρκυρα τά ἐγκλήματα ὁ δολοφόνος τῆς 19χρονης Γερμανίδας;3Ἐὰν ἀληθεύῃ ἡ εἴδησις, ἐὰν λέγω, τότε ἔχουμε ἐκτὸς ἀπὸ τὸν δολοφόνο-φυσικὸ αὐτουργό, τῆς 19χρονης Γερμανίδας, ἐπὶ πλέον καὶ «δικούς» μας ἠθικοὺς αὐτουργούς, μαζὺ μὲ ὅλους τοὺς ὑπολοίπους, ποὺ σκηνοθέτησαν ἀλλά, στὴν συνέχεια παραποιοῦν τὶς πληροφορίες, προσπαθώντας νὰ συγκαλύψουν τὸ ἔγκλημα.
Σύσσωμο τὸ σύστημα τῆς ἑλληνικῆς δικαιοσύνης (γκοῦχ… γκοῦχ… γκοῦχ…!!!), καθὼς φυσικὰ καὶ μὲ ὅλην τὴν Ἑλληνικὴ Ἀστυνομία, μαζὺ μὲ ὅλα τὰ ὑπουργικὰ συμβούλια, τοὺς νομικοὺς ποὺ ἐνεπλάκησαν καὶ τὶς ὑπουργικὲς ὑπογραφές, ὅπου κι ἐὰν ὑπάρχουν.

Ἔχουμε καὶ λέμε λοιπόν:

Αποκάλυψη-σοκ: Ο μακελάρης της φοιτήτριας στη Γερμανία είναι ο ίδιος που έριξε σε γκρεμό την κοπέλα στην Κέρκυρα

Ξεκίνησε στήν Κέρκυρα τά ἐγκλήματα ὁ δολοφόνος τῆς 19χρονης Γερμανίδας;1

Γράφει η Μαρία Παπαδοπούλου.
Παιδική χαρά η Ευρώπη για τους ψευτομετανάστες δολοφόνους που μας κουβάλησαν οι ιδεοληψίες κάποιων αρρωστημένων μυαλών.
 
Αποκάλυψη σοκ για την εγκληματική δράση του Αφγανού Χουσεΐν Κ – του ψευτομετανάστη – ψευτοπρόσφυγα, που συνελήφθη για την δολοφονία της Γερμανίδας φοιτήτριας και κόρης ανωτάτου Ευρωπαίου αξιωματούχου, Μαρία Λάντενμπούργκερ – και στην Ελλάδα, προχωρά το γερμανικό περιοδικό Stern. 
Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, ο Αφγανός, παραδέχθηκε πως κατηγορήθηκε για την απόπειρα δολοφονίας της 20χρονης φοιτήτριας στην Κέρκυρα το 2013. 
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Αφγανός άρπαξε την τσάντα της νεαρής κοπέλας και στην συνέχεια την πέταξε σε γκρεμό από ύψος περίπου 8 μέτρων. 
Η κοπέλα, που ευτυχώς δεν είχε τραυματισθεί σοβαρά, είχε αναγνωρίσει τον δράστη. Η αστυνομία προχώρησε άμεσα στην σύλληψή του και ο ίδιος ο Αφγανός ισχυρίσθηκε τότε ότι ήταν 17 ετών, προφανώς καλά δασκαλεμένος από τους «ειδικούς συμβούλους» του. Έτσι, γλύτωσε τις βαρειές κυρώσεις. 
Από την πρώτη στιγμή, οι ελληνικές αρχές είχαν αμφιβολίες για την πραγματική του ηλικία αλλά και την ορθότητα των υπολοίπων προσωπικών στοιχείων που τους είχε δώσει. Αλλά ποιος νοιάζεται; Και γιατί; Ο πρώτος ήταν; Ή ο τελευταίος ψευτομετανάστης σε μια χώρα μπάχαλο.
 
Τον Φεβρουάριο του 2014, όπως εξηγεί το περιοδικό, ο Αφγανός καταδικάσθηκε σε 10 χρόνια φυλάκιση. 
17 στην Ελλάδα το 2014 – 16 στην Γερμανία το 2015
Παραμένει άγνωστο, πως, τον Νοέμβριο του 2015, κάτω από ποια ευεγερτήματα ποιου νόμου και κάτω από ποια ιδεοληψία ποιου, ο νεαρός έφθασε στην Γερμανία και δηλώθηκε ως ασυνόδευτος  αλλά αυτή την φορά, δείτε το θαύμα, ως ανήλικος 16 ετών και ως Χουσεΐν Κ.
Η Μαρία Λάντενμπούργκερ, η κόρη ενός ανωτέρου Ευρωπαίου αξιωματούχου, επέστρεφε από ένα πάρτι στην πανεπιστημιούπολη του Φράιμπουργκ στην Γερμανία όταν δέχθηκε επίθεση στον δρόμο.
Έπεσε θύμα βιασμού ενώ ο δράστης την έπνιξε, με το πτώμα της να βρίσκεται στον ποταμό Ντρέισαμ
Το σοκαριστικό συμβάν έλαβε χώρα στις 16 Οκτωβρίου ωστόσο οι λεπτομέρειες της δολοφονίας έγιναν γνωστές μόλις μετά την σύλληψη την Παρασκευή ενός Αφγανού μετανάστη.
Ο άνδρας συνελήφθη όταν κοντά στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκε ένα φουλάρι με το DNA του.
Το φουλάρι ανήκε στο θύμα.
 
Ξεκίνησε στήν Κέρκυρα τά ἐγκλήματα ὁ δολοφόνος τῆς 19χρονης Γερμανίδας;2
Οι Αρχές οδηγήθηκαν στον θύτη με την βοήθεια μιας κάμερας ασφαλείας που βρισκόταν στην περιοχή.
Ο 17χρονος Αφγανός μετά την σύλληψή του ομολόγησε την ενοχή του. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ, ο αγνώστων λοιπών στοιχείων «ανήλικος» είχε φθάσει τον περασμένο χρόνο στην Γερμανία ως «ασυνόδευτος» και φιλοξενείτο σε μια οικογένεια στην πόλη.
Σύμφωνα επίσης με τις αναφορές, η κοπέλα στον ελεύθερο χρόνο της προσέφερε εθελοντική εργασία σε ένα από τα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων στο Φράιμπουργκ. Είναι ωστόσο άγνωστο αν είχε έρθει ποτέ σε επαφή με τον κατηγορούμενο πριν από το μοιραίο βράδυ.
 
Αντιδράσεις 
Το τραγικό αυτό γεγονός προκάλεσε «θύελλα» στην Γερμανία. 
Η γερμανική δεξιά και ένα συνδικάτο αστυνομικών καταφέρθηκαν εναντίον της «μαζικής» και «ανεξέλεγκτης» μεταναστεύσεως ενώ η τοπική κοινωνία εμφανίσθηκε σοκαρισμένη από την αποτρόπαια δολοφονία.

Τό ἀκόμη καλλίτερο;
Ἡ προσπάθεια συγκαλύψεως τοῦ ἐγκλήματος, ἀκόμη καὶ ἀπὸ τὴν ἴδια τὴν οἰκογένεια!!!
Δὲν συζητᾶμε γιὰ τὸν Τύπο, οὔτε γιὰ τὶς Μ.Κ.Ο., οὔτε γιὰ τοὺς ἐγκαθέτους κυβερνητικοὺς ὑπαλλήλους.
Συζητᾶμε γιὰ τὴν ἴδια τὴν οἰκογένεια πλέον…

Βίασαν, δολοφόνησαν 19 χρονών κοπέλα και κυνηγούν ποστ στο Facebook!

Ξεκίνησε στήν Κέρκυρα τά ἐγκλήματα ὁ δολοφόνος τῆς 19χρονης Γερμανίδας;3

Την είδηση πιθανότατα την διαβάσατε..

Η Maria Ladenburger, η οποία προσέφερε εθελοντικά τις υπηρεσίες της σε κέντρο προσφύγων, βρέθηκε νεκρή στο Φράιμπουργκ στα μέσα Οκτωβρίου. Η νεαρή κοπέλα επέστρεφε με το ποδήλατό της από πάρτι που είχε διοργανώσει το πανεπιστήμιό της στην πόλη Freiburg της Γερμανίας όταν δέχτηκε την επίθεση μέσα σε ένα μονοπάτι.

Ο δράστης την βίασε, την έπνιξε και στην συνέχεια πέταξε το άψυχο σώμα της στον ποταμό Dreisam. Το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στις 16 Οκτωβρίου αλλά αποκαλύψεις για την υπόθεση δόθηκαν στον Τύπο μετά την σύλληψη του δράστη την περασμένη Παρασκευή.

Η άτυχη κοπέλα ήταν κόρη υψηλοβάθμου αξιωματούχου της Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Όπως έγινε γνωστό, μάλιστα, ήταν ιδιαιτέρως ευαισθητοποιημένη όσον αφορά στους πρόσφυγες και εργαζόταν ως εθελόντρια σε καταυλισμό.

Η κοπέλα ήταν κόρη του Dr. Clemens Ladenburger, ο οποίος είναι διακεκριμένος δικηγόρος και νομικός σύμβουλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Το άρθρο αυτό με σόκαρε. Αν και οι βιασμοί είναι πλέον σπορ σε πολλά μέρη της Ευρώπης τυγχάνει να είμαι και εγώ πατέρας μιας.. Μαρίας.

Θα γράψω την άποψή μου πρώτα ωμά και στην συνέχεια θα σχολιάσω την συγκεκριμένη είδηση που έγινε προσπάθεια να μην δημοσιευθεί. Κρατήθηκε κρυφή για σχεδόν δυο μήνες!!!! Μπορείτε να κάνετε ανφρέντ, μπλοκ, ριπόρτ και γενικότερα μπορείτε να πάτε να γ@μηθείτε.

Ο Πούτιν ψήφισε νόμο σύμφωνα με τον οποίο το θύμα βιασμού δικαιούται να σκοτώσει τον θύτη. Τόσο απλά και ξεκάθαρα. Θα πρέπει επιτέλους όπως και στην Αμερική να επιτραπεί η οπλοφορία. Οι αρχές αδυνατούν πλέον να προστατέψουν τους πολίτες. Το δηλώνουν ανοικτά πλέον και οι Γερμανικές αρχές.

Στην περίπτωση που συνέβαινε στην κόρη μου απλά θα εφάρμοζα τον νόμο Πούτιν. Όταν πεθάνει το μονάκριβο παιδί σου ούτως ή άλλως δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσεις την ζωή σου. Αν χάσεις έναν τέτοιο άγγελο απλά τελειώνει το παιχνίδι.

Η απόλυτη παράνοια είναι ότι η Γερμανική αστυνομία αντί να προσπαθήσει να προλάβει παρόμοια περιστατικά εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό στο .. Facebook!! Το πρόβλημά της δηλαδή είναι να μην γράψουμε άρθρα για αυτό! Τι σκατά αρρωστημένες εποχές ζούμε γαμώτη μου.

Δεν γνωρίζω αν αληθεύει η πληροφορία αλλά διαδίδεται ότι η οικογένεια μαζεύει και χρήματα για την στήριξη μεταναστών! Είναι δυνατόν να έχουν κομματιάσει το παιδί σου και εσύ να μαζεύεις χρήματα ή να κάνεις ο,τιδήποτε άλλο εκτός από το να θρηνείς;

Τι διάολο έχει πάθει πια ο πλανήτης μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει;

Θωμᾶς Παπατόλης

Συζητᾶμε δῆλα δὴ γιὰ ἔγκλημα ὀργανωμένον, ποὺ ἐπίσης συνοδεύεται κι ἀπὸ τὶς γνωστὲς προπαγανδιστικὲς συγκαλύψεις.
Καὶ μέσα σὲ ὅλο αὐτὸ συνεργεῖ καὶ ἡ οἰκογένεια.
Τί περισσότερο νά πῶ;
Τὰ λὲν ὅλα μόνοι τους.
Οὔτε κἂν γιὰ τὰ παιδιά τους ἐνδιαφέρονται. Μόνον τὸ πρόγραμμα νὰ βγῇ…
…καὶ θυσία ὅλοι κι ὅλα, στὸν βωμὸ τῆς ἐπικρατήσεως τῆς νέας τάξεως, τῆς ὁμογενοποιήσεως μά, κυρίως, τοῦ ἀποπληθυσμοῦ μας!!!

Ἡ νέα φυλὴ ποὺ μᾶς ἑτοιμάζουν!

Οὔτε γιὰ τὰ παιδιά τους λίγη στοργή!
Οὔτε γιὰ τὰ ἴδια τους τὰ παιδιά!
Πιό σκιζοφρενεῖς πότε;

Φιλονόη

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply