Χάρισαν τό Αἰγαῖον καί σφυρίζουν ἀδιάφορα;

Έκαναν το Αιγαίο ένα απέραντο μπουρδέλο.

Μετά τους χίλιους μύριους που ποτέ σ’ άλλη Ευρωπαϊκή χώρα δε βλέπεις τόσους πρόσφυγες, επί το πλείστον Λαθρομετανάστες, που εισέρχονται καθημερινά στο αφύλακτο Αιγαίο, το οποίο «ανήκει στα ψάρια», όπως έχει ειπωθεί από τον Πρωθυπουργό της χώρας ειδικότερα για το Αιγαίο που περιλαμβάνει τα νησιά ΛΕΣΒΟ και ΜΥΤΙΛΗΝΗ…..!!!

Τώρα, στο Αιγαίο μας, συγκεκριμένα στην θαλάσσια περιοχή των Ιμίων έχουμε τους Τούρκους να αγκυροβολούν μέσα στα χωρικά μας ύδατα και να μας λένε κατάμουτρα να φύγουμε, και οι δικοί μας κουραμπιέδες αντί να τους δώσουν την αρμόζουσα απάντηση, ψάχνουν που να πάνε.

Η δειλία των κουραμπιέδων επιφορτισμένων με την ασφάλεια της χώρας μας, έφερε το λογικό αποτέλεσμα, οι Τούρκοι να βγάλουν το ερευνητικό πλοίο του Τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού ÇEŞME για έρευνες στο Αιγαίο, «Έρευνες» οι οποίες θα διαρκέσουν κατά την δήλωση των Τούρκων… «Μέχρι Νεωτέρας»….

Φυσικά όλα αυτά μετά το ΚΑΖΑΝ-ΚΑΖΑΝ που έχει προηγηθεί στον Σαμαρά, και αργότερα ερμηνεύθηκε για ΚΑΝΤΑΪΦΙ από τον ΥΠ.ΕΞ. Νίκο Κοτζιά, που το έριξε στους χορούς και τα τραγούδια από την τρελλή χαρά!!!

Από την άλλη μεριά, ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος, που δεν πείθει ούτε τον εαυτό του πιά, το έχει ρίξει στις μπίζνες και κάνει καβάντζες για τις δύσκολες ημέρες, που έχει δει ως εφιάλτη, στον ξύπνιο του, να έρχονται.

Παρότι κρυπτόμενος ο Πάνος Καμμένος, παρέα με τον απόγονο του Μπότσαρη, τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, που προσφάτως εθεάθη να κυκλοφορεί χεράκι με τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο στα Κατάρια και στα Ντουμπάγια της μακρινής αραπιάς…. μετά τα «σούρτα-φέρτα» από την βίλα φρούριο του Πάνου Καμμένου για τις σχετικές ζυμώσεις νέων ΜΜΕ… στην Κολομβία των Βαλκανίων…. Ψάχνει να βρει την ΣΩΣΤΗ ΩΡΑ για να απαντήσει στους Τούρκους, καθότι ως γνωστόν, με τα ρολόγια και την ώρα ο ΜΠΟΖΟ δεν τα πάει και τόσο καλά αν και Υπουργός…!!!

Αυτό είναι απόλυτα επιβεβαιωμένο, λαμβάνοντας υπόψιν τα ραντεβού μας, αυτά που μου καθόριζε για συνομιλίες με τον ίδιο και τον Υπουργό Δικαιοσύνης Παπαγγελόπουλο, σε ώρες που ούτε στο διάστημα δεν έχουν εφαρμογή, όπως το τραγικό μήνυμα «Τηλεφώνησε μου στις 24:40 στο tel aviv hotel carton room 1304 +97235201818 από ασφαλές τηλέφωνο ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΟΚ ΠΑΝΟΣ»

Μετά από αυτά τα «συμπτώματα» έχουν άπαντες οι Έλληνες καταλάβει την τραγική εξέλιξη της χώρας μας και τα χειρότερα που έπονται με τέτοια ντουβάρια που την κυβερνούν.

Όμως, μετά τους Τούρκους, τώρα έχουμε και τους Αλβανούς που «κόβουν» βόλτες στο Αιγαίο, επιφορτισμένοι στην «φύλαξή» του, όπως έχει το P132 πλοίο της ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ Ακτοφυλακής που φέρει το όνομα ORIKU και δεν χρειάζεται να πούμε το όνομα του ναυπηγείου, και που ευρίσκεται το ναυπηγείο που το κατασκεύασε…!

Όπως με πληροφορούν, το ράδιο του Αλβανικού πλοίου ORIKU παίζει στην διαπασών τραγούδια της Çamëria… υπό την κάλυψη του ΝΑΤΟ –ΟΤΑΝ,  κορόιδο  Έλληνα.

Έχουμε φυσικά και κάτι Πολωνούς και Πορτογάλους Ολλανδούς και Γερμανούς στα νησιά μας με τα σκάφη και «σκαφάκια» τους να σουλατσάρουν το Αιγαίο μας, και αυτοί λένε ότι το φυλούν…

Αν και οι περισσότεροι την έχουν δει για διακοπές, πλην Γερμανών και αυτών που το έχουν ρίξει στα σφηνάκια στα Μπάρ της Σύμης, (πληρώνοντας με υποτιμημένες τουρκικές λίρες), αντικρυστά από τα δικά μας παροπλισμένα σκάφη..!!!
της Κω και αλλού, παρέα με τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ Διακινητές Λαθρομεταναστών…
Τύφλα να έχει η ΕΥΠ… παρ’ ό,τι ΟΛΑ ΕΙΣ ΓΝΩΣΙΝ …. αλλά είναι πολλά τα λεφτά…. Γιαννάκη για την EurActiv και έτσι κάνουμε και τον μαλάκα… όποτε λάχει!!!

Οι Τούρκοι ανοίγουν μέτωπα και πιέζουν για «ατύχημα» ή τον πλήρη έλεγχο στο Αιγαίο, επιβάλλοντας τους δικούς τους κανόνες κατά το δόγμα του Erdogan ΚΑΖΑΝ-ΚΑΖΑΝ, όπως το είπε κατάμουτρα, όταν κατά την συνάντηση που είχε στην Πόλη, στον Αντώνη Σαμαρά. Οι δικοί μας νομίζοντας ότι ο Erdogan μιλούσε για κανταΐφια το έριξαν αργότερα στα τσιφτετέλια όταν επισκέφθηκαν την Αττάλεια. Άλλοι έγιναν κουμπάροι του, όπως ο Καραμανλής άλλοι μπατζανάκηδες όπως ο ΓΑΠ με την χλίδα των κρουαζιέρων των Τουρκικών Γιότ των κουμπάρων… και άλλοι απλά ρουφιάνοι, με το αζημίωτο, καθ΄ ό,τι ως γνωστόν οι Τούρκοι είναι χρηματοδότες τους Βλ. περίπτωση Ρουμπάτη.

Εχθές το βράδυ (09.02.2017) και μετά της προηγηθείσας ανακοινώσεως για Έρευνες του Cesme στο Αιγαίο,  το Τουρκικό ΓΕΣ ανακοίνωσε ΑΣΚΗΣΗ με αληθινά πυρά στα ΔΝΔ παράλιά τους, συμπεριλαμβανομένων όλων των Σωμάτων των ΕΔ της Τουρκίας

Συγκεκριμένα, στις 16 και 17 Φεβρ. 2017 από τα ξημερώματα (04:00) έως και αργά το απόγευμα (16:00) στην περιοχή που σχηματίζουν τα γεωγραφικά σημεία, 36 26.18 N – 029 07.78 E (από Ξηρά) [και θάλασσα 36 28.53 N – 028 46.43 E 36 19.93 N – 028 43.77 E 36 08.93 N – 029 18.97 E] 36 14.87 N – 029 18.97 E (από Ξηρά), όπως στο παραπάνω απόσπασμα Χάρτου.

Θα ήθελα να ξέρω η παρακάτω Ελληνική «γνωστή» NOTAM 714 ποιος ο ρόλος υπάρξεώς της; Έτσι και αλλιώς οι Τούρκοι έχουν καταλάβει το Αιγαίο και δρουν για SAR παντού, παραβιάζουν κάθε όριο αέρος και θαλάσσης, επιβεβαιώνοντας και τυπικά τον Πρωθυπουργό της χώρας Αλέξη Τσίπρα για τα σύνορα του Αιγαίο και το ιδιοκτησιακό καθεστώς του. Οπότε ποιος ο λόγος να αφήσουμε να γίνει ΝΕΟ ατύχημα, και να χυθεί Ελληνικό Αίμα αδιαφόρετα,

ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ…!!!

 

Χατζησάββας Μανώλης

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply