Ῥοζίζουν ἀκόμη καὶ τοὺς …κανόνες ἐμπλοκῆς!!!

ΘΕΜΑ:
Ροζέ…VIDEO Rules of Engagement γραμμένοι από τον ΚΑΡΑΝΙΚΑ Ξεφτίλες…!

ΕΔΩ ΤΟ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ


ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ, ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και μας κοροϊδεύουν βάζοντάς μας καθημερινώς σε κίνδυνο, και να νοιώθουμε μεγάλη ντροπή, εθνική ντροπή, όταν καθημερινά «ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ Ο ΑΓΕΡΑΣ…κάθε ημέρα στο Αιγαίο»

Ενᾦ:

Δεν πρόλαβε να φάει το αυγό του ο Μπούλης, έτρεχε με τις πιτζάμες, πρωί-πρωί.  Μεγάλο κάζο από τον BOSTANOĞLU στον ΥΕΘΑ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ πρωί-πρωί.

Μεγαλύτερη ήταν η πρόκληση των Τούρκων σε εμάς τους Ελληνες, αιτία ενός ανυπάρκτου ΥΕΘΑ, άτιμου, προδότη των Ελλήνων.

Στην Τουρκία και ειδικά στο τουρκικό πεντάγωνο, όπως αφήνουν να διαρρεύσει, γελούν και τα τσιμέντα με τον Καμμένο.

Και δεν ήταν μόνο το γεγονός ότι οι Τούρκοι έπλεαν μέσα στα Ελληνικά, χωρικά μας ύδατα, συγκεκριμένα στην θαλάσσια περιοχή των 32 τετραγωνικών ναυτικών μιλίων που «δέσμευσαν» για ασκήσεις του Τουρκικού Ναυτικού με αληθινά πυρά, που για περισσότερο από μία ώρα βαρούσαν με αληθινά πυρά και μόλις μισό μίλι από το νησί μας το Αγαθονήσι,!!!

Αλλά το γεγονός ότι οι Τούρκοι ΔΕΣΜΕΥΣΑΝ την περιοχή αφού πρώτα είχαν βαρέσει τις κανονιές τους και ενώ έπλεαν ήδη προς Τουρκία, έκαναν ανανέωση της ανακοινώσεώς τους στις 17.02.2017 0852C Ότι θα πραγματοποιούν ασκήσεις μεταξύ 0500Z TO 0700Z (για τους ψαγμένους και ειδικότερα για τον Πάνο Καμμένο που ως γνωστόν δεν τα πάει καλά με την ώρα ΠΑΡΕ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 24:40…. Ότι Zulu Time Zone Z UTC±0 0500Z 05:00 A.M. 05:00 UTC Offset 0)

ΑΣΕ που έχουν μπερδέψει και την αναγνώριση πλοίων τα παπαγαλάκια του Πάνου Καμμένου και νομίζουν ότι είχαν να κάνουν με το Kaş με αριθμό P-1208 ενώ τους κανονιοβολισμούς έβαλε το TCG KUŞADASI με αριθμό P-1215 νεωτέρας ναυπηγήσεως πλοίου, ομοίας κλάσεως Tuzla, και ενός από τα 16 που διαθέτει ο Τουρκικός στόλος.

Πιο ξεφτίλα, πεθαίνεις Καμμένε……!

Βλέπεις Έλληνα, αυτοί που μας κυβερνούν, όταν ελάμβαναν τις πληροφορίες μου από Τουρκία για την εξέλιξη των πλοίων του Τουρκικού ναυτικού τύπου TUZLA (που δεν ήθελαν όταν ανέλαβαν οι νέοι διοικητές της ΕΥΠ γνωστοί από τις Τουρκικές χρηματοδοτήσεις τους σε Λίρες, Δολλάρια και Ευρώ), είχε ως αποτέλεσμα να νομίζουν ότι το κατασκοπευτικό υλικό ήταν κανταΐφια και τα «έτρωγαν» χορεύοντας τσιφτετέλια αργότερα.

ΤΩΡΑ, να στείλουν την μάνα τους και τον πατέρα τους να μαζεύει πληροφορίες από Τουρκία, ή καλλίτερα να στείλουν την Dansöz του «We are the world»… της Ατταλείας.

Χατζησάββας Μανώλης

(Visited 155 times, 1 visits today)
Leave a Reply