Χάθηκε ἕνα CD μαζύ μέ τήν Ῥάικου; (β)

Χάθηκε ἕνα CD μαζύ μέ τήν Ῥάικου;

Τι το έκανες το CD εισαγγελεύ Ελένη Ράικου;

Μέρος Β’

Το «έφαγε» το CD η Εισαγγελεύς Διαφθοράς Ελένη Ράικου.

Το CD που «έφαγε» η Εισαγγελεύς Διαφθοράς Ελένη Ράικου περιείχε στοιχεία για εγκληματίες με «μεγάλα ονόματα» και πολλούς από τους μπροστινούς αυτών, που εξυπηρετούν, συμμετέχουν και απαρτίζουν το Δίκτυο Εγκληματικής Οργανώσεως που ξεπλένει μαύρο χρήμα.

Αντίγραφο του CD με τους εγκληματίες, το Δίκτυο Εγκληματικής Οργανώσεως που «ξεπλένει» μαύρο χρήμα έλαβε και ο κύριος ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΥΕΘΑ και Πρόεδρος του πολιτικού κόμματος «Ανεξάρτητοι Ελληνες-ΑΝ.ΕΛ.» και η σύζυγος του Δικηγόρος Ελένη Τζούλη.

Ο κύριος Πάνος Καμμένος, ενώ έχει εγγράφως επιβεβαιώσει την ύπαρξη της εγκληματικής δράσεως του Δικτύου με email που μου έστειλε με ημερ. 2 Μαρτίου 2013 και στο οποίο συγκεκριμένα, γράφει ότι το Δίκτυο Εγκληματικής Οργανώσεως, έχει και προέκταση στην Λίστα Λαγκάρντ.

Όλα αυτά που μου έλεγε, ήταν με βάση την εσωτερική πληροφόρηση που έχει από Εισαγγελικές πηγές, (πάντα κατά τα λεγόμενα του ιδίου) στην συνέχεια, το CD το έφαγε και αυτός, μάλιστα ο Πάνος Καμμένος το CD το «έφαγε» μαζί με την συσκευασία… και έτσι δεν έμαθαν ποτέ την αλήθεια οι Ελληνες.

Απόσπασμα από το EMAIL του κυρίου ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

Περιεχόμενο του CD είναι πλήθος φάκελοι με στοιχεία και ένα Οργανόγραμμα εταιρειών, ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑ εταιρειών κατά τον Πάνο Καμμένο, που είχε λάβει από εμένα τον Μανώλη Χατζησάββα, όμοιο με αυτό που είχε λάβει και η  Εισαγγελεύς κυρία Ελένη Ράικου, με προέκταση όχι μόνο στην Λίστα Λαγκάρντ, αλλά και στα «Panama Papers» και στα θαλασσοδάνεια… και σε εξοπλιστικά προγράμματα, Ολυμπιακούς Αγώνες κ.α.

Τις ΚΛΟΠΕΣ κάλυψε τόσο η Εισαγγελεύς Ελένη Ράικου, όσο και ο Πάνος Καμμένος, για τις οποίες ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΙΜΑ.

Και είναι αυτό εδώ:

Τα EMAILs ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ και ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ,  αναφορικά με το περιεχομένου του CD και το Δίκτυο Οργανωμένου Εγκλήματος το οποίο έχει επέκταση στην ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ κατά την επιβεβαίωση ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

Αναλυτικά το CD περιέχει το ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ που περιγράφει αναλυτικά το «mondus operandi» του Δικτύου Εγκληματικής Οργανώσεως όπως παρακάτω σε περίληψη μαζί με όλα τα αποδεικτικά στοιχεία – έγγραφα σε ηλεκτρονικής μορφής αρχεία.

Και έχει να κάνει τουλάχιστον με τους παρακάτω:

  1. ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ. Επάγγελμα Πολιτικός
  2. ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Δ. ΠΕΛΕΚΗ –ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ (Σύζυγος Γιώργου Βουλγαράκη. Επάγγελμα Συμβολαιογράφος
  3. ΧΑΙΔΩ ΠΕΛΕΚΗ, (Σύζυγος Διονυσίου Πελέκη) Επάγγελμα Οικιακά.
  4. ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΒΡΑΝΤΙΝΗΣ, Επάγγελμα κατά δήλωσή του Οικονομολόγος.
  5. ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΑΡΤΙΝΟΥ (σύζυγος του Ιωάννη Αβραντίνη) Επάγγελμα Οικιακά.
  6. ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΒΑΓΓΕΡ, Επάγγελμα Υπάλληλος του Γραφείου της Περιφερείας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στην Κομοτηνή.
  7. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΒΡΑΝΤΙΝΗΣ (αδελφός του Ιωάννη Αβραντίνη) Επάγγελμα Ιδιωτικός Υπάλληλος
  8. ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ (βαφτισιμιός του Ιωάννη Αβραντίνη). Επάγγελμα Ιδιωτικός Υπάλληλος.

ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ «ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ» ΤΟΥΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ 300,000,000 ΕΥΡΩ. ΠΑΡΑΤΑΥΤΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΥΣ ΕΛΕΝΗ ΡΑΙΚΟΥ ΑΓΝΟΗΣΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ!

ΣΗΜ.: Τα περισσότερα ποσά εμφανίζονται να είναι σε μορφή Τραπεζικού Δανείου. Πολλά δάνεια είναι καθολικά παράνομα, έχουν δοθεί από τον τραπεζίτη ΜΙΧΑΛΗ ΣΑΛΛΑ και την τράπεζά του, την ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, κάποια δάνεια έχει χορηγήσει και η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας-ΕτΕ κα.

Ο Τραπεζίτης Μιχάλης Σάλλας (κατά τις πληροφορίες και τα συγκεντρωμένα στοιχεία) είναι μυστικά συν μέτοχος στην Τράπεζα Πειραιώς με τον Διονύση Πελέκη δικηγόρο και νομικό σύμβουλο της Μονής Βατοπεδίου, πεθερός του Βουλγαράκη και κουμπάροι του Αβραντίνη.

ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ. (Σχεδιάγραμμα κατά τον ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ, με προέκταση στην ΛΙΣΤΑ Λαγκάρντ), περιεχόμενο του CD που έλαβε η Εισαγγελεύς Ελένη Ράικου για το Δίκτυο Εγκληματικής Οργανώσεως,

ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΕΞΗΣ:

1) CRETE Hellas Holdings BV.,

Αλλοδαπή εταιρεία, συγκεκριμένα πρόκειται για Ολλανδική Θυγατρική εταιρεία της E N R O N Corp. (USA) η οποία έχει Κατάθεση Αίτηση πτωχεύσεως κατ’ άρθρο 11 της Αμερικής με ημερομηνία 2 Δεκ. 2001 η οποία ως αποτέλεσμα Συμφωνίας μεταξύ της Enron Wind Development Holdings BV (EWDH) (θυγατρική της πτωχευμένης ENRON και ιδιοκτήτρια 100% της CRETE Hellas Holdings BV η οποία είναι η ιδιοκτήτρια εταιρεία των Ελληνικών εταιρειών IWECO Μεγάλη Βρύση Ηρακλείου ΑΕΒΕ και Αίολος ΑΕ), και της EUCOM Real Estate and Investment ΕΠΕ η αλλοιώς «ΓΙΟΥΚΟΜ ΡΗΑΛ ΕΣΤΕΙΤ ΑΝΤ ΙΝΒΕΣΤΜΕΝΤ ΕΠΕ» (βλ. ΦΕΚ 11427/24 ΔΕΚ 2001) «συμφερόντων» Ιωάννη Αβραντίνη αφενός για τον Αβραντίνη συμμετέχει η σύζυγος του Μαρτίνου Ευαγγελία με ποσοστό 0,50% αφετέρου η Υπεράκτεια – OFFSHORE εταιρεία «PASIFIC INVESTMENTS SA» με 99,50% με «μπροστινό» τον βαφτισιμιό του Αβραντίνη κ. Ολύμπιος Ανδρέας (ο οποίος ήταν 28 ετών την ημέρα σύστασης της εταιρείας),-προφανώς για την Αικατερίνη Δ. Πελέκη –Βουλγαράκη καθότι είναι και η συμβολαιογράφος του καταστατικού/συμβολαίου με αριθμό 992/6.11.2001 και των δηλώσεων της ίδιας για την υπεράκτεια – OFFSHORE εταιρεία PASIFIC INVESTMENTS SA κύριο μέτοχο της εταιρείας EUCOM Real Estate and Investment ΕΠΕ (βλ. στοιχεία καταστατικού και τροποποιήσεων με αριθμό 1578/17.3.2004)

2) EUCOM Real Estate and Investment ΕΠΕ

η αλλοιώς «ΓΙΟΥΚΟΜ ΡΗΑΛ ΕΣΤΕΙΤ ΑΝΤ ΙΝΒΕΣΤΜΕΝΤ ΕΠΕ» ΑΦΜ 999805318 ΔΟΥ Γλυφάδας – (βλ. ΦΕΚ 11427/24 ΔΕΚ 2001 και ΦΕΚ 2611/24 Μαρτίου 2004). Όλα τα συμβόλαια τα έχει κάνει η Αικατερίνη Δ. Πελέκη –Βουλγαράκη
Σημείωση, Το Κεφάλαιο της εταιρείας είναι 18.000 ευρώ! Ενώ το κεφάλαιο της ήταν 18.000 ΕΥΡΩ στις 29 Μαρτίου 2004 αγοράζει από την πτωχευμένη ENRON EWDH (ύστερα από συναίνεση- Δικαστική Απόφαση των ΗΠΑ προς εξασφάλιση των πιστωτών της ENRON) την εταιρεία Crete Hellas Holding BV ιδιοκτήτρια των Ελληνικών εταιρειών IWECO Μεγάλη Βρύση Ηρακλείου ΑΕΒΕ και Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων Αιολικής Ενεργείας «Αίολος ΑΕ» έναντι ποσού $9,693,308,00 USD, με αποτέλεσμα να περιέλθουν οι Ελληνικές θυγατρικές εταιρείες IWECO Μεγάλη Βρύση Ηρακλείου ΑΕΒΕ και η Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων Αιολικής Ενεργείας «Αίολος ΑΕ» στην ιδιοκτησία της Ελληνικής εταιρείας «ΓΙΟΥΚΟΜ ΡΗΑΛ ΕΣΤΕΙΤ ΑΝΤ ΙΝΒΕΣΤΜΕΝΤ ΕΠΕ» με διαχειριστή τον Ιωάννη Αβραντίνη

ΣΗΜ.: ΤΗΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΑΥΤΗ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΡΥΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ και το ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ από το 2004 ημερομηνία εξαγοράς έως και σήμερα.

Η εταιρεία «EUCOM Real Estate and Investment ΕΠΕ ή ΓΙΟΥΚΟΜ ΡΗΑΛ ΕΣΤΕΙΤ ΑΝΤ ΙΝΒΕΣΤΜΕΝΤ ΕΠΕ» Μέχρι τον Μάιο 2010 δεν έχει υποβάλλει Ισολογισμό για κάποιο από τα έτη λειτουργίας της και τα μόνα ΦΕΚ που υπάρχουν είναι τα δύο όπως προαναφέρονται, τα οποία παρουσιάζονται ενώ από την ημέρα ιδρύσεώς της δεν έχει γνωστοποιήσει στις Ελληνικές Αρχές τα $9,693,308,00 USD που έχει πληρώσει στην αμερικανική εταιρεία E N R O N Corp. (USA) συγκεκριμένα στον σύνδικο. Διαχειριστής στην εταιρεία είναι η σύζυγος του Ιωάννη Αβραντίνη Μαρτίνου Ευαγγελία η οποία είναι και μέτοχος.

Ενώ η έδρα της είναι η ίδια με το Ξενοδοχείο Πλάζα Βουλιαγμένης δηλαδή Λητούς 14 Βουλιαγμένη.

3) PASIFIC INVESTMENTS SA ή αλλοιώς ΠΑΣΙΦΙΚ ΙΝΕΣΤΜΕΝΤΣ ΕΣ ΕΙ. υπεράκτεια – OFFSHORE εταιρεία με έδρα Νησιά Μάρσαλ (με διεύθυνση ένα κτίριο στο οποίο στεγάζονται χιλιάδες εταιρείες «Ραφιού» όπως τις αποκαλούν στην αγορά) Ταχ. Διεύθ. Trust Company Complex Ajeltake Island Majuro Marshal Islands MH 96960 Ιδιοκτήτρια/μέτοχος της «EUCOM Real Estate and Investment ΕΠΕ ή ΓΙΟΥΚΟΜ ΡΗΑΛ ΕΣΤΕΙΤ ΑΝΤ ΙΝΒΕΣΤΜΕΝΤ ΕΠΕ» με ποσοστό ΜΕΤΟΧΏΝ 99,50% πάντα με «μπροστινό» τον βαφτισιμιό του Αβραντίνη κ. Ολύμπιος Ανδρέας κάτοικος Λαζαράκη 69 Γλυφάδα (ο οποίος την ημέρα συστάσεως ήταν 28 ετών), με συμβόλαια και δηλώσεις της Αικατερίνη Δ. Πελέκη –Βουλγαράκη (βλ. ΦΕΚ 11427 με ημερ. 24 Δεκ 2001)

4) ΙWECO Μεγάλη Βρύση Ηρακλείου ΑΕΒΕ –

Αιολικό Πάρκο στην Κρήτη ισχύoς 4,95MW Α.Φ.Μ.: 094475331 ΑΡ.Μ.Α.Ε.: 33705 Διεύθυνση: Τεγέας 1, Αργυρούπολη ΤΚ 16452 κατέχει Άδεια Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενεργείας από τη ΡΑΕ με στοιχεία ΑΔ-00084 – Δ6/Φ17.009/2257 – 16/7/2001 (ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΡΑΕ η εταιρεία ανήκει στην πτωχευμένη ENRON)

Όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική καθότι, έχει εξαγορασθεί στις 29 Μαρτίου 2004 από την EUCOM Real Estate and Investment ΕΠΕ η αλλιώς «ΓΙΟΥΚΟΜ ΡΗΑΛ ΕΣΤΕΙΤ ΑΝΤ ΙΝΒΕΣΤΜΕΝΤ ΕΠΕ» αποτέλεσμα συμφωνίας με την ιδιοκτήτριά τους εταιρεία Enron Wind Development Holdings BV (EWDH).

Πρόεδρος και Δ. Σύμβουλος της εταιρείας είναι ο Ιωάννης Αβραντίνης

5) Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων Αιολικής Ενεργείας «Αίολος ΑΕ», – Αιολικό Πάρκο στην Κρήτη ισχύος 9,90MW Διεύθυνση: Τεγέας 1, Αργυρούπολη ΤΚ 16452 η οποία κατέχει Άδεια Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενεργείας από τη ΡΑΕ με στοιχεία ΑΔ-00053 – Δ6/Φ17.008/2256 – 18/6/2001 (ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΡΑΕ η εταιρεία ανήκει στην πτωχευμένη ENRON).

Όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική καθότι, έχει εξαγορασθεί στις 29 Μαρτίου 2004 από την EUCOM Real Estate and Investment ΕΠΕ η αλλοιώς «ΓΙΟΥΚΟΜ ΡΗΑΛ ΕΣΤΕΙΤ ΑΝΤ ΙΝΒΕΣΤΜΕΝΤ ΕΠΕ» αποτέλεσμα συμφωνίας με την ιδιοκτήτριά τους εταιρεία Enron Wind Development Holdings BV (EWDH)

Πρόεδρος της Ανωνύμου Εταιρεία Επενδύσεων Αιολικής Ενεργείας «Αίολος ΑΕ», είναι η γυναίκα του Αβραντίνη κα. Μαρτίνου Ευαγγελία ΑΔΤ Σ 551009 και Δ.Σ ο «βαφτισιμιός» του Αβραντίνη κ. Ολύμπιος Ανδρέας ΑΔΤ ΑΒ 552188

6) Αιολικό Πάρκο Ρόδου ΑΕ Αιολικό Πάρκο στην Ρόδο ισχύος 12,00 MW

Γνωστή εταιρεία από το σκάνδαλο των Εικονικών και υπέρ-τιμολογημένων τιμολογίων της Γερμανικής εταιρείας ΑΒΒ με αποδέκτες το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών και τις δωροδοκίες σε Δημοσίους υπαλλήλους κλπ., με την γνωστή υπόθεση της Παράνομης Χωροθετήσεως, Παράνομης Αδειοδοτήσεως και Λειτουργίας, τις Αυθαίρετες και κατεδαφιστέες κατασκευές, κλπ. (Σημ. η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΒΒ είναι ο Μέτοχος και κατασκευαστής του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος),

Όλα αυτά αποκαλύφθηκαν από την εκπομπή ΖΟΥΓΚΛΑ του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, με αιτία μόνο μία εκ των πτυχών του σκανδάλου, την εταιρεία ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ ΑΕ.

(ΣΗΜ.: Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΛΕΝΗ ΡΑΙΚΟΥ ΕΛΑΒΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΑΝ ΔΙΟΤΙ «ΚΟΠΗΚΑΝ» ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΙΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ.

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ CD ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΑΡΧΕΙΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ  ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΚΑΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ BLOGGER ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΚΙΟΛΙΑΣ

Η εταιρεία ανήκει στα συμφέροντα που είναι πίσω από τις εταιρείες ΙWECO Μεγάλη Βρύση Ηρακλείου ΑΕΒΕ που είναι θυγατρική της CRETE Hellas Holdings BV. Την οποία έχει μυστικά αγορασμένη από το 2005 η Ελληνική εταιρεία EUCOM Real Estate and Investment ΕΠΕ με Διαχειριστή στην εταιρεία την σύζυγο του Ιωάννη Αβραντίνη Μαρτίνου Ευαγγελία η οποία είναι και μέτοχος, αποτέλεσμα Μυστικής Συμφωνίας μεταξύ της αποχωρούσας Γερμανικής εταιρείας ΑΒΒ και του Ιωάννη Αβραντίνη ως διαχειριστή της   ΙWECO Μεγάλη Βρύση Ηρακλείου ΑΕΒΕ. (Σημ. η Γερμανική ΑΒΒ είναι ο Μέτοχος και κατασκευαστής του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος) η οποία πούλησε της μετοχές που είχε στην κατοχή της η ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ ΑΕ –παρότι ΔΕΝ είχε ΑΦΜ στην Ελλάδα- με ΑΓΝΩΣΤΟ ΤΙΜΗΜΑ το σύνολο των μετοχών της στην ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ ΑΕ στον μπροστινό των συμφερόντων του ΔΙΚΤΥΟΥ που ακούν στο όνομα Αβραντίνη ποσοστού 90% στην Αιολικό Πάρκο Ρόδου ΑΕ . (βλέπε ανακοίνωση της ΡΑΕ με ημερομηνία 22 Οκτωβρίου 2008).
Ενώ η έδρα της είναι η ίδια με το Ξενοδοχείο Πλάζα Βουλιαγμένης δηλαδή Λητούς 14 Βουλιαγμένη όπως και άλλες συναφείς εταιρείες αυτών των συμφερόντων. Η εταιρεία «Αιολικό Πάρκο Ρόδου ΑΕ» έχει Πρόεδρο και Δ . Σύμβουλο τον Ιωάννη Αβραντίνη και Αντιπρόεδρο τον Μιλτιάδη Βάγγερ (το ίδιο δίδυμο της ΝΕΛ ΑΕ).

Στην εταιρεία «Αιολικό Πάρκο Ρόδου ΑΕ» συμμετέχει και ο ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ. Είναι μέτοχος με 10% με εικονικές πράξεις ΑΜΚ και άλλες αξιόποινες πράξεις, όπως ανύπαρκτες εγγραφές στα Βιβλία του ΔΗΜΟΥ για περισσότερα από 1,500,000 Ευρώ και αδήλωτες ΜΕΤΟΧΕΣ.

7) ΝΤΙΤΖΙΤΑΛ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕ

ιδιοκτήτρια εταιρεία του Ξενοδοχείου Πλαζα Βουλιαγμένης επί της οδού Λητούς 14 Βουλιαγμένης του οποίου Δ/ντης είναι ο Χαράλαμπος ή αλλοιώς Χάρης Αβραντίνης -ο οποίος έχει καταδικασθεί στην Αμερική για απάτες μαζί με τον αδελφό του Ιωάννη Αβραντίνη-

Η εταιρεία ΝΤΙΤΖΙΤΑΛ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕ με μετόχους την γυναίκα του Ιωάννη Αβραντίνη, 1) Ευαγγελία Μαρτίνου με ποσοστό 3%, (την αρχική ιδιοκτήτρια ΦΕΚ 8129/15.10.1998 και μοναδική μέτοχο της εταιρείας) την 2) κα Μαρία Αρνή με ποσοστό 40% και την 3) υπεράκτεια – OFFSHORE εταιρεία MORGAN DIGITAL INVESTMENTS SA με ποσοστό 57% ΟΛΑ ΑΥΤΑ με βάση το υπ’ αριθμ 1530/30.12.2003 συμβόλαιο της Συμβολαιογράφου Αικατερίνης Πελέκη Βουλγαράκη βλ. ΦΕΚ 14064 /31.12.2003, το οποίο στην συνέχεια τροποποιήθηκε με βάση το υπ’ αριθμ. 1585/22.03.2004 συμβόλαιο της Συμβολαιογράφου Αικατερίνης Πελέκη Βουλγαράκη, μεταβάλλοντας τα ποσοστά των μετόχων, συνέχεια της μεταβιβάσεως της υπεράκτεια – OFFSHORE εταιρείας MORGAN DIGITAL INVESTMENTS SA, η οποία κατέχει ποσοστό 57%, μεταβιβάζοντας στην σύζυγο του Ιωάννη Αβραντίνη, Ευαγγελία Μαρτίνου, της οποίας το ποσοστό της αυξάνεται σε 60%, και της κα Μαρίας Αρνή το ποσοστό 40% το οποίο μένει αμετάβλητο.

Διαχειριστής στην εταιρεία ΝΤΙΤΖΙΤΑΛ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕ εξακολουθεί και παραμένει ο «βαφτισιμιός» του Ιωάννη Αβραντίνη, Ανδρέας Ολύμπιος (βλ. ΦΕΚ 2567/26.03.2004)

Το κεφάλαιο της εταιρείας 45.000 Ευρώ ενώ, τα κτίρια και έπιπλα-εξοπλισμοί ξεπερνούν σε αξία τα 8.000.000 ΕΥΡΩ με βάση τα δημοσιευμένα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας Ισολογισμό 2004 (βλ. ΦΕΚ 1393/20.02.2006) αν και έχει υπαχθεί σε αναπτυξιακά προγράμματα εκσυγχρονισμού, μεταβάλλοντας την αξία των επίπλων και έργων στο Ξενοδοχείο με περισσότερα από 2.500.000 ΕΥΡΩ η εταιρεία παραμένει ζημιογόνα (δηλ. δηλώνει ζημιές συγκεκριμένα 1..280.718 ΕΥΡΩ μόνο για το 2004) δεν πληρώνει φόρους, ούτε ασφαλιστικές εισφορές, και στον αντίποδα δεσμεύεται για επενδύσεις!! 10.000.000 ΕΥΡΩ.

8.) Ναυτιλιακή Εταιρεία Λέσβου – ΝΕΛ –

Πρόεδρος και Δ. Σύμβουλος ο Μιλτιάδης Βάγγερ & Εντεταλμένος Σύμβουλος και Διαχειριστής ο Αβραντίνης Ιωάννης. Σημείωση, Ο Βάγγερ ήταν υπάλληλος του Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Μιχάλη Αγγελόπουλου συγκεκριμένα ήταν ο Διευθυντής του γραφείου του Περιφερειάρχη στην Κομοτηνή, και τον Σεπτ. 2009 εμφανίζεται μπροστά από μία υπεράκτεια – OFFSHORE εταιρεία, όπως δηλώνει, δικών του συμφερόντων την Antelope Shipping Inc. με έδρα τα Νησιά Μάρσαλ και καταβάλλει 15.000.000 Ευρώ στον Βεντούρη για τις μετοχές που είχε στην ΝΕΛ ποσοστού περίπου 20%

Το ίδιο «δίδυμο» φυσικών προσώπων επαναλαμβάνεται και στην εταιρεία Αιολικό Πάρκο Ρόδου ΑΕ.

9) ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ –ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ Μονοπρόσωπη ΕΠΕ –

Συνεστήθημε το 1874/1.5.2005 Συμβολαίου της Συμβολαιογράφου Αικατερίνης Πελέκη Βουλγαράκη το οποίο σε περίληψη δημοσιεύθηκε στο 1443/7.3.2005 ΦΕΚ

Στην εταιρεία αυτή μέτοχοι ήταν ο πρώην Υπουργός Γ. Βουλγαράκης (Οικονομολόγος, Γεννηθείς το 1959 με ΑΦΜ 019871272) και η σύζυγος του Συμβολαιογράφος Αικατερίνη Πελέκη Βουλγαράκη με διαχειριστή τον πρώην Πρόεδρο ου ΝΑΤ Παναγιώτη Παπαγιανόπουλο.

Το κεφάλαιο της εταιρείας ήταν 18.000 ευρώ και σκοπό είχε την αγορά και γενικά διαχείριση και εκμετάλλευση ακινήτων. Ενώ με το υπ’ αριθμόν 67828/29.03.2007 Συμβολαίου της Συμβολαιογράφου Αντωνίας Καλκάκου το Καταστατικού της εταιρείας Τροποποιήθηκε αντικαθιστώντας την Έδρα της από την Ναυαρίνου 6 Παλαιού Φαλήρου στην νέα Ταχ Διευθ. Ποσειδώνος 73, τους Μετόχους της, καθότι, το ζεύγος Βουλγαράκη «μεταβιβάζει στην υπεράκτεια – OFFSHORE εταιρεία «MOBICOR COMMERCIAL LTD» σε Ελληνική απόδοση «ΜΟΜΠΙΚΟΡ ΚΟΜΕΡΣΙΑΛ ΛΤΔ» με έδρα την Κύπρο, αντικαθιστώντας και τον Διαχειριστή «τοποθετώντας ως μπροστινός τους τον άνθρωπο και συνεργάτη τους Αβραντίνη Ιωάννη (Οικονομολόγος, Γεννηθείς το 1959 με ΑΦΜ 050161172) –ο οποίος είναι εμπλεκόμενος για υποθέσεις ιδιαίτερα μεγάλης απάτης στην Αμερική με τον αδελφό του Χαράλαμπο Αβραντίνη – σε αντικατάσταση του Προέδρου του ΝΑΤ Παναγιώτη Παπαγιανόπουλο.

10) PASIFIC INVESTMENTS SA,

Εταιρεία από τα Marshall Islands (υπεράκτεια – OFFSHORE) με μπροστινό τον «βαφτισιμιό» του Ιωάννη Αβραντίνη κ. Ανδρέα Ολύμπιο και έδρα την Ταχ. διεύθυνση Trust Company Comblex Ajeltake Island Majuro Marshall Islands MH 96960

Σημείωση, όμοια ΈΔΡΑ με αυτήν είναι και της εταιρείας με την επωνυμία  «ΑΝΑΣΚΕΥΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ με δ.τ. «ΑΝΑΣΚΕΥΗ Μ ΕΠΕ» που έχει Διαχειριστή τον «μπροστινό» αλλά και «βαφτισιμιό» του Ιωάννη Αβραντίνη κ. Ανδρέα Ολύμπιο.
Όμοια με τις εταιρείες PACIFIC INVESTMENTS SA (ΠΑΣΙΦΙΚ ΙΝΒΕΣΤΜΕΝΤΣ ΕΣ ΕΙ), την ΝΤΙΤΖΙΤΑΛ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕ, την Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων Αιολικής Ενέργειας «Αίολος ΑΕ»

11) MORGAN DIGITAL INVESTMENTS SA

Μέτοχος της εταιρείας ΝΤΙΤΖΙΤΑΛ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕ ιδιοκτήτης του Ξενοδοχείου Πλαζα Βουλιαγμένης επί της οδού Λητούς 14 Βουλιαγμένης του οποίου Δ/ντης είναι ο Χαράλαμπος ή αλλοιώς Χάρης Αβραντίνης -ο οποίος στην Αμερική ενεπλάκη σε απάτες μαζί με τον αδελφό του Ιωάννη Αβραντίνη-

Η εταιρεία ΝΤΙΤΖΙΤΑΛ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕ με μετόχους την γυναίκα του Ιωάννη Αβραντίνη, 1) Ευαγγελία Μαρτίνου με ποσοστό 3%, (την αρχική ιδιοκτήτρια ΦΕΚ 8129/15.10.1998 και μοναδική μέτοχο της εταιρείας) την 2) κα Μαρία Αρνή με ποσοστό 40% και είναι η μέτοχος της εταιρείας υπεράκτεια – OFFSHORE εταιρεία MORGAN DIGITAL INVESTMENTS SA με ποσοστό 57% ΟΛΑ ΑΥΤΑ με βάση το υπ’ αριθμ 1530/30.12.2003 συμβόλαιο της Συμβολαιογράφου Αικατερίνης Πελέκη Βουλγαράκη (βλ. ΦΕΚ 14064 /31.12.2003) το οποίο στην συνέχεια τροποποιήθηκε με βάση το υπ’ αριθμ. 1585/22.03.2004 συμβόλαιο της Συμβολαιογράφου Αικατερίνης Πελέκη Βουλγαράκη μεταβάλλοντας τα ποσοστά των μετόχων συνέχεια της μεταβιβάσεως της υπεράκτειας -OFFSHORE εταιρεία MORGAN DIGITAL INVESTMENTS SA η οποία κατέχει ποσοστό 57% μεταβιβάζοντας στην σύζυγο του Ιωάννη Αβραντίνη, Ευαγγελία Μαρτίνου της οποίας το ποσοστό της αυξάνεται σε 60%.

12) ΑΣΤΙΚΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ – ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ Μ. ΕΠΕ με δ.τ. «Αστική Επέκταση ΕΠΕ» εταιρεία η οποία έχει ιδρυθεί από την Κυπριακή υπεράκτεια –OFFSHORE εταιρεία «LENTMAR HOLDINGS LIMITED» συμφερόντων του Γ. Βουλγαράκη όπως παρουσιάζεται στα συμβόλαια 729/13.09.2000 και 3164/24.06.2008 της Συμβολαιογράφου Αικατερίνη Δ. Πελέκη Βουλγαράκη (βλ. ΦΕΚ 8526/18.09.2000, 9400/13.10.2000 και 8116/31.07.2006).

Η εταιρεία έχει έδρα την Οδό Ναυαρίνου 6 Διαχειριστή τον Πρόεδρο του ΝΑΤ Παναγιώτη Παπαγιανόπουλο και μετοχικό κεφάλαιο 328.000 Ευρώ (η οποία έχει όμοια Ταχ. Διεύθυνση και διαχωριστή με την ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ –ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ Μονοπρόσωπη ΕΠΕ (βλ ΦΕΚ 1443/07.03.2005).

13) ΑΝΑΣΚΕΥΗ Εκμετάλλευση Ακινήτων Μονοπρόσωπη ΕΠΕ «ΑΝΑΣΚΕΥΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ με δ.τ. ΑΝΑΣΚΕΥΗ Μ ΕΠΕ που έχει Διαχειριστή τον «μπροστινό» αλλά και «βαφτισιμιό» του Ιωάννη Αβραντίνη κ. Ανδρέα Ολύμπιο και μοναδική εταίρο/μέτοχο την υπεράκτια – offshore εταιρεία από τα Marshall Islands «Gaultier International Corporation» (η οποία έχει Ελληνικό ΑΦΜ 99877279 από την ΔΟΥ ΦΑΕΕ ΑΘΗΝΩΝ) και όμοια Ταχ. Διευθ. με την PACIFIC INVESTMENTS SA (ΠΑΣΙΦΙΚ ΙΝΒΕΣΤΜΕΝΤΣ ΕΣ ΕΙ).

Το κεφάλαιο της είναι 828.000 Ευρώ (ΦΕΚ 828/07.02.2008) Έδρα η Συγγρού 80-88 και ο σκοπός της τα ακίνητα!!!

Συμβόλαιο 2432/22.06.2005 της Συμβολαιογράφου Αικατερίνη Δ. Πελέκη Βουλγαράκη.

14) ΑΣΤΙΚΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ – ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ Μ. ΕΠΕ (αργότερα λόγω μεταβιβάσεως) ΑΣΤΙΚΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ – ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΕΠΕ με δ.τ. «Αστική Επέκταση ΕΠΕ»

Η εταιρεία έχει ιδρυθεί με το υπ’ αριθμ. 729/13.9.2000 συμβόλαιο της Συμβολαιογράφου Αικ. Πελέκη Βουλγαράκη με μοναδικό μέτοχο την Κυπριακή υπεράκτεια – OFFSHORE εταιρεία «LENTMAR HOLDINGS LIMITED» συμφερόντων του Γ. Βουλγαράκη και εκπροσωπείται από τον ίδιο (όπως παρουσιάζεται στα συμβόλαια περίληψη στο ΦΕΚ 8526/18.09.2000), έδρα της εταιρείας είναι ο Δήμος Αθηναίων;;; (χωρίς στοιχεία) και κεφάλαιο το ποσόν των 6.000.000 δρχ. Σκοπός της είναι τα ακίνητα. Στο ΦΕΚ 9400/13.10.2000 δημοσιεύεται τροποποιητική πράξη του Καταστατικού της εταιρείας της Συμβολαιογράφου Αικ. Πελέκη Βουλγαράκη

Η πράξη αυτή με απόφαση της μοναδικής Διευθύντριας κ. ΧΑΙΔΩ Συζ. Διονυσίου Πελέκη (το γένος Δημητρίου και Παρασκευής Λιανού) της «LENTMAR HOLDINGS LIMITED» συμφερόντων του Γ. Βουλγαράκη και εκπροσωπείται από τον ίδιο τροποποιεί το άρθρο 5 Αυξάνοντας το κεφάλαιο της εταιρείας σε 76.000.000 δρχ. σε μετρητά, και το άρθρο 10, δυνάμει της 6.10.2000 αποφάσεως της μοναδικής εταίρου την ανάθεση της διαχειρίσεως στον (πρόεδρο του ΝΑΤ) ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ του Μιχαήλ. Το 2000 δυνάμει του 1121/5.7.2002 συμβολαίου της Συμβολαιογράφου Αικ. Πελέκη Βουλγαράκη (βλ. ΦΕΚ 8116/31 Ιουλίου 2002) τα μερίδια της εταιρείας αγοράζονται από το ζεύγος Αικ. Πελέκη και Γ. Βουλγαράκη από 50% πληρώνοντας 76.000.000 δρχ.

(ΣΗΜ.: η εταιρεία το 2000 αγόρασε 3 εμπορικά καταστήματα (δύο/2 στα Πετράλωνα και ένα/1 στην Φωκίωνος Νέγρη) με δάνειο από την Τράπεζα Πειραιώς ποσού για τα 2 πρώτα 282.000 ευρώ και για το 3ο ποσού 1.173.000 ευρώ στα δύο καταστήματα στα Πετράλωνα στεγάστηκαν υποκαταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς.).

Προς εναρμόνιση των Οικονομικών της εταιρείας με τις αγορές και δανεισμό προβαίνουν και σε ΑΜΚ -αύξηση του κεφαλαίου της εταιρείας κατά 1.962,58 Ευρώ και έτσι το κεφάλαιο της εταιρείας ανέρχεται σε 225.000 ΕΥΡΩ

Η επωνυμία της εταιρείας τροποποιείται σε ΑΣΤΙΚΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ –ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΕΠΕ και δ.τ. ΑΣΤΙΚΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΠΕ. Η ΕΔΡΑ της εταιρείας είναι η ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ 6 (ΣΗΜ.: είναι όμοια Διεύθυνση με την άλλη τους εταιρεία ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ –ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΜΕΠΕ)

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ της εταιρείας βάζουν τον πρόεδρο του ΝΑΤ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ Το 2008 24 Ιουλίου με το 3164 συμβόλαιο της Συμβολαιογράφου Αικατερίνης Δ. Πελέκη Βουλγαράκη τροποποιείται το καταστατικό στο άρθρο 5, με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά 103.500 ευρώ και ορίζεται το κεφάλαιο της εταιρείας σε 328.500 ευρώ το οποίο καλύφθηκε από εισφορές των εταίρων δηλ. Γ. Βουλγαράκης εισφέρει 164.250 ΕΥΡΩ ήτοι το 50% και η σύζυγος του εισφέρει 164.250 ΕΥΡΩ ήτοι το 50%.

Όλα τα συμβόλαια από την ίδια την εταίρο και συμβολαιογράφο Αικατερίνη Δ. Πελέκη Βουλγαράκη

15) ΑΣΤΙΚΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ – ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ Μ. ΕΠΕ (αργότερα λόγο μεταβίβασης)

ΑΣΤΙΚΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ – ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΕΠΕ με δ.τ. «Αστική Επέκταση ΕΠΕ»

Η εταιρεία έχει ιδρυθεί με το υπ’ αριθμ. 729/13.9.2000 συμβόλαιο της Συμβολαιογράφου Αικ. Πελέκη Βουλγαράκη με μοναδικό μέτοχο την Κυπριακή υπεράκτεια – OFFSHORE εταιρεία «LENTMAR HOLDINGS LIMITED» συμφερόντων του Γ. Βουλγαράκη και εκπροσωπείται από τον ίδιο (όπως παρουσιάζεται στα συμβόλαια περίληψη στο ΦΕΚ 8526/18.09.2000), έδρα της εταιρείας είναι ο Δήμος Αθηναίων; (χωρίς στοιχεία) και κεφάλαιο το ποσόν των 6.000.000 δρχ. Σκοπός της είναι τα ακίνητα.

Στο ΦΕΚ 9400/13.10.2000 δημοσιεύεται τροποποιητική πράξη του Καταστατικού της εταιρείας της Συμβολαιογράφου Αικ. Πελέκη Βουλγαράκη

Η πράξη αυτή με απόφαση της μοναδικής Διευθύντριας κ. ΧΑΙΔΩ Συζ. Διονυσίου Πελέκη (το γένος Δημητρίου και Παρασκευής Λιανού) της «LENTMAR HOLDINGS LIMITED» συμφερόντων του Γ. Βουλγαράκη και εκπροσωπείται από τον ίδιο τροποποιεί το άρθρο 5 Αυξάνοντας το κεφάλαιο της εταιρείας σε 76.000.000 δρχ. σε μετρητά, και το άρθρο 10, δυνάμει της 6.10.2000 αποφάσεως της μοναδικής εταίρου την ανάθεση της διαχείρισης στον (πρόεδρο του ΝΑΤ) ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ του Μιχαήλ.

Το 2000 δυνάμει του 1121/5.7.2002 συμβολαίου της Συμβολαιογράφου Αικ. Πελέκη Βουλγαράκη (βλ. ΦΕΚ 8116/31 Ιουλίου 2002) τα μερίδια της εταιρείας αγοράζονται από το ζεύγος Αικ Πελέκη και Γ. Βουλγαράκη από 50% πληρώνοντας 76.000.000 δρχ. (ΣΗΜ.: η εταιρεία το 2000 αγόρασε 3 εμπορικά καταστήματα (δύο/2 στα Πετράλωνα και ένα/1 στην Φωκίωνος Νέγρη) με δάνειο από την Τράπεζα Πειραιώς ποσού για τα 2 πρώτα 282.000 ευρώ και για το 3ο ποσού 1.173.000 ευρώ στα δύο καταστήματα στα Πετράλωνα στεγάστηκαν υποκαταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς.). Προς εναρμόνιση κάνουν και αύξηση του κεφαλαίου της εταιρείας κατά 1.962,58 Ευρώ και έτσι το κεφάλαιο της εταιρείας ανέρχεται σε 225.000 ΕΥΡΩ

Η επωνυμία της εταιρείας τροποποιείται σε ΑΣΤΙΚΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ –ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΕΠΕ και δ.τ. ΑΣΤΙΚΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΠΕ. Η ΕΔΡΑ της εταιρείας είναι η ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ 6 (ΣΗΜ.: είναι όμοια Διεύθυνση με την άλλη εταιρεία ιδιοκτησία των ιδίων ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ –ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΜΕΠΕ) ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ της εταιρείας ορίζουν τον πρόεδρο του ΝΑΤ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ.

Το 2008 24 Ιουλίου με το 3164 συμβόλαιο της Συμβολαιογράφου Αικατερίνη Δ. Πελέκη Βουλγαράκη τροποποιείται το καταστατικό στο άρθρο 5, με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά 103.500 ευρώ και ορίζεται το κεφάλαιο της εταιρείας σε 328.500 ευρώ το οποίο καλύφθηκε από εισφορές των εταίρων δηλ. Γ. Βουλγαράκης εισφέρει 164.250 ΕΥΡΩ ήτοι 50% και η σύζυγος του εισφέρει 164.250 ΕΥΡΩ για το υπόλοιπο 50%. Όλα τα συμβόλαια από την ίδια την εταίρο και συμβολαιογράφο Αικατερίνη Δ. Πελέκη Βουλγαράκη.-

Έτσι σήμερα Μάρτιο του 2017 έφτασα να λέω ότι η ζωή μου έχει αποδείξει περισσότερο από μία φορά ότι έχει τους τρόπους της για να εκδικείται, να διαλύει τους μύθους περί αδιαφθόρων καλήν ώρα σαν και της κυρίας Ελένης Ράικου Εισαγγελέως Διαφθοράς η οποία είναι  δ ι ε φ θ α ρ μ έ ν η  μέχρι το κόκκαλο, να εξευτελίζει υπερφίαλους ψεύδους και αλαζόνες όπως τον κάθε Πάνο Καμμένο και αυτός διεφθαρμένος, άτιμος, και προδότης, να επιβάλλει τον ρεαλισμό της στις διάφορες «αυταπάτες» περί αδέκαστης Δικαιοσύνης μέχρι και στον τελευταίο Καστανά.

Στους υπολοίπους, Δικαστές και Εισαγγελείς, σας φτύνω κατάμουτρα, και ο λόγος είναι ένας, και δεν είναι άλλος από τον ρόλο σας στο κακό που βιώνει ο Έλληνας στην ίδια του την χώρα, ρόλος όμοιος με αυτόν του «Πόντιου Πιλάτου» μόνο και μόνο για να μην χαθεί το μηνιάτικο, λες και όταν πάει η χώρα στ’ ανάθεμα, εσείς θα σωθείτε; ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ 

ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ Εισαγγελεύ Ελένη Ράικου, εξειδικευμένα για το κακό, και την δυστυχία που έχεις προξενήσει στην Οικογένειά μου, και μαζί όλων των Ελλήνων, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ, διότι είναι πολλά τα εγκλήματα που έχεις διαπράξει γνωστά και άγνωστα εσύ και όλοι οι άλλοι Εισαγγελείς.

Αυτά όλα παραπάνω σας τα έγραψε ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ.

Οπότε εσείς όλοι που θίγεστε, εσείς που έχετε επιδοθεί σε μεγάλη προσπάθεια για να σταματήσετε με κάθε τρόπο και μέσο την αποκάλυψη της αλήθειας και μαζί της βρωμιάς σας, μην κάνετε τους «σκληρούς» σε άλλους. Σταματήστε τις απειλές στους blogger. Συνεχίστε να μπουκώνετε τα ΜΜΕ και τους Δημοσιογράφους, και εφόσον έχετε να μου πείτε κάτι να το πείτε σε εμένα, σε εμένα οι μηνύσεις σας, ευπρόσδεκτοι όλοι και όλα.

Εμένα με λένε ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ με έχετε αδικήσει σφόδρα, και έχει έρθει η ώρα να το πληρώσετε παλιοτόμαρα.-

 

Χατζησάββας Μανώλης

(Visited 215 times, 3 visits today)
3 thoughts on “Χάθηκε ἕνα CD μαζύ μέ τήν Ῥάικου; (β)

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Ὑπὲρ «σκαφάτος» ὁ ὑπουργός μας – ONLINE-PRESS

Leave a Reply