Χάρισμα (καί) ἡ ΕΛΒΟ στούς Τούρκους;

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ:  την ΕΛΒΟ θα την πάρουν οι ΤΟΥΡΚΟΙ,  αλλιώς οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ,  τρίτος «δικός» μας για την ΕΛΒΟ  “hiç kimse”

 Περιέχει νέα και ΑΠΟΡΡΗΤΑ στοιχεία 

μ ό ν ον   δύο εταιρείες υπέβαλαν προσφορές για την εξαγορά της Ελληνικής Βιομηχανίας Οχημάτων (ΕΛΒΟ), που δεν θα πουλούσε ο ψεύτης – απατεώνας – άτιμος και ΠΡΟΔΟΤΗΣ Πάνος Καμμένος, και τώρα ξεπουλάει…!!!

Η μία είναι η πασίγνωστη για ΔΩΡΟΔΟΚΙΕΣ, διεφθαρμένη ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ εταιρεία Krauss-Maffei Wegmann.

Μέχρι τον Ιανουάριο του 2011 ανήκε κατά 49% στην «γνωστή» μας SIEMENS…!!!

Αυτό δεν σας το έχει πει κάποιος μέχρι σήμερα, ούτε πρόκειται, διότι υπάρχει μεγάλος και πολύ σοβαρός λόγος, ακούει στην μαγική λέξη για τους κυβερνήτες των ΜΑΞΙΜΟΥ «ΜΙΖΕΣ».

Πολλές οι ΜΙΖΕΣ από τους εν δυνάμει αγοραστές της ΕΛΒΟ Γερμανούς Krauss-Maffei Wegmann που ξεκωλώθηκαν να παντελονιάζουν οι πολιτικοί και κυβερνητικοί της χώρας μας, μέρος των 1,700,000,000.00 Ευρώ  d e a l  για την πώληση των τανκς Leopard-2 στην χώρα μας 2003. που ξεπληρώνουν με αίμα οι ΕΛΛΗΝΕΣ κορόιδα σήμερα, για τα επόμενα 100 χρόνια τουλάχιστον.

Απόσπασμα από ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ για τις ΜΙΖΕΣ των ΜΑΞΙΜΟΥ

Ακολουθεί η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ που δεν πρέπει να ξεχάσει κάποιος όταν θα έρθει η στιγμή για τα Λαϊκά Δικαστήρια-κρεμάλες.

«Οι εισαγγελείς του Μονάχου ανακοίνωσαν ότι διεξήγαγαν έρευνες σχετικά με μια ελληνική συμφωνία όπλων με την συμμετοχή ως εργολάβου την κατασκευάστρια οπλικών συστημάτων Γερμανική εταιρεία Krauss-Maffei Wegmann GmbH & Co. KG. Σύμφωνα με ισχυρισμούς, δύο μέλη του Γερμανικού κοινοβουλίου δέχθηκαν πληρωμές από τον Krauss-Maffei Wegmann και πέρασαν τμήματα αυτών των πληρωμών στην ελληνική κυβέρνηση»

Κατά τις ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ μου, με την ίδια Γερμανική εταιρεία υπάρχει ακόμα ένα βρώμικο d e a l  για το οποίο πλήρωσαν ΜΙΖΕΣ στους πολιτικούς και κυβερνητικούς  «σωτήρες» μας, και ήταν για την πώληση των πυροβόλων Howitzer αξίας 190,000,000.00 Ευρώ το 2000.

H διεφθαρμένη ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ εταιρεία Krauss-Maffei Wegmann γνωστή για τις ΜΙΖΕΣ που έδωσε σε έλληνες Πολιτικούς της χώρας μας, διατηρεί «στενές» σχέσεις μέχρι σήμερα με τον όμιλο του επιχειρηματία Θωμά Λιακουνάκου κατηγορουμένου για σωρεία υποθέσεων διαφθοράς και πρόσφατα αποφυλακισμένο υπό όρους.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΒΟ.

Η δεύτερη εταιρεία που έδωσε προσφορά για την ΕΛΒΟ, για την οποία ο υπουργός ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ τρέφει διακαή πόθο, μιας κι από εκεί θα «βγει» και το προς το ζην… κατά τις πληροφορίες μου, είναι η νοτιοαφρικανική  Paramount Group όμιλος εταιρειών με συνεργάτες την ΤΟΥΡΚΙΚΗ κρατική εταιρεία οπλικών κα. Αμυντικών συστημάτων την ASELSAN.

ΣΗΜ.: Η Paramount Group ιδρύθηκε το 1994 από τον εβραϊκής καταγωγής επιχειρηματία Ivor Ichikowitz, ήταν από τις πρώτες εταιρείες που δημιουργήθηκαν ταυτόχρονα με την άνοδο του Nelson Mandela στην εξουσία.

ΗΤΑΝ Η ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΕΤΡΕΧΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΤΖΑΚΙΑ. ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ MANDELA ΔΟΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ…!!!

Υπόσχεση, ΛΑΜΟΓΙΑ θα επανέλθω και για αυτό με ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. Είναι τόσα πολλά, και πολλά περισσότερα τα ΛΑΜΟΓΙΑ που δεν τους προλαβαίνω πια. Μάλιστα το έναν από αυτά τα Λαμόγια της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ τον ἐκαναν και ΥΠΟΥΡΓΟ ένα φεγγάρι. Ευτυχώς φρόντισα τότε να μην «βγάλει» δεὐτερο φεγγάρι στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ο μιζαδόρος-οφσοράκιας, διότι τον ἐπαυσαν μετά από τα στοιχεία που έδωσα στην ΕΥΠ του ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, σε κάτι Συριζαίους Ευρωβουλευτές σήμερα, και στον άτιμο-προδότη ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ για την μεγάλη ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ «ποιότητα» του «ΥΠΟΥΡΓΟΥ», ο οποίος διατηρούσε περισσότερες OFFSHORE εταιρείας από ότι Ελληνικές, στον ΠΑΝΑΜΑ, στα νησιά Μάρσαλ κα.

Χατζησάββας Μανώλης

(Visited 150 times, 1 visits today)
Leave a Reply