Βαλκανικὴ Κολομβία (β)

Βίλλα Καμμένου, καταδίκη του αλλά μη εφαρμογή αποφάσεως δικαστικής…
Στο τέλος θα του ζητήσουν και …συγγνώμη για την …ταλαιπωρία…!!!

13 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ Και την Επιχορήγηση 177.419,15 € που «έφαγαν» (70% κοινοτική και 30% εθνική συμμετοχή). Και 3 Χρόνια μετά την απόφαση του ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΑΤ για να επιστραφούν τα κλεμμένα, η σημερινή ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της Κολομβίας των Βαλκανίων ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ εξακολουθούν να «ΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΝΗΣΣΑΝ».

Η ΥΠΟΘΕΣΗ με την Villa Freedom….«ξενοδοχείο» στην Ικαρία της πεθεράς του Πάνου Καμμένου είναι «γάντι» με την ρήση «ΕΧΩ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ» η οποία δεν έχει βγει τυχαία. Πολύ σωστά παραπέμπει σε κάποιον παράγοντα ο οποίος έχει μεγάλα μέσα, υψηλές διασυνδέσεις που του εξασφαλίζουν ευνοϊκές ρυθμίσεις και άλλα κόλπα. Τα δεδομένα-αποδείξεις που στοιχειοθετούν τα αδικήματα, ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου, είναι πάρα πολλά. Τα αποτελέσματα όμως ΜΗΔΕΝΙΚΑ, όπως αρμόζει και επιβάλλεται να είναι στην ΚΟΛΟΜΒΙΑ των Βαλκανίων με ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΕΣ.

Χατζησάββας Μανώλης

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply