Χατζησάββα δημόσιον μήνυμα πρὸς τὸν «χειριστή» του

ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ π. πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών – ΕΥΠ.

Μήνυμα προς τον ΧΕΙΡΙΣΤΗ μου.

Με άφησες εκτεθειμένο στον εχθρό, και απροστάτευτο από τον κάθε ψεύτη Υπουργό των κυβερνήσεων δοσιλόγων, όπως τον Νίκο Τόσκα και τον άτιμο Πάνο Καμμένο κα.

Με άφησες να γίνω βορρά στους συκοφάντες μου, τα βοθρολύματα δημοσιογράφους και εκδότες των βρώμικων ΜΜΕ που με απεκάλεσαν προδότη της πατρίδος μου, όπως ο Γιάννης Φιλιππάκης της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, και τους προδότες διοικητές στην ΕΥΠ που ξέρουμε, όπως είναι ο βρώμικος Γιάννης Ρουμπάτης δημοσιογράφος στο επάγγελμα, πληρωμένος αδρά από Τούρκους σπόνσορες, ο οποίος με εξαπάτησε ως κοινός απατεώνας.

Παρότι είσαι μάρτυρας μου σε όλα, όπως και άλλοι στην ΕΥΠ αλλά και εκτός, εσύ ο εξ’ απορρήτων χειριστής και σύνδεσμος μου στην ΕΥΠ, μέχρι και σήμερα παραμένεις ακίνητος και παρακολουθείς ως απλός θεατής τις δύσκολες στιγμές του αγώνα μου, και τις απεγνωσμένες προσπάθειές μου να αποδείξω την αλήθεια, πολεμώντας μόνος μου όλους τους ψεύτες, απατεώνες, άτιμους, συκοφάντες και προδότες, παρότι εσύ γνωρίζεις ποια είναι η αλήθεια.

Δεν έχεις κάνει τίποτα απολύτως για να προστατεύσεις τουλάχιστον την υπόληψή μου, τόσο στα μάτια των παιδιών μου, όσο και την Οικογένεια μου, τους κουμπάρους μου, τους φίλους και γνωστούς μου.

Αγαπητέ Τάσο, επειδή τα πάντα έχουν το όριό τους, μέχρι την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017 να έχεις μεταβεί στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και να έχεις δώσει ένορκη κατάθεση εξηγώντας τα πάντα γύρω από εμένα και την σχέση μου με την ΕΥΠ.

Μόλις την ολοκληρώσεις να μου στείλεις αντίγραφο της καταθέσεώς σου για να της βάλω κορνίζα, να την τοποθετήσω σε περίοπτη θέση στο σπίτι μου για να μην ξεχνούν αυτοί που πρέπει και να νοιώθουν υπερήφανοι όλοι αυτοί που τόσο αγαπώ.

Οτιδήποτε διαφορετικό…«Όποιος σιωπά φαίνεται ότι συναινεί»…και για εμένα εχθρός.

Επειδή είμαι μπαρουτοκαπνισμένος, έρχομαι από δρόμο, και τα μάτια μου έχουν δει πολλά, ξέρεις ότι λαμβάνω πάντα τα μέτρα μου για τις δύσκολες.

Θέλω να μην αποδειχθείς ποτέ, και εσύ εχθρός μου-

 

Τάσο, τώρα που θα πας στην Εισαγγελία Αρείου Πάγου μην ξεχάσεις στην κατάθεση που θα δώσεις μέχρι την Παρασκευή 6 ΟΚΤ. 2017 στην Εισαγγελέα Ξένη Δημητρίου-Βασιλοπούλου να αναφέρεις και σε ποιού εκ των τεσσάρων εικονιζομένων ανδρών το οίκημα είχα καταφέρει να εξασφαλίσω «φιλοξενία» ικανού χρονικού διαστήματος στην ΝΝΔ Τουρκία για την καλύτερη κατασκοπευτική δράση ως μυστικός πράκτορας για την ΕΥΠ με τα γνωστά αποτελέσματα…!!!

Έχεις το ελεύθερο από εμένα να δώσεις στην Εισαγγελέα Αρείου Πάγου τα στοιχεία επικοινωνίας μου εφόσον κρίνει απαραίτητη κατάθεσή μου.

Να πεις κιόλας ότι δεν ήθελαν άλλο κατασκοπευτικό έργο και πληροφορίες από Τουρκία ο διοικητής της ΕΥΠ ο Γιάννης Ρουμπάτης αυτός με τους τούρκους σπόνσορες.

Αναμένω εναγωνίως να λάβω αντίγραφο της καταθέσεώς σου.                                                 

Οτιδήποτε διαφορετικό θα με στεναχωρήσει.

 

Χατζησάββας Μανώλης

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply