Ξέπλυμα βρώμικου χρήματος κάνει πλέον ὁ Καμμένος;

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ όπως λέμε «ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ» Siemens

 

του Εμμανουήλ (Μανώλης) Αθανασίου Χατζησάββα,
πρ. Πράκτορος Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών ΕΥΠ.

 

Μετά από την χρήση ΠΛΑΣΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ο υπουργός ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ «αναβαθμίσθηκε» και το έχει «ρίξει» στο ΞΕΠΛΥΜΑ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ – ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ, και στα κόλπα, ξεπερνώντας με φόρα τον φίλο του «ότι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικό» που ζηλεύει.

Σε αυτό το τσίρκο, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν δύο φαινόμενα της νεοελληνικής διεφθαρμένης πολιτικής ζωής του τόπου, και της δύσκολης και σκληρής καθημερινότητας των Ελλήνων.

Το ένα είναι ότι, ΕΝΩ ΑΠΑΝΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ότι αυτοί που υποτίθεται έχουν την ευθύνη κατά το Σύνταγμα να διαφυλάσσουν το κράτος από φαινόμενα διαφθοράς, και αισχρών ληστών, «κλείνουν» αυτιά και μάτια ως πληρωμένοι «διαιτητές» σε στημένο ποδοσφαιρικό αγώνα στο Κιργιστάν, διότι ούτε στην Αφρική τέτοια φαινόμενα, ακόμα και στην Κολομβία είναι δύσκολο διότι βελτιώθηκαν κατά τον OECD, και οι Δικαστές της Κολομβίας υποβάλλουν Δηλώσεις Πόθεν Εσχες. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΙΩΠΟΥΜΕ.

Το άλλο είναι το Ελληνικό Σύνδρομο Στοκχόλμης, διότι ενώ όλοι μας ξέρουμε για όλους αυτούς τους διεφθαρμένους πολιτικούς, τους Ληστές και τους πληρωμένους «διαιτητές»…. του Κιργιστάν, και ενώ έχουμε το κεφάλι σκυμμένο, τους πληρώνουμε και από επάνω όλους.

Αδίστακτος Ψεύτης ο υπουργός Πάνος Καμμένος.

Μέχρι και το όνομα του δικτάτορος της Ουγκάντας  Amin Dada  καπηλεύθηκε για να κρύψει τα μαύρα.
Τα αυτοκίνητα του Δικτάτορος είναι σε υπαίθριο Μουσείο στην Ουγκάντα.

 

ΕΛΛΗΝΕΣ Αλλάξτε τα χάπια, αυτά δεν κάνουν καλή δουλειά.

Χατζησάββας Μανώλης

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply