Ὥρα ἀπολογίας Καμμένου;

Γράφει ὁ Μανώλης Χατζησάββας,
πρώην πράκτωρ τῆς ΕΥΠ

Που είσαι μωρή κότα λυράτη υπουργέ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΕ;

Εμμανουήλ (Μανώλης) Αθανασίου Χατζησάββας, πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών ΕΥΠ.

Για δεύτερη φορά μέσα σε 2 μήνες η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δια του βουλευτή της Χρήστου Χατζησάββα καταθέτει σχετική ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ στην Βουλή των Ελλήνων, καλώντας τον ΥΕΘΑ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ να δώσει απαντήσεις, τις οποίες αποφεύγει όπως ο διάολος το λιβάνι, διότι ως γνωστό πρόκειται για έναν ελεεινό ψεύτη, συκοφάντη μεγαλωμένο με κλεμμένα του Παναμά, ΠΡΟΔΟΤΗ.

ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΕ – Με απεκάλεσες άνθρωπο-πράκτορα των Τούρκων επειδή σε έκανα τσακωτό με την γίδα στον ώμο, κάνοντας χρήση πλαστών εγγράφων στην Βουλή, μεταξύ πολλών άλλων εγκλημάτων για τα οποία σε «προστατεύουν» σήμερα οι «γνωστοί» εισαγγελείς που μου τους έλεγες δικούς σου, και χαρακτήριζες ανθρώπους της τσέπης σου.

Τώρα θα απολογηθείς για όλα στην Βουλή των Ελλήνων άτιμε συκοφάντη, προδότη της πατρίδος μας, ΘΑ ΠΑΣ ΦΥΛΑΚΗ και με κλωτσιές εφόσον έτσι χρειαστεί να γίνει.

Αυτά τα λέω εγώ ο Μανώλης Χατζησάββας, σε προκαλώ να δώσεις στοιχεία μωρή κότα λυράτη, όπως θα δώσω εγώ για εσένα, ότι είσαι άνθρωπος των συμφερόντων των Τούρκων.

 

Χατζησάββας Μανώλης

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply