Χαμένος …καμμένος!!!

Ο επιμένων νικά….Τις ΠΟΡΝΕΣ

Μετά την άρνηση της πολιτικής πόρνης ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ να δώσει απαντήσεις, από το βήμα της Βουλής των Ελλήνων η Χρυσή Αυγή δια του Βουλευτή της Χρήστο Χατζησάββα επανακαταθέτει για 3η φορά την ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ για τον Μανώλη Χατζησάββα π. πράκτωρ της ΕΥΠ

View more on edocr

Στις μαλακίες και συκοφαντίες πρώτος ο χονδρός, όμως στην ανάληψη ευθυνών για αυτά που λέει βάζει άλλους.                          

Τον Καμμένο στις δύσκολες τον βρίσκει κάποιος καλά κρυμμένο  μόνο μέσα σε κάτι βρώμικες κιλότες.

Έγραφαν οι αδίστακτες τότε, που τώρα …τα «μαζεύουν»

 

Στην κιλότα του Κοτζιά κρύφτηκε πάλι ο Πάνος Καμμένος 

Θαυμάστε έναν μπινέ υπουργό που παριστάνει τον «άνδρα»

Αυτή είναι η ΑΠΑΝΤΗΣΗ του άτιμου, αισχρού συκοφάντη υπουργού Άμυνας ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ στην Επίκαιρη Ερώτηση Βουλευτού της ΧΑ κ. Χρήστο Χατζησάββα, για όσα διαλαλούσε από τα βοθροκάναλα, και γνωστές γιάφκες OLYMPIA.GR και blogs των μακρινών Σεϋχελλών, ότι είμαι «άνθρωπος, πράκτορας των Τούρκων της ΜΙΤ».

Μάλιστα, ο μπινές για να γλυτώσει, που τράπηκε σε άτακτη οπισθοχώρηση, ζητά να βγάλει το «φίδι από την τρύπα» ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, διότι όπως γράφει στις 19.01.2018 σε απάντηση του ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος,

«…σας γνωρίζω ότι το συγκεκριμένο ζήτημα εκφεύγει των αρμοδιοτήτων μας, καθόσον τόσο η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών όσο το προσωπικό που υπηρετεί σε αυτή δεν εποπτεύονται από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ αλλά από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ»

Θαυμάστε έναν μπινέ υπουργό που παριστάνει τον «άνδρα»

Και το ερώτημα που μένει να απαντήσει ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, εφόσον χρειαστεί ακόμα και με χαστούκια είναι το εξής: Καλά ρε αλήτη, τότε το σκατόστομα σου γιατί δεν το καθάριζες πριν να πιάσεις το όνομα μου και να με συκοφαντείς στα βοθροκάναλα και μπλόκια-γιάφκες των μακρινών Σεϋχελλών ως «άνθρωπο των τούρκων και πράκτορα της ΜΙΤ», ενώ γνώριζες, όπως γράφεις ότι «το προσωπικό που υπηρετεί σε αυτή δεν εποπτεύονται από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ αλλά από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ» ;

ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΡΕ ΜΠΙΝΕ ΥΕΘΑ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ;

Μαζί ρωτώνται και οι Έλληνες να πούνε τι θα έκαναν στην θέση μου;     

Ένα πρόσωπο ικανό να καλύψει τον Ποινικό Κώδικα

Δεν είναι μόνο το σκάνδαλο των ΠΛΑΣΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ που έκανε χρήση ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος, για την παράνομη πώληση πολεμικού υλικού στην Σ. Αραβία, προκειμένου να πλουτίσει παράνομα, που ζήτησε από τον ΥΠ.ΕΞ. Νίκο Κοτζιά να τον σώσει, και να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.                     

Σήμερα ο άτιμος ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ πράττει το ίδιο, για ακόμα ένα σκάνδαλο, όπως ξεκάθαρα δηλώνει με την απάντηση που δίνει στις 19 Ιανουαρίου 2018 στην Βουλή των Ελλήνων εγγράφως, μετά από άτακτη οπισθοχώρηση, στην ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ η οποία είχε κατατεθεί 2/δύο φορές, για να εξαναγκαστεί ο αλήτης, άτιμος, και αδίστακτος συκοφάντης ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ να απαντήσει.

Πρόκειται για την σκανδαλώδη υπόθεση με πρωταγωνιστή τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο σχετικά με την αισχρή συκοφαντία που εξαπέλυσε σε βάρος μου [Εμμανουήλ (Μανώλης) Αθανασίου Χατζησάββας, πρ. Πράκτωρ Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών],  αποκαλώντας με «Πράκτορα της ΜΙΤ, και άνθρωπο των Τούρκων» επειδή «τον συνέλαβα με την γίδα στην πλάτη» να κάνει χρήση πλαστών εγγράφων στην Βουλή των Ελλήνων, και να λέει ένα κάρο ψευτιές  στις τηλεοράσεις, με δήθεν αποκαλύψεις και σενάρια φαντασίας «ψεκασμένου» και ανισόρροπου, σχιζοφρενή ατόμου όπως είναι ο Πάνος Καμμένος.

Σχετικό αρχείο με τα ψέμματά του

ΕΔΩ:

Αυτά δημοσίευε ο πανηλίθιος ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ που σήμερα με την απάντηση που έχει δώσει τρέχει να κρυφτεί στην κιλότα του Κοτζιάς.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ καλά πληροφορημένες πηγές μου έχουν πεί ότι είναι πολλά αυτά που μοιράζεται με τον Κοτζιά ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ, μάλιστα έχουν γίνει και σενάρια για το πολιτικό μέλλον τους με συνέργειες των δύο τους, με ρωσικό ΔΑΚΤΥΛΟ… ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ που δεν είναι άλλος από τους ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ….ο Μπινές υπουργός Άμυνας της χώρας μας Πάνος Καμμένος

«…σας γνωρίζω ότι το συγκεκριμένο ζήτημα εκφεύγει των αρμοδιοτήτων μας, καθόσον τόσο η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών όσο το προσωπικό που υπηρετεί σε αυτή δεν εποπτεύονται από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ αλλά από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ»

 

Χατζησάββας Μανώλης

 

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply