Ὑπόθεσις Novartis;

Υπόθεση ρεζίλι. Novartis

Από τους Εισαγγελείς μέχρι τον τελευταίο κλητήρα τύπου Καρανίκα στο Μαξίμου, έχουν γίνει ρεζίλι των σκυλιών.

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΒΟΥΛΚΟΥΛΕΣΚΟΥ… ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ.

Ο ΕΣΚΟΜΠΑΡ ΕΧΕΙ ΚΑΤΟΥΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ… είπαμε Κολομβία, αλλά όχι και έτσι.

Όσο για εμένα ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ για να τους περιγράψω, ούτε μπορώ να τους καταλάβω, διότι έχουν όντως υπόθεση δωροδοκιών στα χέρια του, όπως είναι μία από αυτές η υπόθεση της NOVARTIS (το λέω αυτό διότι τέτοιες παρόμοιες υποθέσεις δεκάδες στα συρτάρια των Εισαγγελιών της Χώρας, ειδικότερα στα χέρια του βρώμικου Πάνου Καμμένου, απλά αυτοί δεν τους πλήρωσαν…), αλλά όπως το «έφτιαξαν» με την μέθοδο της «κοπτοραπτικής»….παράνομα, για να γεμίσουν οι σελίδες τους… είναι για φυλακή οι ίδιοι. Θα είναι από τις λίγες φορές που πρώτος στην ουρά για φυλακή θα είναι Εισαγγελέας.

ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ Η ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑ ΗΛΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΙΟ ΣΕ Ο,ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΙ.

Μάλλον με το ζόρι προκαλούν οι άτιμοι, προδότες Τσίπρας- Καμμένος για να πέσουν από την κυβέρνηση δεν εξηγείται αλλιώς διότι κατά την ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ βασικού μέρους απόσπασμα του Αμερικανικού κείμενο του FBI.

-«Οι πληροφορίες σε αυτό το έγγραφο βασίζονται σε συνεντεύξεις μαρτύρων και σε έγγραφα και υλικό που έχει αποκτηθεί από το FBI, καθώς και πληροφορίες από την NVG, η οποία συνεργάζεται με την έρευνα. Η έρευνα παραμένει σε εξέλιξη και δεν έχουν επιτευχθεί πραγματικά ή νομικά συμπεράσματα από FBI και τους Αμερικανούς εισαγγελείς. Έτσι, το περιεχόμενο που παρουσιάζεται εδώ αντικατοπτρίζει τις πληροφορίες για τις οποίες το FBI έχει αναπτύξει προς υποστήριξη κάποια αποδεικτικά στοιχεία τουλάχιστον, και δεν πρέπει να εκληφθούν ως τελικά συμπεράσματα.»-

ΕΛΛΗΝΕΣ – Βγάλτε τα συμπεράσματα σας τώρα…!!!

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ… ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ «ΦΑΣΤΦΟΥΝΤΑΔΙΚΟ» ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤHN ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΙΚΟΥ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΗΘΙΚΟ ΑΥΤΟΥΡΓΟ ΠΑΡΑ ΤΗΝ NOVARTIS – ΕΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΑΝ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ «ΣΤΕΙΛΕΙ» ΑΛΛΙΩΣ ΕΝΩ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΟΜΑΝΤΟ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΜ.

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΤΟΥ.

 

Η Εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη να αφήσει τα σάπια… δεν είναι μόνο η Novartis, το ίδιο να κάνει και η Εισαγγελέας του Α. Π. Ξένη Δημητρίου Βασιλόπουλου, αίσχος, προκαλείτε εμετό.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ, ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ.

 

Με την ευκαιρία, για πείτε μας και το άλλο, διότι κατά τις απίστευτες πληροφορίες από τον μακρυνό ΠΑΝΑΜΑ, μέχρι σήμερα, δεν έχετε ζητήσει την συνδρομή της Γενικής Εισαγγελέως του Παναμά κυρίας ΚΕΝΙΑΣ ΠΟΡΣΕΛ, για κάποιαν υπόθεση των PANAMA PAPERS παρότι την έχετε συναντήσει τον περασμένο Απρίλιο στην Χάγη μαζί με τους εισαγγελείς Αθανασίου και Χρήστο Ντζούρα;

Καλά τα ταξιδάκια και τα ψώνια αλλά να κάνουμε και δουλειά… διότι οι Έλληνες έχουν καταληστευθεί από αιμοσταγείς αγέλες πειρατών, κυβερνητικών δοσίλογων, και το ξέρετε πολύ καλά, παρόλα αυτά ουδέν. Μένει να μας πείτε το γιατί.      

                                                                  

Όσο για τον χρήστη πλαστών εγγράφων, συκοφάντη, άτιμο απατεώνα και ψεύτη ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ που σχεδιάζει και δίνει εντολές δολοφονίας με στοιχεία που καταγγέλλω, δεν θα κάνετε τίποτα ε;

Περιμένετε να κάνουμε εμείς, σωστά;

 

 

  Χατζησάββας Μανώλης

 

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

2 thoughts on “Ὑπόθεσις Novartis;

Leave a Reply