Βραχονησίδες μας ὑπὸ τουρκικὴ …προστασία!!!

Η Ελλάδα, το Αιγαίο και τα Ίμιά μας και όλοι εμείς οι Έλληνες σε αναζήτηση πολιτικού άνδρα… διότι αυτοί που κυβερνούν είναι για πολλές κλωτσιές.

Οι Τούρκοι πρέπει να πάρουν απάντηση σε αυτά που δήλωσαν πριν από λίγο Τρίτη 13 Φεβρ. 2018:

Sahil Güvenlik ve Deniz Kuvvetlerinden Kardak’ta Önleme Devriyesi. Türk güvenlik birimlerinin Kardak kayalıkları bölgesinde bekleyişi sürüyor.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Ακτοφυλακή και Ναυτική Δύναμη για την προστασία των Ιμίων. Τουρκικές μονάδες ασφαλείας περιμένουν στην περιοχή των βραχονησίδων Ίμια.

Το ιστορικό:

Γράφουν οι Τούρκοι… που γράφουν οι Έλληνες… άντε βρες τους ψεύτες. 

Χειραγωγημένες ειδήσεις με δάκτυλο ΕΥΠ όπως και πολλά άλλα στην Κολομβία των Βαλκανίων.

Κατά τα Τουρκικά ΜΜΕ…γράφει ο ένας, και κατά τα Ελληνικά ΜΜΕ γράφει ο άλλος. Σταματήστε να τους ακούτε, σας κοροϊδεύουν.

Το μόνο αληθινό είναι ότι τα ΙΜΙΑ μας τα έχουν πάρει οι Τούρκοι αιτία των προδοτών που κυβέρνησαν και κυβερνούν την χώρα.

Αυτοί γράφουν ότι η είδηση για τα ΙΜΙΑ κατά το Militaire.gr

http://www.milliyet.com.tr/son-dakika-kardak-ta-gece-boyu-gundem-2609116/

και τα «δικά μας» ΜΜΕ γράφουν ότι τα τουρκικά ΜΜΕ, συγκεκριμένα η εφημερίδα Μιλιέτ παίζει το θέμα ως έκτακτη είδηση… ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ των Τούρκων…!!!

ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ: (ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ) ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Ένταση το βράδυ στα ΙΜΙΑ!

Υπήρξε μια νέα ένταση στις βραχονησίδες των ΙΜΙΩΝ.

Τρία Ελληνικά πολεμικά πλοία επιχείρησαν να προσεγγίσουν τα ΙΜΙΑ χθες το βράδυ. Κατα την είδηση του ιστότοπου “Militaire.gr” δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα ότι υπήρξε «σύγκρουση» μεταξύ του τουρκικού ακτοπλοϊκού πλοίου και του ελληνικού σκάφους και ότι το ελληνικό σκάφος υπέστη ζημιά.

Εκτάκτως, ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑ….οι λόγοι πολλοί.

 

 

 

 

Επικίνδυνοι ψεύτες… 12 Φεβρ. 2018 Αιγαίο, ΙΜΙΑ.

Κατά την φωτογραφία στο άρθρο του Π. Καρβουνόπουλου με τίτλο  «Η φωτογραφία του σκάφους του Λιμενικού μετά από τον τουρκικό εμβολισμό δείχνει ότι ήθελαν να το βυθίσουν!» https://www.militaire.gr/fotografia-tou-skafous-tou-limenikou-meta-apo-ton-tourkiko-emvolismo-dichni-oti-ithelan-na-vythisoun/ δείχνει το ΑΟΠΛΟ* 57μέτρο «Γαύδος» 090 σκάφος του ΛΣ μας με την ζημιά που του έχει προκαλέσει η «πρόσκρουση» που δέχθηκε από το 88μετρο  τουρκικό πλοίο SG-703 «UMUT» των 1.725 t με πλήρωμα 60 ατόμων το οποίο φέρει και ελικόπτερο τύπου AB-412 EP

Καταρχάς, είναι ψέμμα ότι το σημείο ΖΗΜΙΑΣ είναι η πρύμνη, όπως αναφέρει η είδηση με την φωτογραφία του ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ του militaire.gr.

Το σημείο που δείχνει η φωτογραφία με την ζημιά είναι η υπερκατασκευή στο πλαϊνό μέρος του πράσινου φαναριού (starboard) του πλοίου μας ακριβώς στο σημείο εισαγωγής αέρος των μηχανών όπου έχει βάση και το δορυφορικό στοιχείο της Raytheon. Στην φωτογραφία που μας παρουσιάζουν ξεκάθαρα δείχνει την σπασμένη πολυεστερική VHF κεραία που έχει βάση την ίδια υπερκατασκευή, το δορυφορικό στοιχείο Raytheon να λείπει.

Και η ερώτηση που προκύπτει είναι η εξής: Πώς και δεν κόπηκε στην μέση το  57μέτρο «Γαύδος» 090 σκάφος του ΛΣ μας μετά από πρόσκρουση από το διπλάσιο σε όγκο τουρκικό πλοίο SG-703 «UMUT» των 1.725 t εφόσον το σημείο πρόσκρουσης είναι αυτό της φωτογραφίας;

Βρε για πέστε μας την αλήθεια, διότι εάν πραγματικά μας είχαν κοπανίσει οι κόπανοι Τούρκοι, θα το διαφήμιζαν από το πρωί με εμβατήριά.

Αυτό είναι το 88μετρο τουρκικό πλοίο SG-703 «UMUT» των 1.725 t. το οποίο κατά τον Π. Καρβουνόπουλου με τίτλο  «Η φωτογραφία του σκάφους του Λιμενικού μετά από τον τουρκικό εμβολισμό δείχνει ότι ήθελαν να το βυθίσουν!» https://www.militaire.gr/fotografia-tou-skafous-tou-limenikou-meta-apo-ton-tourkiko-emvolismo-dichni-oti-ithelan-na-vythisoun/

Το άλλο μεγάλο ερώτημα και ευθύνες που προκύπτουν μαζί είναι για το εξής θέμα: Πως είναι δυνατόν για την υπεράσπιση των ΙΜΙΩΝ από την εχθρότητα των Τούρκων να στέλνουμε ένα ΑΟΠΛΟ πλοίο μας;

Διότι το 57μέτρο «Γαύδος» 090 σκάφος του ΛΣ μας είναι ΑΟΠΛΟ, πρέπει να είναι ΑΟΠΛΟ διότι ΥΠΟ αυτές τις προϋποθέσεις μας το χρηματοδότησαν οι «ευρωπαίοι οι φίλοι μας»

 

 

Συριζαίοι «Θαλασσόλυκοι»,

του Υπουργείου Ναυτιλίας με τις αριστερές πλευρές σε πλοία.

Αντε ρε και σε ανώτερα…ΜΑΛΤΑ ΓΙΟΚ

…ετσι μόνο θα βάλουν μυαλό οι Τουρκοι

Χατζησάββας Μανώλης

(Visited 157 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Βραχονησίδες μας ὑπὸ τουρκικὴ …προστασία!!!

  1. Ἐν τέλει ἕκαστος γράφει ὅ,τι θέλει. Καὶ συνήθως γράφει ἀρλοῦμπες.
    Τὸ “Γαῦδος” δὲν τὸ “ἔστειλε” κάποιος ἐκεῖ, ἀλλὰ ἐκεῖ εἶναι ὁ χῶρος καθηκόντων του. Πρόκειται περὶ θαυμασίου περιπολικοῦ ἀνοικτῆς θαλάσσης ὀλλανδικῆς ναυπηγήσεως τὸ ὁποῖον παρεχώρησε ἡ Ε.Ε. δίκην ἐμπράκτου ἀναγνωρίσεως τοῦ ἀνατολικοῦ Αἰγαίου ὡς σύνορον τῆς Εὐρώπης. Δὲν εἶναι ἄοπλον, ὅπως βλακωδῶς ἀναφέρεται εἰς τὸ ἄρθρον, ἀλλὰ φέρει τὸν ἐλαφρὺν ὀπλισμὸν- μικρὸν πυροβόλον εἰς τὴν πλώρην – τὸν ὁποῖον ἐπιβάλλουν οἰ διεθνεῖς κανονισμοὶ διὰ πλοῖα ἀστυνομικῶν καθηκόντων. Διότι εἰς τὴ πραγματικότητα τὸ “Γαῦδος” εἶναι ἀστυνομικὸν περιπολικόν.
    Ὡς πρὸς τὸ τουρκικὸν πλοῖον, τοῦτο δὲν εἶναι περιπολικὸν ἀλλὰ κανονιοφόρος, δηλαδὴ πολεμικὸν πλοῖον, μεταμφιεσμένον παρανόμως εἰς περιπολικόν. Ὡς πρὸς τὴν ἐνέργειάν του αὐτὴν, τὴν ἀπόπειραν ἐμβολισμοῦ τοῦ ἑλληνικοῦ περιπολικοῦ, οἱ Τοῦρκοι ἄς εὐχαριστοῦν τὴν ἀκαριαίαν ἀντίδρασιν τοῦ κυβερνήτου του διὰ τῆς ὁποίας ἀπεφεύχθησαν τὰ χειρότερα., διότι εἰς τὴν περίπτωσιν αὐτὴν ἡ ἀπάντησις τῶν ἐλληνικῶν δυνάμεων θὰ ἦτο ἀκαριαία, μὲ ὅ,τι τοῦτο συνεπάγεται.

    • Ἀναφέρονται αὐτὰ σὲ ἄλλο δημοσίευμά μας, ἀλλὰ ἐξακολουθεῖ νὰ ζέχνῃ τὸ θέμα, ἐφ΄ ὅσον τὸ πολεμικὸ ναυτικὸ δὲν γίνεται νὰ παίζῃ τὸν ῥόλο τῆς ἀστυνομίας.

Leave a Reply