Ψυχιατρικὰ φάρμακα καὶ ἡ ἄμεσος σχέσις τους μὲ τοὺς μαζικοὺς πυροβολισμοὺς

Ο Δικηγόρος  Συνταγματικού Δικαίου Jonathan Emord ζητά ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ έρευνα για να διερευνηθεί ο σύνδεσμος μεταξύ ψυχιατρικών φαρμάκων και των πυροβολισμών σέ σχολεία.

«Τα οικονομικά συμφέροντα της ψυχιατρικής βιομηχανίας είναι να τροφοδοτούν  τη φαρμακοβιομηχανία», δήλωσε ο Jonathan Emord σε ένα σύντομο ντοκιμαντέρ. «Και το οικονομικό συμφέρον της φαρμακοβιομηχανίας  είναι να τροφοδοτήσουν με τους πράκτορες της την ψυχιατρική βιομηχανία».

«Η ψυχιατρική βιομηχανία, λοιπόν, ασχολείται αδιάκοπα με την αναγνώριση καινούργιων διαταραχών», συνέχισε, που στην συνέχεια μπορεί να αντιμετωπισθούν με ψυχιατρικά φάρμακα. Τώρα τα ψυχιατρικά φάρμακα είναι το κύριο είδος φαρμάκου που καταναλώνονται στην Αμερική.»

Ο ρυθμός χρήσεως αντικαταθλιπτικών σε αυτήν την χώρα μεταξύ των εφήβων και των ενηλίκων (άτομα ηλικίας 12 ετών και άνω) αυξήθηκε σχεδόν κατά 400% μεταξύ 1988-1994 και 2005-2008, έγραψε ο Peter Wehrwein.

«Η ψυχιατρική βιομηχανία, λοιπόν, ασχολείται αδιάκοπα με την αναγνώριση καινούργιων διαταραχών», συνέχισε, που στην συνέχεια μπορούν να αντιμετωπισθούν με ψυχιατρικά φάρμακα.

Έως τον Δεκέμβριο του 2016, όπως αναφέρθηκε από το Scientific American,  ένας στους έξι Αμερικανούς παίρνει ένα ψυχιατρικό φάρμακο.

Ο Emord λέει ότι οι μελέτες δείχνουν ότι ο αριθμός είναι υψηλότερος – ένας στους πέντε Αμερικανούς. Και πιστεύει ότι υπάρχει ουσιαστική σχέση μεταξύ της αυξημένης χρήσεως ψυχιατρικών φαρμάκων, ιδίως από τους νεωτέρους Αμερικανούς, και της εξάρσεως των σχολικών πυροβολισμών.

Σημειώνει επίσης ότι τα ψυχιατρικά φάρμακα είναι γνωστό ότι προκαλούν επικίνδυνες παρενέργειες στις οποίες περιλαμβάνονται σκέψεις ή / και τάσεις αυτοκτονίας και, κυρίως, βία. Ως εκ τούτου, «δεν πρέπει να περιμένουμενα να εξαπλωθεί αυτή η τραγωδία σε ολόκληρο το έθνος. Ακόμη και η FDA έχει παραδεχθεί ότι μπορεί να να προκαλέσουν επικίνδυνες παρενέργειες.»

Η Επιτροπή Πολιτών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (CCHR) International συμφωνεί.

«Υπάρχουν τεράστιες ενδείξεις ότι τα ψυχιατρικά φάρμακα προκαλούν βία.  27 διεθνείς ρυθμιστικές προειδοποιήσεις για τα  ψυχιατρικά φάρμακα αναφέρουν την βία, την μανία, την εχθρότητα, την επιθετικότητα, την ψύχωση και ακόμη και τον ιδεασμό ανθρωποκτονίας.

Η οργάνωση αναφέρει ότι «τουλάχιστον 36 πυροβολισμοί σχολείων ή / και σχολικές πράξεις βίας έχουν διαπραχθεί από όσους παίρνουν ή διακόπτουν τα ψυχιατρικά φάρμακα.» Το αποτέλεσμα: 172 τραυματίες και 80 άνθρωποι σκοτώθηκαν.

Όλοι οι μαζικοί πυροβολισμοί τα τελευταία 20 χρόνια έχουν ένα κοινό παράγοντα … και δεν είναι τα όπλα

Το παρακάτω είναι μια αναδημοσίευση ενός σημαντικού άρθρου που γράφτηκε από τον Dan Roberts  στην AmmoLand.com  δημοσιευμένο ξανά στην NaturalNews.com. Αποκαλύπτει την  αλήθεια για τους μαζικούς πυροβολισμούς που οι γραφειοκράτες και οι νομοθέτες επιλέγουν να κρύβουν ;κάτω από το χαλί: τα ψυχιατρικά φάρμακα. Εάν θέλετε να μάθετε τον πραγματικό λόγο των μαζικών πυροβολισμών,  αυτή είναι η «δυσάρεστη αλήθεια» που τα μέσα δεν θα καλύψουν.

«Ο Νίκολας Κρουζενεία 19 ετών, κατηγορείται ότι εισήλθε στο γυμνάσιο Marjory Stoneman Douglas και άνοιξε πυρ εναντίον των συμμαθητών  του αφού είχε προηγουμένως εκδιωχθεί για πειθαρχικούς λόγους που δεν έχουν δημοσιοποιηθεί. Ειχε απασχολήσει και στο παρελθόν το σχολείο με παραβατικές συμπεριφορές.

Οι πρώην συμμαθητές είπαν ότι δεν εκπλήσσονταν από τους πυροβολισμούς. Ο Joshua Charo συμμαθητής του είπε  ότι ο Cruz ταιριάζει με την περιγραφή ενός δυσαρεστημένου μαθητή που θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο.

«Δεν μπορώ να πω ότι ήμουν σοκαρισμένος», δήλωσε ο Charo. «Από προηγούμενες εμπειρίες, φαινόταν σαν το παιδί που θα έκανε κάτι τέτοιο».

Άρα τα παιδιά που είναι ικανά για  τέτοιου είδους πράξεις ιδίως στην Αμερική λόγω των συχνών περιστατικών έχουν πλέον συγκεκριμένα γνωρίσματα.

Ποια είναι αυτά άραγε;

Το μέλος της οικογένειας Barbara Kumbatovich δήλωσε ότι «πίστευε ότι ο Nikolas Cruz ήταν σε φαρμακευτική αγωγή για να αντιμετωπίσει την συναισθηματική ευαισθησία του«. Είναι κουνίαδα της Lynda Cruz, της μητέρας του υπόπτου, και είπε επίσης ότι πιστεύει ότι ο Νικόλας παίρνει φάρμακα για αρκετούς μήνες.

Η Janine Kartiganer, πρώην γειτόνισσα, περιέγραψε επίσης τον Cruz ως «πολύ ταραγμένο» και είπε: «Φορούσε ένα φούτερ με κουκούλα  και είχε πάντα το κεφάλι κάτω. Φαινόταν καταθλιπτικός

Constitutional attorney Jonathan Emord calls for FEDERAL investigation into link between psych drugs and school shootings

Πιο κάτω  είναι το πλήρες άρθρο του Dan Roberts:

Εδώ (Ammoland.com) Σχεδόν κάθε περιστατικό μαζικού πυροβολισμού  τα τελευταία είκοσι χρόνια και πολλές άλλες περιπτώσεις αυτοκτονίας και μεμονωμένων πυροβολισμών όλα έχουν ένα κοινό παράγοντα που δεν είναι τα όπλα που χρησιμοποιούνται.

Τα συντριπτικά στοιχεία δείχνουν ότι ο σημαντικότερος κοινός παράγοντας σε όλα αυτά τα περιστατικά είναι το γεγονός ότι όλοι οι δράστες είτε έπαιρναν ψυχιατρικά φάρμακα είτε κατά την στιγμή που συνέβη το περιστατικό  είτε είχαν πάρει κάποιαν στιγμή στο άμεσο παρελθόν προτού διαπράξουν τα εγκλήματά τους.

Οι πολλαπλές αξιόπιστες επιστημονικές μελέτες που διήρκεσαν περισσότερο από μία δεκαετία, καθώς και εσωτερικά έγγραφα από ορισμένες φαρμακευτικές εταιρείες που κατέστρεψαν τις πληροφορίες δείχνουν ότι τα φάρμακα SSRI (serotonin selective reuptake inhibitors)  (Εκλεκτικοί αναστολείς επαναπροσλήψεως της σεροτονίνης) έχουν γνωστές αλλά μη αναφερθείσες παρενέργειες, αυτοκτονία και άλλη βίαιη συμπεριφορά. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βάλετε  λέξεις-κλειδιά ή φράσεις που σχετίζονται με αυτά στην  Google για να το δείτε και μόνοι σας. Το www.ssristories.comhttp://ssristories.net/archive/indexb6a1.html?sort=date&p= είναι ένας δημοφιλής ιστότοπος που έχει τεκμηριώσει πάνω από 4500 περιπτώσεις που έχουν αναφερθεί στα «μαζικά μέσα ενημερώσεως» από όλο τον κόσμο, εγκλήματα που έχουν σχέση με ανώμαλη ή βίαιη συμπεριφοράς από αυτούς που λαμβάνουν αυτά τα ισχυρά φάρμακα.

Η ακόλουθη λίστα μαζικών πυροβολισμών και τα φάρμακα που έπαιρναν ή είχαν πάρει λίγο πριν από τις τρομακτικές τους ενέργειες καταρτίστηκε και δημοσιεύθηκε στο Facebook από τον John Noveske, ιδρυτή και ιδιοκτήτη του Noveske Rifleworks λίγες ημέρες πριν σκοτωθεί μυστηριωδώς σε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα. Υπάρχει σύνδεσμος μεταξύ του θανάτου του Noveske και της «διαρεύσεως» των πληροφοριών, όπου πολλά διαφορετικά κόμματα προτιμούν να κρύβουν για διαφόρους λόγους;

Αφήνω τους  αναγνώστες να αποφασίσουν. Αλλά σίγουρα υπάρχουν τεκμηριωμένες ιστορίες ανθρώπων που «γνώριζαν πάρα πολλά» ή θεωρούντο «απειλή» και που πέθαναν υπό εξαιρετικά ύποπτες συνθήκες.

Από την Katherine Smith, μια εργαζόμενη της DMV στην Tennessee  που είχε εμπλακεί κάπως με αρκετούς αεροπειρατές της  9/11 που έλαβαν άδειες οδηγήσεως και αργότερα ανερέθη απανθρακωμένη στο αυτοκίνητο της, τον θάνατο του δημοσιογράφου Gary Webb που κέρδισε το βραβείο Pulitzer, ήταν αυτός που ξεσκέπασε το σκάνδαλο της CIA την δεκαετία του 80, η οποία  έιχε πλημυρήσει τους δρόμους της  LA με κρακ κοκαΐνη και αργότερα ανερέθη νεκρός με δύο πυροβολισμούς στο κεφάλι, αλλά επίσημα ανεφέρθη  ως  «αυτοκτονία»  στον Frank Olson, ανώτερο ερευνητή μικροβιολόγο που εργαζόταν στο πρόγραμμα νοητικού ελέγχου της CIA το  MKULTRA.

Αφού ο Olson εξέφρασε την επιθυμία του να εγκαταλείψει το πρόγραμμα, ήταν με έναν πράκτορα της CIA σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου της Νέας Υόρκης και φέρεται να διέπραξε «αυτοκτονία», πέφτοντας  από το μπαλκόνι του δεκάτου ορόφου. Το 1994, οι υιοι του Olson  επέτυχαν μετά από προσπάθειες να εκταφεί το σώμα του πατέρα  τους και να εξετασθεί ξανά σε δεύτερη αυτοψία από τον James Starrs, καθηγητή της Νομικής και Δικαστικής Επιστήμης στο Εθνικό Κέντρο Δικαίου στο Πανεπιστήμιο George Washington. Η ομάδα του Starr κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το δυνατό τραύμα στο κεφάλι και ο τραυματισμός στο στήθος δεν είχαν συμβεί κατά την διάρκεια της πτώσεως, αλλά πιθανότατα στην αίθουσα πριν από την πτώση. Τα αποδεικτικά στοιχεία ονομάσθηκαν «κακοήθη και έντονα υπονοούμενα για ανθρωποκτονία». Με βάση τα ευρήματά του, το 1996 ο εισαγγελέας του Μανχάταν ξεκίνησε έρευνα ανθρωποκτονίας για τον θάνατο του Olson, αλλά δεν μπόρεσε να βρει αρκετά στοιχεία για να στοιχιοθετήσει κατηγορίες.

Όπως ανέφερα, πιο επάνω αφήνω τους αναγνώστες να σκεφθούν με το δικό τους  μυαλό εάν ο Noveske είχε παρόμοια μοίρα.

Ο κατάλογος των μαζικών πυροβολισμών και η  άμεση σύνδεση με τα ψυχιατρικά φάρμακα. Σημειωτέων ότι από τότε που πέθανε ο John Noveske ο κατάλογος έχει αυξηθεί σημαντικά.

.Ο Eric Harris, ηλικίας 17 ετών σε αγωγή (πρώτα με Zoloft και στην συνέχεια με Luvox) και ο Dylan Klebold ηλικίας 18  ετών (πυροβολισμοί σε σχολείο στο Columbine στο Littleton του Κολοράντο), σκότωσαν 12 μαθητές και 1 δάσκαλο και τραυμάτισαν 23 άλλους. Τα ιατρικά αρχεία του Klebold ουδέποτε έχουν τεθεί στην διάθεση του κοινού. Η δικαιολογία είναι ότι εαν αποκαλυφθεί κάποια σύνδεση των ψυχιατρικών φαρμάκων με τους μαζικούς πυροβολισμούς, θα σταματήσουν οι άνθρωποι να παίρνουν τα φάρμακά τους.

.Ο Jeff Weise, ηλικίας 16 ετών, σε αγωγή με 60 mg / ημέρα Prozac (τρεις φορές την μέση αρχική δόση για ενήλικες!) Όταν πυροβόλησε τον παππού του, την φίλη του παππού του και πολλούς συμμαθητές του στο Red Lake της Μινεσότα. Κατόπιν αυτοπυροβολήθηκε. 10 νεκροί, 12 τραυματίες.

.Ο Cory Baadsgaard, ηλικίας 16 ετών, στο Wahluke (πολιτεία της Ουάσιγκτον) Γυμνάσιο, έπαιρνε Paxil (που του προκάλεσε ψευδαισθήσεις), πήρε ένα τουφέκι και πήγε στο γυμνάσιο και κράτησε 23 συμμαθητές ομήρους. Δεν έχει κάποιαν ανάμνηση για το γεγονός.

.Ο Chris Fetters, ηλικίας 13 ετών, σκότωσε την αγαπημένη του θεία ενώ ήταν σε αγωγή με Prozac.

.Ο Christopher Pittman, ηλικίας 12 ετών, δολοφόνησε τους παππούδες του ενώ έπαιρνε Zoloft.

.Ο Mathew Miller, ηλικίας 13 ετών, κρεμάσθηκε στην ντουλάπα της κρεβατοκάμαρας αφού πήρε Zoloft για 6 ημέρες.

.Ο Kip Kinkel, ηλικίας 15 ετών σε αγωγή με (συνδυασμό Ritalin και Prozac ), πυροβόλησε τους γονείς του ενώ εκοιμούντο, πήγε στο σχολείο και άνοιξε πυρ, σκοτώνοντας 2 συμμαθητές και τραυματίζοντας άλλους 22 λίγο μετά την έναρξη της θεραπείας με Prozac.

.Ο Luke Woodham, ηλικίας 16 ετών σε αγωγή με (Prozac), σκότωσε την μητέρα του και στην συνέχεια σκότωσε δύο μαθητές, τραυματίζοντας άλλους έξι.

.Ένα αγόρι στο Pocatello, σε αγωγή με (Zoloft) το 1998 είχε μια επιληπτική κρίση που προκλήθηκε από το Zoloft και προκάλεσε οπλισμένος το σχολείο του.

.Ο Michael Carneal σε αγωγή με (Ritalin), ηλικίας 14 ετών, άνοιξε πυρ εναντίον μαθητών σε μια συνάντηση προσευχής στο γυμνάσιο στο West Paducah του Κεντάκυ. Τρεις έφηβοι σκοτώθηκαν, πέντε άλλοι τραυματίσθηκαν.

.Ένας νεαρός άνδρας στο Χάντσβιλ της Αλαμπάμα σε αγωγή με (Ritalin) πήγε εκτός εαυτού να σκοτώσει τους γονείς του με ένα τσεκούρι και επίσης να σκοτώσει τον έναν αδελφό και σχεδόν να δολοφονήσει τον άλλο.

.Ο Andrew Golden, ηλικίας 11 ετών σε αγωγή με (Ritalin) και ο Μίτσελ Τζόνσον, ηλικίας 14 ετών, επίσης σε αγωγή με (Ritalin)  πυροβόλησαν 15 άτομα, σκοτώνοντας τέσσερις φοιτητές, έναν δάσκαλο και τραυματίζοντας άλλους 10.

.TJ Solomon, ηλικίας 15 ετών σε αγωγή με (Ritalin) φοιτητής γυμνασίου στο Conyers, στην Georgia άνοιξε πυρ και τραυμάτισε έξι συμμαθητές του.

Ο Rod Mathews, ηλικίας 14 ετών, σε αγωγή με (Ritalin) σκότωσε έναν συμμαθητή με ένα ρόπαλο.

Ο James Wilson, ηλικίας 19 ετών ( διάφορα ψυχιατρικά φάρμακα) από το Breenwood της Νότιας Καρολίνας, πήρε ένα περίστροφο 22 δυάρι πήγε σε ένα δημοτικό σχολείο και σκότωσε δύο νεαρά κορίτσια και τραυμάτισε άλλα επτά παιδιά και δύο δασκάλους.

. Η Elizabeth Bush, ηλικίας 13 ετών, σε αγωγή με (Paxil) ήταν υπεύθυνη για πυροβολισμό σε ένα γυμνάσιο στην Πενσυλβάνια

. Jason Hoffman σε αγωγή με (Effexor και Celexa) – πυροβολισμούς σε γυμνάσιο στο El Cajon της Καλιφόρνια

Jarred Viktor, ηλικίας 15 ετών, σε αγωγή με (Paxil), μετά από πέντε μέρες με το Paxil σκότωσε τη γιαγιά του 61 φορές.

Chris Shanahan, ηλικίας 15 ετών σε αγωγή με (Paxil) στο Rigby, ID σκότωσε μια γυναίκα.

Ο Jeff Franklin, σε αγωγή με (Prozac και Ritalin), στο Huntsville, AL, σκότωσε τους γονείς του καθώς γύρισαν στο σπίτι τους, χρησιμοποιώντας ένα σφυρί, έναν μπαλτά, ένα μαχαίρι κρεοπωλείου και μία λίμα, και κατόπιν επιτέθηκε στους μικρότερους αδελφούς και αδελφή του.

Ο Neal Furrow (Prozac) στο Λος Άντζελες πυροβολεί σε εβραϊκό σχολείο και αναφέρθηκε ότι είχε καταδικασθεί από το δικαστήριο να είναι σε αγωγή με Prozac μαζί με πολλά άλλα φάρμακα.

Ο Kevin Rider, ηλικίας 14 ετών, σταμάτησε να παίρνει Prozac όταν πέθανε από τραυματισμό από πυροβολισμό στο κεφάλι του. Αρχικά αναφέρθηκε σαν αυτοκτονία, αλλά δύο χρόνια αργότερα, άνοιξε η έρευνα για τον θάνατό του ως πιθανή ανθρωποκτονία. Ο κύριος ύποπτος, επίσης 14 ετών, έπαιρνε Zoloft και άλλα αντικαταθλιπτικά SSRI.

Ο Alex Kim, ηλικίας 13 ετών, κρεμάσθηκε λίγο μετά την αλλαγή της συνταγής με διπλασιασμό της δόσεως Lexapro.

Η Diane Routhier ήταν σε αγωγή με Welbutrin για προβλήματα χολής. Έξι ημέρες αργότερα, αφού υπέστη πολλές ανεπιθύμητες παρενέργειες από το φαρμάκο, πυροβόλησε τον εαυτό της.

.Ο Billy Willkomm, ένας επιτυχημένος παλαιστής και φοιτητής του Πανεπιστημίου της Φλώριδας, ήταν σε αγωγή με Prozac στην ηλικία των 17. Η οικογένειά του τον βρήκε νεκρό είχε αυτοκτονήσει – κρεμάσθηκε από μια υψηλή σκάλα στην οικία της οικογενείας στο Gulf Shore Boulevard τον Ιούλιο του 2002.

Η Kara Jaye Anne Fuller-Otter, σε ηλικία 12 ετών, ευρίσκετο σε αγωγή με Paxil όταν κρεμάσθηκε από ένα γάντζο στην ντουλάπα της. Οι γονείς της Kara δήλωσαν: «… ο καταραμένος ιατρός την έφαγε και του το είπαμε όταν πήγαμε στην δεύτερη επίσκεψη. Του είπαμε ότι είχε κάποιαν αντίδραση στο Paxil …» ),

Ο Gareth Christian, Βανκούβερ, ηλικίας 18 ετών, ήταν σε αγωγή με Paxil όταν αυτοκτόνησε το 2002, (ο πατέρας του Gareth δεν μπόρεσε να δεχθεί τον θάνατο του γιου του και αυτοκτόνησε και ο ίδιος).

Η Julie Woodward, 17 ετών, ευρίσκετο σε αγωγή με Zoloft όταν κρεμάσθηκε στο ανεξάρτητο γκαράζ της οικογενείας της.

Ο Μάθιου Μίλλερ ήταν 13 ετών όταν επεσκέφθη έναν ψυχίατρο επειδή είχε δυσκολίες στο σχολείο. Ο ψυχίατρος του έδωσε δείγματα του Zoloft. Επτά ημέρες αργότερα η μητέρα του τον βρήκε νεκρό, κρεμασμένο από μια ζώνη από γάντζο ρούχων στην ντουλάπα του.

Ο Kurt Danysh, ηλικίας 18 ετών, αγωγή με Prozac, σκότωσε τον πατέρα του με καραμπίνα. Ευρίσκεται τώρα πίσω από τα κάγκελα της φυλακής και γράφει επιστολές προσπαθώντας να προειδοποιήσει τον κόσμο ότι τα φάρμακα SSRI μπορούν να σκοτώσουν.

Ο Woody __, ηλικίας 37 ετών, διέπραξε αυτοκτονία ενώ ήταν στην 5η εβδομάδα αγωγής με Zoloft. Λίγο πριν τον θάνατό του, ο ιατρός του πρότεινε να διπλασιασθεί η δόση του φαρμάκου. Είχε δει τον ιατρό του μόνο για αϋπνία. Ουδέποτε είχε κατάθλιψη, ούτε ιστορικό συμπτωμάτων διανοητικής ασθενείας.

Ένα αγόρι από το Χιούστον, ηλικίας 10 ετών, πυροβόλησε και σκότωσε τον πατέρα του αφού αυξήθηκε η δόση του Prozac.

Ο Hammad Memon, ηλικίας 15 ετών, πυροβόλησε και σκότωσε έναν μαθητή μέσης εκπαιδεύσεως. Είχε διαγνωσθεί με ADHD και κατάθλιψη και έπαιρνε Zoloft και «άλλα φάρμακα για τις παθήσεις».

Ο Matti Saari, 22 χρονος μαθητής μαγειρικής, πυροβόλησε και σκότωσε 9 μαθητές και έναν δάσκαλο και τραυμάτισε έναν άλλο φοιτητή, πριν σκοτώσει τον εαυτό του. Ο Saari έπαιρνε ένα SSRI και μια βενζοδιαζαπίνη.

Ο Steven Kazmierczak, ηλικίας 27 ετών, πυροβόλησε και σκότωσε πέντε άτομα και τραυμάτισε 21 άλλους πριν σκοτώσει τον εαυτό του σε ένα αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου του Βόρειου Ιλλινόις. Σύμφωνα με την φίλη του, είχε πάρει πρόσφατα Prozac, Xanax και Ambien. Τα αποτελέσματα της τοξικολογικής εξετάσεως έδειξαν ότι είχε ακόμα ίχνη ποσότητας Xanax στο σώμα του.

.Ο Φινλανδός αγωνιστής Pekka-Eric Auvinen, ηλικίας 18 ετών, είχε πάρει αντικαταθλιπτικά πριν σκοτώσει οκτώ άτομα και τραυματίσει δώδεκα ακόμα στο γυμνάσιο Jokela – και μετά αυτοκτόνησε.

Ο Asa Coon από το Cleveland, ηλικίας 14 ετών, πυροβόλησε και τραυμάτισε τέσσερις πριν αυτοκτονήσει και ο ίδιος. Τα αρχεία του δικαστηρίου δείχνουν ότι ο Coon βρισκόταν σε αγωγή με Trazodone.

Ο Jon Romano, ηλικίας 16 ετών, αγωγή με φάρμακα για την κατάθλιψη, πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο ένα δάσκαλο στο λύκειο της Νέας Υόρκης.

Λείπει από την λίστα … 3 από 4 είναι γνωστό ότι έχουν λάβει αυτά τα ίδια φάρμακα ….

Ποια φάρμακα έπαιρνε ο Jared Lee Loughner, ηλικίας 21 ετών …… σκότωσε 6 άτομα και τραυμάτισε 14 άλλους στο Tuscon, Az;

Ποια φάρμακα έπαιρνε ο James Eagan Holmesηλικίας 24 ετών ….. σκότωσε 12 άτομα και τραυμάτισε 59 άλλους στο Aurora του Colorado;

Ποια φάρμακα έπαιρνε ο Jacob Tyler Roberts στις 22 ετών, σκοτώθηκαν 2 τραυματίες 1, στο Clackamas Or;

Ποια φάρμακα έπαιρνε ο Adam Peter Lanza, ηλικίας 20 ετών, σκοτώθηκαν 26 και τραυματίστηκαν 2 στο Newtown Ct;

Εκείνοι που επικεντρώνονται σε περαιτέρω απαγορεύσεις πυροβόλων όπλων ή περιορισμό, επικεντρώνονται σαφώς σε λάθος θέμα και ζητούν απαντήσεις σε λανθασμένα ερωτήματα, είτε ως σκόπιμη απόπειρα αποκρύψεως αυτών των συνδέσεων, είτε λόγω παντελούς αγνοίας.

Μην τους αφήνετε! Αναγκάστε τους εκλεγμένους «εκπροσώπους» μας και τα μέσα μαζικής ενημερώσεως να ρίξουν φώς σε αυτό το θέμα. Μην σταματήσετε να τους κυνηγάτε μέχρι να το κάνουν.

Σχετικά με τον Dan Roberts

Ο Dan Roberts είναι υποστηρικτής των δικαιωμάτων της οπλοκατοχής και έχει επιλέξει το AmmoLand Shooting Sports News ως το ιδανικό σημείο δημοσισεύσεως  των άρθρων του σχετικά με τα δικαιώματα της οπλοκατοχής  όπλων και πυροβόλων όπλων του Jersey Attitude. Ως κάτοικος του καταπιεστικού κράτους του Νιου Τζέρσεϊ, είναι σε θέση να συζητήσει για τις καταχρήσεις της κυβερνήσεως εναντίον των αναφαίρετων δικαιωμάτων μας να κρατάμε και να φέρουμε τα όπλα. Διαβάστε περισσότερα από τον Dan Roberts ή στείλτε του email στο [email protected]
Μπορείτε επίσης να τον βρείτε στο Facebook: http://www.facebook.com/dan.roberts.18

Every mass shooting over last 20 years has one thing in common… and it’s not guns

Gun News – Rifle Manufacturer John Noveske Mysteriously Killed Shortly After Posting Controversial Article

Ψυχιατρικά Φάρμακα στις ΗΠΑ

78.694.222 τo 2013

8.389.034 παιδιά σε ψυχιατρική αγωγή

Το ζήτημα της συναινέσεως κατόπιν ενημερώσεως είναι σχεδόν ανύπαρκτο στον τομέα της ψυχικής υγείας, καθώς οι ασθενείς δεν ενημερώνονται με ακρίβεια για τους τεκμηριωμένους κινδύνους των ψυχιατρικών φαρμάκων που έχουν 286 ρυθμιστικές προειδοποιήσεις φαρμάκων, 278 μελέτες και πάνω από 400.000 αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών που κατετέθησαν στην  FDA στις ΗΠΑ.

Μόνο στις ΗΠΑ, σχεδόν 80 εκατομμύρια άνθρωποι λαμβάνουν ψυχιατρικά φάρμακα, συμπεριλαμβανομένων 8,5 εκατομμυρίων παιδιών, με περισσότερα από 1 εκατομμύριο μεταξύ των ηλικιών από  μηδέν έως πέντε (πηγή: IMS Health Health Vector One National database).

Δεν ενημερώνονται ότι οι ψυχιατρικές διαγνώσεις δεν είναι επαληθεύσιμες ιατρικές ασθένειες ή ότι η διάγνωση βασίζεται αποκλειστικά σε μια λίστα ελέγχου  συμπεριφορών.

Δεν έχουμε ένα ανεξάρτητο, έγκυρο τεστ για την ΔΕΠ-Υ (Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας) και δεν υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν ότι η ΔΕΠ-Υ οφείλεται σε εγκεφαλική δυσλειτουργία». – Τελική δήλωση της επιτροπής από την διάσκεψη των εθνικών ινστιτούτων υγείας σχετικά με την ΔΕΠ-Υ.

Η διαφορά μεταξύ ιατρικής διάγνωσης και ψυχιατρικής διάγνωσης

Οι ακόλουθες πληροφορίες είναι τα πιο ακριβή και τεκμηριωμένα δεδομένα που είναι διαθέσιμα για την χρήση ψυχιατρικών φαρμάκων στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι πληροφορίες προέρχονται από την IMS Health, μια εταιρεία που παρέχει πληροφορίες, υπηρεσίες και τεχνολογία στον τομέα της υγείας. Είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής των ιατρών των ΗΠΑ που συνταγογραφούν. Τα ακόλουθα δεδομένα ελήφθησαν από το IMS Health Vector One National Βάση δεδομένων για το έτος 2013, η οποία βγήκε τον Απρίλιο του 2014.

Για να δείτε τις προειδοποιήσεις για τις φαρμακοβιομηχανίες (386), τις μελέτες (429) και τις τεκμηριωμένες παρενέργειες των ψυχιατρικών φαρμάκων που έχουν συνταγογραφηθεί στα παιδιά, (π.χ. φάρμακα ΔΕΠ-Υ, αντικαταθλιπτικά, αντιψυχωσικά κτλ. πηγαίνετε στα κάτωθεν ανάλογα λίνκ.

Αριθμός παιδιών σε αγωγή με ψυχοφάρμακα στις ΗΠΑ   8,389,034   

Κατηγορία             Ηλικία:                     Αριθμός 
Φαρμάκου:                                              Παιδιών:

 Ολα τα είδη              0-5 Ετών               1.080.168

0-1     Ετών                 274.804
2-3     Ετών                370.778
4-5     Ετών                500.948

6-12 Ετών             4.130.340
13-17 Ετών           3.617.593

Συνολικά                   0-17 Ετών               8.389.034 παιδιά σε ψυχιατρική αγωγή


ΔΕΠ-Υ Κατηγορία        0-5 Ετών                188.899

RitalinConcertaAdderallMetadateVyvanseProvigil.
0-1      Ετών                         1.422
2-3      Ετών                       10.413
4-5      Ετών                      181.023

6-12  Ετών                    2.723.126
13-17 Ετών                    1.775.896

Συνολικά                             0-17 Ετών               4.404.360 παιδιά σε ψυχιατρική αγωγή για ΔΕΠ-Υ


Aντικαταθλιπτικά       0-5 Ετών                 110.516

PaxilProzacZoloftCelexaLuvox, WellbutrinCymbaltaEffexorLexaproElavilRemeronStrattera και Sarafem

0-1 Ετών                           26.406
2-3 Ετών                           46.102
4-5 Ετών                           45.822

6-12 Ετών                  686.950
13-17 Ετών               1.444.422

Συνολικά                      0-17 Ετών               2.165.279 παιδιά σε ψυχιατρική αγωγή με αντικαταθλιπτικά


Aντιψυχωτικά             0-5 Ετών               27.343

AbilifyClozarilGeodonInvegaRisperdalSeroquelZyprexaFanapt.

0-1 Ετών                             654
2-3 Ετών                         3.760
4-5 Ετών                       24.363

6-12 Ετών                 359.882
13-17Ετών                490.272

Συνολικά                       0-17 Ετών              830.836 παιδιά σε αγωγή με αντιψυχωτικά


Aντιαγχωτικά           0-5 Ετών                   727.304

XanaxValiumHalcionKlonopinAmbienAtivan.  Benzodiazepines.

0-1 Ετών                        227.132
2-3 Ετών                       282.759
4-5 Ετών                       247.754

6-12 Ετών                  790.149
3-17 Ετών                  650.273

Συνολικά                       0-17 Ετών             2.132.625 παιδιά σε αγωγή με αντιαγχωτικά

Κατηγορία             Ηλικία:                     Αριθμός 
Φαρμάκου:                                              Ατόμων:

Ολα τα είδη             0-5 Ετών                     1.080.168

0-1 Years                          274.804
2-3 Years                          370.778
4-5 Years                          500.948

6-12 Ετών                   4.130.340
13-17 Ετών                  3,617,593
18-24 Ετών                  5.467,615
25-44 Ετών                21.029.136
45-64 Ετών                28.143.196
65 Ετών  +                  17.404.930

Συνολικά                                                       78.694.222

Πηγή:

IMS, Vector One: National (VONA) and Total Patient Tracker (TPT) Database, Year 2013, Extracted April 2014.

Number of Children & Adolescents Taking Psychiatric Drugs in the U.S.

Βehind the Epidemic of Military Suicides

Holistic Mental Health and Addiction Treatment Center

Οι αμερικανικές εταιρείες φαρμάκων ελέγχουν πλήρως τα μέσα μαζικής ενημερώσεως

Με εξαίρεση την CBS, κάθε σημαντικό μέσο μαζικής ενημερώσεως στις ΗΠΑ έχει τουλάχιστον ένα μέλος του διοικητικού συμβουλίου σε τουλάχιστον μία φαρμακευτική εταιρεία. Για να το κατανοήσουμε: Αυτά τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου ξυπνούν, πηγαίνουν σε μια συνάντηση στη Merck ή στην Pfizer, και έπειτα ο οδηγός τους θα τους μεταφέρει σε μια συνάντηση με το NBC για να αποφασίσει τι είδους προγραμματισμό πρόκειται να κάνουν. Ο Mike Papantonio συζητά την σχέση μεταξύ της  Big Pharma και των Μέσων Μαζικής Ενημερώσεως.

πηγή

https://www.levinlaw.com/america-lawyer

Μετάφρασις ἐπιμέλεια
Μαριάννα Εὐαγγέλου – Μπλάνα
Βιοχημικὸς MSc

φύτρο

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply