Φιμώνοντας (κάθε λογῆς) ἐνοχλητικοὺς Ῥούσσηδες…

Να επέμβει ο Εισαγγελέας γιατί βρίζω λένε τα θρασύδειλα συριζόπανα…
Και θά με εγκαλέσει ο Εισαγγελέας επειδή βρίζω κάποιους ανωνύμους κουκουλοφόρους, που δεν έχουν το θάρρος ούτε το όνομα τους να αναφέρουν;
Δώστε ονοματεπώνυμα χαμούρες και θα δείτε ποιούς θα εγκαλέσει …

Για να ξέρετε πάντως..
Το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Στρασβούργου, έχει δικαιώσει προσφεύγοντα και έχει αναγνωρίσει το «Δικαίωμα στην Οργή», επιδικάζοντάς του και μία πλούσια αποζημίωση.
Ἐχω ανάγκη από λεφτά κοθώνια

Βοηθάτε ρε αμπονέδες…
Τα κατάφερα πάλι να συσπειρώσω εναντίον μου τους ανωνύμους ρουφιανοσυριζαίους.

Ῥούσσης Νῖκος

Σημειώσεις

Απόδειξη, βέβαια, ότι οι ρουφιανοσυριζαιοι σκαλίζουν αβέρτα τις αναρτήσεις μου στο ΦΒ που είναι δημόσιες, αποτελεί και το ότι η αναφορά έγινε προχθές αλλά αφορά ανάρτηση πριν από δύο χρόνια (2016)!!!
Τόσο ξεφτίλες….

«Ελέγξαμε και πάλι την δημοσίευσή σας και δεν ακολουθεί τους Όρους της κοινότητάς μας σε ό,τι αφορά τις εκφράσεις μίσους.», μου λέει εμπιστευτικά ο Μάρκ. Κι’ όλα αυτά γιατί είπα βρωμόπ@υστα τον εν λόγω, όταν είχε λοιδωρήσει τους καρκινοπαθείς, συνιστώντας τους για θεραπεία κάνναβη.

Γκαβή είσαι, κουφή δεν είσαι, έτσι κυρά Δικαιοσύνη;
Τρία και πλέον χρόνια έχουν περάσει από την άδικη και για πολιτικούς λόγους απόλυσή μου, από την θέση του ανταποκριτή του ΑΠΕ στο Στρασβούργο, κι’ ακόμη να εκδικασθεί η αγωγή μου.

Συντόμευε σε παρακαλώ, γιατί τον άλλον μπορεί να τον πνίξουν οι αιμοραγούσες φλύκταινες στο χονδρό του σώμα και να πληρώσει άλλος τα ζητούμενα στην αγωγή.

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply