Λησμονημένοι (ὁριστικῶς) οἱ Ἕλληνες αἰχμάλωτοι τῶν Τούρκων!!!

Πέμπτο τούρκικο «όχι» στην απελευθέρωση των Ελλήνων στρατιωτικών….

  • Σε κάθε ευκαιρία, από εδώ μέσα αλλά κι’ από αλλού, έχω υποστηρίξει, με στοιχεία, ότι η τούρκικη διπλωματία είναι τουλάχιστον 100 χρόνια μπροστά από την ελληνική.
  • Αμέσως μετά την σύλληψη των «παιδιών σας» στον Εβρο από τουρκική περίπολο, χωρίς να ντραπώ, προέβλεψα ότι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί θα σαπίσουν στις τουρκικές φυλακές, μέχρι οι Τούρκοι να πάρουν πίσω τους οκτώ ή να επιτύχουν άλλα ανταλλάγματα και, ενδεχομένως, να τους στείλουν πίσω, όταν τους στείλουν, ξεκ@λιασμένους.
  • Έπεσαν επανω μου οι ανίδεοι πονόψυχοι, οι συνήθεις κλαψομ@ύνιδες, λοιδορώντας με και κατηγορώντας με ότι προσβάλλω τα «παιδιά σας» και δεν σκέπτομαι τον πόνο των γονέων τους και των συγγενών τους.
  • Σήμερα, που τα παιδιά σας, έχουν ήδη συμπληρώσει περισσότερες από 140 ημέρες στα τουρκικά κάτεργα, δεν μιλά κάποια κουφάλα. Ούτε οι γονείς τους, πλέον, να μας πουν για τον πόνο τους.

Δὲν ἀπελευθερώνονται μὲ εὐχολόγια οἱ Ἕλληνες ἀξιωματικοὶ

Ουδείς από αυτύς τους επικριτές μου δε, δεν άρθρωσε λέξη με το επικοινωνιακό παιχνίδι, που έπαιξαν στην πλάτη τους και για εσωτερική κατανάλωση, οι βρωμοσυριζαίοι.

Ο Τσίπρας έστειλε μήνυμα μέσα από το Docoumento, ο Παπαδημούλης και οι άλλοι γελοίοι ευρωβουλευτές του Σύριζα έδωκαν «παράσταση» στην Ευρωβουλή, ο Κοτζιάς κάλεσε την Τουρκία να σεβασθεί το διεθνές δίκαιο και εκείνη, ως ήταν αναμενόμενο, τον έγραψε στα παπάρια της.


Διότι, από την αρχή, το θέμα της συλλήψεως και κρατήσεως των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από τους Τούρκους ήταν, είναι και θα είναι πολιτικό.

Κι’ αυτοί δεν μπορούν να το λύσουν γιατί είναι ΑΧΡΗΣΤΟΙ!!!

Ῥούσσης Νῖκος

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply