Ῥεμούλα, παραπληροφόρησις καὶ λήθη…

Με βάση την 40χρονη και πλέον εμπειρία μου στα δημοσιογραφικά τεκταινόμενα και με βάση τα όσα έχω ήδη «πλερώσει», προσπαθώντας, πολλές φορές, να φθάσω στην αλήθεια, δύο πράγματα έχω να πω:

  • Πρώτον ότι, μετά από κάθε τραγωδία, υπάρχουν άτομα που θα εκμεταλλευθούν νεκρούς και ζώντες, για να κονομήσουν είτε εν τη παλάμη και ούτω βοήσωμεν είτε εμμέσως, βοηθώντας με «μαρτυρίες» και δηλώσεις το εκάστοτε γκοβέρνο.
  • -Δεύτερον ότι, το κουκούλωμα υποθέσεων, όπως η τραγωδία στο Μάτι ή το φονικό της Αίγινας, η δολοφονία Παναγούλη και η δραστηριότητα της «μούφα» τρομοκροκρατικής οργανώσεως 17Ν, δεν μπορεί να είναι υπόθεση ενός μόνον ανθρώπου αλλά ολόκληρης κουστωδίας..

Και πάντα από πίσω είναι οι Αμερικανοί.

Άϊντε… Καλά σαράντα στις σορούς…

Ῥούσσης Νῖκος

Σημειώσεις

Ναι μωρέ, λήθη και γρήγορα στο παρελθόν.

Γράψτε στα παπάρια σας τους 100 καμένους και κοιτάξτε μπροστά στην επομένη ημέρα.
Μπροστάρης ο ανειδίκευτος εργάτης της δημοσιογραφίας και το ΑΠΕ-ΜΠΕΕ.
Δεν «φέρνει στο τούτο του» του Μουσολίνι;

Τα λέμε έτσι τα λέμε αλλοιώς, άκρη με δαύτους δεν βρίσκουμε.
Του κοινού ποινικού δικαίου είναι τα άτομα και η Δικαιοσύνη «ξύνεται».

Συμφώνησε και ο ….Ερίκ!
Αυτοί οι «εκπρόσωποι» των πληγέντων από τις πυρκαϊές στο Μάτι και τον Νέο Βουτζά, που συζήτησαν με τον Τσίπρα και τους χαχόλους του, για την επομένη ημέρα, από φάτσες, τουλάχιστον, δείχνουν σαν «μετανοημένοι ψηφοφόροι» του Σύριζα.

Από τα Παραπολιτικά: 

«Κάτοικοι της περιοχής, που κανείς δεν ξέρει ποιον εκπροσωπούσαν και πώς επελέγησαν, συναντήθηκαν μαζί του στο Μαξίμου.
Ένας-δύο εξ’ αυτών μάλιστα τον είχαν συναντήσει (σ.σ. πάλι… τυχαία) πριν από 10 ημέρες στα καμένα. Το πρωθυπουργικό γραφείο ζήτησε να μην υπάρχουν κάμερες στην Ηρώδου του Αττικού γεγονός που προκάλεσε εύλογες απορίες. «Οι άνθρωποι είναι ταλαιπωρημένοι και δεν θέλουν να κάνουν δηλώσεις, παρά μόνον να συζητήσουν ουσιαστικά» διατείνονταν τα «παπαγαλάκια» του Μαξίμου.

πηγὴ

Τους έχω, πάντως, ικανούς, να μπαζώσουν τις ανώνυμες σορούς σ’ ένα ρέμα και αποπάνω να φτιάξουν μνημείο
του «Ανωνύμου Ψημένου».

«Απόψε τιμάμε τους νεκρούς μας».
Χαλάρωσε μ@λάκα, να μάθουμε πρώτα τα ονόματά τους!

Απορία:
Γιατί τα δημοσιογραφίδια αποκαλούν «εγκαυματίες», τους ψημένους και τσουροφλισμένους από τις φωτιές.
Είναι πιο σόφτ;

Ερώτηση κρίσεως:
Τις σορούς τις θάψατε;

«Ελληνίδες, Έλληνες, είμαι…»

«Φύγε από μπροστά μου μωρή μ@υνόψειρα της πολιτικής»
(ένας μισοκαμένος Έλλην)

Έτσι θα συνεχίσουμε «σύντροφοι»


Με δηλώσεις για την ευθύνη των αυθαιρέτων στις πυρκαϊές, με κατεδαφίσεις, με παρεμβάσεις για την επομένη ημέρα και ότι δεν φταίμε εμείς για τους νεκρούς, αφού αυτοί ήταν απρόσεκτοι και έγιναν φλαμπέ.
Με ανάδειξη της ευθύνης των προηγουμένων και επικρότηση κάποιων παραιτήσεων και καρατομήσεων σε Αστυνομία και Πυροσβεστική.
-Μα πρόεδρε, μας κράζει το σύμπαν, μας μπινελικώνουν, μας λένε π@υσταράδες και θρασύδειλους, μπαίνουν στα σόσιαλ μίνδια και μας κάνουν σαν…αχνιστά μύδια. Φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε.

Είπα!!!
Έτσι θα συνεχίσουμε.
Για να κρατήσουμε τους ηλιθίους που μας πιστεύουν, τον «πυρήνα» των ψηφοφόρων και υποστηρικτών μας.
Δεν είμαστε μόνοι μας.
Έχουμε στο πλευρό μας τον Βαξεβάνη, τον Ψύλο, τον Καρτερό, τον Πολάκη, κι’ ένα σωρό άλλους που είναι κατ’ εικόνα και ομοίωση των «σάϊκο» της εκλογικής μας βάσεως.
Βουρ λοιπόν…

Θα περάσει κι αυτό, θα ξεχασθεί.
Αρκεί να μην έχει τσουρουφλισθεί το εκλογικό βιβλιάριο.
Μ@ΛΑΚΕΣ!!!

24 Ἰουλίου 2018

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “Ῥεμούλα, παραπληροφόρησις καὶ λήθη…

  1. Μπράβο, ρὲ πατριωτάκι! Ἡ θανάτωση τοῦ Παναγούλη, ποὺ κουκουλώθηκε ἀπὸ τὸν Ῥάλλη, εἶναι τὸ κομβικὸ σημεῖο τῆς σύγχρονης Ἑλληνικῆς Ἱστορίας. Καὶ ἡ ἐν λόγῳ θανάτωση μόνο ἐὰν συσχετισθῆ μὲ τὴ θανάτωση τοῦ ἀδελφοῦ του, στὸ πλοῖο τῆς γραμμῆς Χάιφα-Πειραιάς, μπορεῖ νὰ διαλευκανθῆ. Βέβαια, ὡς πρὸς τοὺς ἀδελφοὺς Παναγούλη φυσικὰ εἶναι ἀπὸ πίσω οἱ Ἀμερικανοί, πληγὴ τοῦ κόσμου μας, άλλὰ τὸ χέρι ποὺ ἐν προκειμένῳ χρησιμοποιήθηκε ὑπῆρξε σαφέστατο: οἱ Ἰσραηλινοί.

Leave a Reply