Ἐξαφάνισις…

Φάνηκε ρε πουθενά ο …τζουτζές;
Έχω πάρει τον Ερίκ «οικότροφο» στο σπίτι που περιμένει, πώς και πώς, να τον δει, για να εκφέρει επιστημονική άποψη για το χάλι του.

Πού είναι αυτός ρε παιδιά;
Έχει γούστο να τον έρερναν στην Τήνο, μήπως και κάνει το θαύμα της η Μεγαλόχαρη.

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ

 

Την τελευταία φορά που τον είδαν ολοζώντανο μιλούσε, στα καμένα στο Μάτι, μ’ έναν παλιόπ@υστα Συριζαίο.

Μετά συμμετείχε – ο ίδιος ή ο σωσίας του- σε κάτι συσκέψεις, που ανακοίνωσε την πανστρατιά κατεδαφίσεων και μόλις προχθές, εμφανίσθηκε μέσω …τουΐτερ, να μας πεί πόσο πρωτοποριακό είναι το ηλεκτρονικό εισιτήριο στα Μουσεία.

Έκτοτε δεν τον έχει δεί κάποιος ολοζώντανο και η τύχη του αγνοείται.
Τον αναζητεί η σύντροφος του (γιατί γυναίκα του δεν είναι, αστεφάνωτη την έχει), που έχει πλαντάξει σαν μανιάτισσα μοιρολογίστρα στο κλάμα και τα δύο του παιδιά με τα …επαναστατικά ονόματα.

Πληροφορίες ότι εγκατέλειψε λάθρα την χώρα ελέγχονται ως ανακριβείς, μιας και ο όρος «λαθρο» απαγορεύεται διά ροπάλου καθ’ άπασαν την επικράτεια.

Ακριβείς πληροφορίες, ωστόσο, αναφέρουν, πως δεν είναι ούτε στο Σούνιο, όπου υποτίθεται πως παραθέριζε, ενοικιάζοντας διαμέρισμα από γνωστό και μη διαπλεκόμενο επιχειρηματία, διότι δεν κατέβαλε εγκαίρως το ενοίκιο.

Για οποιανδήποτε πληροφορία για την τύχη του, επικοινωνήστε με τον Τζέφρι Πάϊατ, για να δεί κι’ αυτός τι θα κάνει…

Νὶκος Ῥούσσης

Σημειώσεις

Δεν «φάνηκε» ακόμη έτσι;
Έχει γούστο να σας αφήσει να βγείτε από το μνημόνιο μόνοι σας.

Πάω για ύπνο με μια αγωνία…
Πώς θα τον παρουσιάσουν αύριο;
Σε καροτσάκι σαν τον Σόιμπλε, υποβασταζόμενο από την Μπέτυ και τον εξάδελφο, συνοδευόμενο από τους θεράποντες ιατρούς ή όρθιο και στητό με μηχανική υποστήριξη;
Θα δείξει….

Κάνε μια ημέρα υπομονή ακόμη Ερίκ.
Θα τον δούμε αύριο που θα κάνει διάγγελμα.

Πάλι κρίσεις πανικού, πάλι κλινικές, πάλι κλάμα η Μπέτυ, πάλι «βαρβατέξ» για να τον …ισιώσουν ενόψει της εξόδου από τα Μνημόνια και να τον παρουσιάσουν «βαλσαμωμένο» στον Ελ Σίντ;


Βαρεθήκαμε ρεεεεεεε, τα ίδια και τα ίδια
Τι κάνατε στο παλληκάρι και κάναμε μαύρα μάτια να το δούμε;

Να ‘χει το νου του ο μπάμιας, μην κάνει λάθος στο δρόμο για την Ιθάκη και βρεθεί στην Θράκη (αλληγορικόν)

Τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται.
Τι διαφορετικό έγραψε ο Ῥούσης, λέγοντας πως «να ‘χει τον νού του, μην πάρει λάθος δρόμο και από την Ιθάκη, βρεθεί στην Θράκη»;

 
Με τον Τσίπρα μπουντρουμιασμένο σε κάποια κλινική, με την κυβέρνηση να καταρρέει, με τον κοσμάκη ν’ αρχίζει σιγά-σιγά να αντιλαμβάνεται το τι θα πάθει, μόλις η Ψωροκώσταινα βγεί στις αγορές και με τα δημοσιεύματα του ευρωπαϊκού τύπου να μιλούν ανοικτά για χρεωκοπία της Ελλάδος και της Τουρκίας, ο ανειδίκευτος εργάτης της δημοσιογραφίας, που προϊσταται του καθεστωτικού πρακτορείου ειδήσεων ΑΠΕ-ΜΠΕΕΕ, βρήκε το πρώτο θέμα, για σήμερα, που θα συγκλονίσει το πανελλήνιο.
 
Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

2 thoughts on “Ἐξαφάνισις…

Leave a Reply