Γιατί προστατεύονται Τοῦρκοι πού ἐπιχειροῦν παρανόμως στήν χώρα μας;

Κυβέρνηση προδοτών, προστατεύουν Τούρκους.
Τις παρανομίες των Τούρκων πλοιοκτητών αποκρύπτει η κυβέρνηση των κατσαπλιάδων ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ
Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος, που ξεπλένει χρήμα όταν δεν εξαπατούν οικογενειακώς την ΕΕ, νοιώθει παντού το δάκτυλο «Τούρκου Πράκτορα».
Τα υπόλοιπα στοιχεία σχετικα με την ΥΠΟΘΕΣΗ των Παράνομων προστατευόμενων Τούρκων για τους οποίους οι κατσαμπλιάδες ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΔΩ:
Γιουσουφάκια σας έχω σιχαθεί και για αυτό σας φτύνω.
Εμμανουήλ (Μανώλης) Αθανασίου Χατζησάββας,
πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (Ε.Υ.Π.)
Αυτά όλα τα γιουσουφάκια παραπάνω και άλλοι που δεν απεικονίζονται είναι που επέτρεπαν στους Τούρκους να αποπλέουν με τα πλοία τους από το Λιμάνι της Μυτιλήνης όπως και από άλλα νησιά μας παρότι ήταν παράνομοι και αρμοδίως καταγγελμένοι.
Όλα αυτά τα γιουσουφάκια αντί να ζητήσουν συγγνώμη από τους Έλληνες για την προδοτική τους συμπεριφορά, την ανθελληνική στάση τους με το να προστατεύουν τους παράνομους Τούρκους πλοιοκτήτες, προφανώς φοβούμενοι μην τους μαλώσει από την Άγκυρα ο Σουλτάνος τους, έρχονται και απαντούν με ψέμματα νομίζοντας ότι έχουν να κάνουν με άτομα σαν και του λόγου τους.
Όχι ρε δεν είμαστε όλοι γιουσουφάκια οι Έλληνες, και για αυτό σας φτύνω σας διότι σας έχω σιχαθεί.
Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply